Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר כול עוד המודם שלך 6.15 אין לך דרך להתקין קשוחה מקורית בכלל, יכול להיות שאני טועה מקסימום אסף יתקן אותי :)

תיצור קשוחה בעזרת SNOWBREEZE מומלץ 4.3.3, עדיף לא לעלות עדיין לIOS5, תסמן את הוי לIPAD BASEBAND בשביל לצרוב את המודם שנית.

בכללי אם אקטיבציה לא עוברת אם הסים המתאים יש לך בעייה בBASEBAND, תלחץ על הסימן קריאה ליד הפס של הפתיחה ותבדוק שמספר הIMEI והICCID מופיעים, אם לא אז רק לצרוב קשוחה חדשה, אם אחרי הצריבה אתה עדיין לא מצליח אז יש לך בעייה חומרתית או בבקר חשמל או בBB עצמו.

בשביל להתקין קשוחות של SNOWBREEZE צריך להיות במצב PWNAGE DFU, ניתן להכנס או דרך REDSNOW או דרך IREB.

חוץ מזה תוודה שאתה צורב לגרסה שלה יש לך חתימה בשרת של סידיה או בTU, אם יש לך בTU אז תפעיל TSS SERVER ואז כנס לאייטונס ותצרוב.

אחרת תשנה את קובץ ההוסט שיפנה את אייטונס לשרת של סוריק.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאשתי יש אייפון 4 גרסה 4.3.3, פרצתי לה את המכשיר בדיוק כמו שפרצתי את שלי אבל משום מה שלה עושה בעיות בסינכרון עם האייטיונס, אפליקציות רבות לא מסתנכרנות וזה תוקע את האייטיונס. אצלי לעומת זאת הכל זורם חלק

מה ניתן לעשות?

תודה

פורסם
תומר כול עוד המודם שלך 6.15 אין לך דרך להתקין קשוחה מקורית בכלל, יכול להיות שאני טועה מקסימום אסף יתקן אותי :)

תיצור קשוחה בעזרת SNOWBREEZE מומלץ 4.3.3, עדיף לא לעלות עדיין לIOS5, תסמן את הוי לIPAD BASEBAND בשביל לצרוב את המודם שנית.

בכללי אם אקטיבציה לא עוברת אם הסים המתאים יש לך בעייה בBASEBAND, תלחץ על הסימן קריאה ליד הפס של הפתיחה ותבדוק שמספר הIMEI והICCID מופיעים, אם לא אז רק לצרוב קשוחה חדשה, אם אחרי הצריבה אתה עדיין לא מצליח אז יש לך בעייה חומרתית או בבקר חשמל או בBB עצמו.

בשביל להתקין קשוחות של SNOWBREEZE צריך להיות במצב PWNAGE DFU, ניתן להכנס או דרך REDSNOW או דרך IREB.

חוץ מזה תוודה שאתה צורב לגרסה שלה יש לך חתימה בשרת של סידיה או בTU, אם יש לך בTU אז תפעיל TSS SERVER ואז כנס לאייטונס ותצרוב.

אחרת תשנה את קובץ ההוסט שיפנה את אייטונס לשרת של סוריק.

לא משנה איזו גרסה אני מנסה לעדכן,

במקרה הזה את 4.3.3 ACTIVATED עם 06.15.00 ל-BB חדש (נלקח מפה: http://mahmood1.com/jailbreak.php)

עדיין אני מקבל הודעת שגיאה 2005, עם TU מריץ TSS ברקע.

פורסם

חברה יש לי שאלה לא קשורה כ''כ לנושא.

מישהו יודע היכן ניתן למצוא מגן מסך לאייפון 4 באיכות טובה במחיר שפוי?

כיוון שאני צריכה משהו מיידי, המכשיר ללא מדבקת מסך (הדבקתי מדבקת קרבון לבנה והמגן מסך שהודבק בצורה מושלמת נדבק עליה כך שנאלצתי להוריד את שניהם...)

מישהו שם לב אם יש שיפור ב 5.0.1? לפי תגובות ברשת נראה שאין שיפור מהותי

8)
פורסם

יש לי פה כמה מגני מסך זרוקים. לא צריך באיכות טובה, זה בסה"כ חתיכת פלסטיק שקופה.

תזמיני לך מאיביי 3 מגנים בדולר, אבל בינתים, אם את יכולה להגיע לנתניה או להרצליה, את מוזמנת לקחת אותו.

Stay Dirty

פורסם
זה לא הגרסה, אתה לא מריץ PWNAGE DFU ולכן אתה מקבל שגיאות מוזרות

אני מבין מה אתה אומר דימה, הכנסתי אותו ל-PWNAGE DFU דרך redsnow,

אבל כרגע טעון על המכשיר iOS 5.0.0 מ-IPSW מקורי.

אני שואף לגרסא 4.3.3 ut או 5.0.1 tethered אבל בכל סיטואציה אני מקבל שגיאה 2005,

הבנתי שזה ספציפית כשמנסים לעבור מ-5.

תודה על הכוונה אבל אני צריך עוד הצעות אולי על כיוונים אחרים

אם יש תוכנות נוספות וכו'

אם יש תוכנה שיודעת לטעון את ה-iOS על המכשיר חוץ מאייטיונס זה היה מצויין.

פורסם

אחרי שחקרתי לא מעט בעצמי ולא מצאתי, בעיה:

המכשיר מאבד קליטה ולא עוזר להדליק/לכבות או כל טריק אחר.

לפעמים הוא מחליט כן לעבוד - אתמול עבד רוב היום תקין.

המכשיר נקנה בארץ והוא סים פרי (נפתח ע"י המפעילה)

ניסיתי:

reset network settings

להתקין SAM ולעשות deactivate ואז אקטיבציה מחדש באייטיונז (איקטב בלי בעיה, רשם לי "your iphone is now unlocked", אבל עדיין בעיית קליטה)

לא ניסיתי: לעשות ריסטור.

אין לי כח להתקין עוד פעם את כל האפליקציות של הג'יילברייק...

iPhone 3Gs

new bootrom

iOS 4.1

baseband 05.14.02

jailbroken with greenp0ison

יש לי חתימות שמורות של 4.1, 4.3.5.

לצערי אין לי חתימות של 4.3.3 (אין מה לעשות, נכון?)

לא ממש מעוניין בפריצה קשורה או חצי קשורה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חברה יש לי שאלה לא קשורה כ''כ לנושא.

מישהו יודע היכן ניתן למצוא מגן מסך לאייפון 4 באיכות טובה במחיר שפוי?

כיוון שאני צריכה משהו מיידי, המכשיר ללא מדבקת מסך (הדבקתי מדבקת קרבון לבנה והמגן מסך שהודבק בצורה מושלמת נדבק עליה כך שנאלצתי להוריד את שניהם...)

ראיתי דיל לא רע לסט מגיני מסך

http://www.deal2go.co.il/tsks/prod.asp?t_id=16086

או ללכת על מגן מסך הרבה יותר טוב (גם יותר יקר)

http://www.sgpstore.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-4/sgp-iphone-4-screen-protector-steinheil-ultra-series.html

פורסם

לי יש 2 מיותרים (לאייפון4, מגן קדמי בלבד), אני אשמח למכור אחד במחיר עלות של חמישה שקלים.

אני בת"א.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לאשתי יש אייפון 4 גרסה 4.3.3, פרצתי לה את המכשיר בדיוק כמו שפרצתי את שלי אבל משום מה שלה עושה בעיות בסינכרון עם האייטיונס, אפליקציות רבות לא מסתנכרנות וזה תוקע את האייטיונס. אצלי לעומת זאת הכל זורם חלק

מה ניתן לעשות?

תודה

מישהו?:roll:

• תוכן חדש...