Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

משהו מוזר קרה לאייפוד דור 2

דרך המחשב-לא מזוהה ולא נטען

דרך החשמל - לא נטען

דרך המערכת - מטעין וקורא

מה לעשות?

ריסט,הרד ריסט,כיבוי והדלקה ושימוש של 3 כבלים שונים של אייפוד-לא עזר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה להכניס אותו למצב DFU. אם המחשב מזהה אותו, תעשה ריסטור (לגרסא 4.2.1 כבר על הדרך) ותפרוץ מחדש.

אם הוא לא מזוהה גם במצב DFU, אז זאת כנראה בעיית חומרה וזה כבר סיפור אחר.

(תזכורת למצב DFU: חבר את המכשיר למחשב, תחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד עד שנכבה לו המסך. תמשיך להחזיק עוד 3 שניות, ואז תעזוב רק את כפתור הכיבוי. את הבית תמשיך להחזיק לחוץ, עד שתראה שווינדוס מזהה חומרה חדשה)

Stay Dirty

פורסם

אסף אם אני רוצה לפרוץ את האייפון 4 שלי עם IOS5 (פריצה לא קשורה כמובן) כל פעם שאני מאתחל אותו ופורץ מחדש אני חייב שעל המחשב שלי יהיה קובץ הקושחה של IOS5 ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
יש לי פה כמה מגני מסך זרוקים. לא צריך באיכות טובה, זה בסה"כ חתיכת פלסטיק שקופה.

תזמיני לך מאיביי 3 מגנים בדולר, אבל בינתים, אם את יכולה להגיע לנתניה או להרצליה, את מוזמנת לקחת אותו.

תודה אסף, ידיד הביא לי אתמול 2 מגני מסך והדביק אחד.

שיהיה שבוע מצויין :)

(אגב עידכנת ל 5.0.1? אם כן, שמת לב לאיזשהו שיפור בסוללה?)

8)
פורסם

קאררה אתה מתכוון לפריצה קשורה :) לא קשורה עדיין אין.

בכול מקרה התשובה, אם זה בגרסה 5.0.1 אז כן אתה צריך את הקובץ, אם זה בגרסה 5.0 אז לא מספיק רד סנאו בלבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

בעוד שבוע אפל תפרסם את ה5.0.2 (שקיימת עכשיו כבטא למפתחים) והגרסה הזו תפתור את בעיית הסוללה סופית (לאחר שהגרסה הקודמת לא ממש היוותה שיפור)

פורסם

אהלן.

אחרי שפרצתי את המכשיר (iPhone 4/iOS 5/redsn0w) אני נתקל בבעיה להעביר מוסיקה למכשיר. כשאני מנסה לסנכרן את המכשיר המוסיקה לא מועברת אל האייפון.

עצות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כשאני רכשתי את האייפון 4 בחודש ינואר 2011 , מחירו ברשת אורנג' ממנה קניתי היה 3500 ש"ח בעוד המחיר ב IDIGITAL היה 3999 ש"ח.

זה היה לא מעט חודשים אחרי שהטירוף של השקת המכשיר נפסק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה חברים-

אייפון 4S מסין יעבוד בישראל ללא בעיות (כמובן שיקנה בAPPLE STORE בבייג'ין)? המכשירים שם נעולים?

TFSI Power

פורסם

ראיתי היום אצל חברה מהלימודים אפליקציה מגניבה לנקסוס S,

מדובר באפליקציה שפותחת את המקשים ומאירה את המסך וכאשר מזיזים את היד ליד החיישן אור (sensor) וברגע שמעבירים שוב את היד/אצבע אז המסך מחשיך והמקשים ננעלים.

אפליקציה נוספת ששמעתי עליה, ברגע שהופכים את האייפון/מכסים את החיישן אור כאשר מישהו מצלצל נשלח סמס אוטומטי למי שצלצל.

תודה מראש לעוזרים.

8)

• תוכן חדש...