Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק ל 3GS עם בוטרום ישן. תבדוק מה הסיריאל של המכשיר שלך דרך הגדרות-כללי-אודות. בין חמשת הספרות הראשונות, תתעלם מה-2 הראשונות. שלושת הבאות צריכות להיות 945 ומטה.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחזק. הנה הבלוג:

http://pod2g-ios.blogspot.com/

מי שעדיין לא שידרג ל 5.0.1, עכשיו זה הזמן לעשות את זה, לפני שיהיה מאוחר מדי.

אסף, למה יכול להיות מאוחר מידי? האם אפל יוכלו לחסום את זה?

אם יש לי מכשיר פרוץ בגרסא 4, האם ניתן להעביר את כל האפליקציות, כולל הגדרות ותוספות של הסידיה

באופן חלק לגרסא 5, או שצריך להתקין מחדש?

פורסם
אסף, האם ישנה אפלקציה שחוסמת כניסה להודעות ממקור ספציפי?

הכוונה היא שלא כל ההודעות יהיו מוגנות ע"י סיסמה אלא רק ההודעות שנשלחו מספר ספציפי.

המכשיר הוא איפון 4 פרוץ (כמובן)

:roll:

פורסם
אסף, למה יכול להיות מאוחר מידי? האם אפל יוכלו לחסום את זה?

אם יש לי מכשיר פרוץ בגרסא 4, האם ניתן להעביר את כל האפילקציות, כולל הגדרות ותוספות של הסידיה

באופן חלק לגרסא 5, או שצריך להתקין מחדש?

הכל מחדש חבר.

זה לא כזה סיפור כמו שאתה חושב,זה אפילו די פשוט. בכל מקרה בשביל שתוכל לעשות את זה,צריכה לצאת הפריצה של גרסה 5.

פורסם

אושרי, יצאה כבר גרסא חדשה של TINYUMBRELLA, ועכשיו היא שומרת את החתימה של 5.0.1 גם בלי להיות ״פיזית״ עליה.

כרגע החתימה נשמרת רק על המחשב. סידיה עדיין לא יכולה לגבות אותה בשבילך. מי שעדיין לא גיבה חתימות, כדאי לעשות את זה:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.10.01.exe

להפעיל את התוכנה, להגיע ללשונית ADVANCED, להוריד את ה-וי מ ASK CYDIA, ולבסוף לחיצה על SAVE SHSH.

(כל הבלאגן הזה התחיל מאז גרסא 5.0, כשאפל שינתה את שיטת החתימות, כדי לעצבן)

Stay Dirty

פורסם

היי אסף, גיביתי עם התוכנה. אני מניח שהתכוונת להוריד וי מ GET SHSH FROM CYDIA?

ובעצם מה שקורה שיש לי חתימה של 5.0.1 מגובה על המחשב, למרות שבפועל אין לי את הגרסא

הזו, אלא בכלל 4.3.3? או שאני עושה סלט?

פורסם

כן מצטער, לא הייתי ליד מחשב אז אילתרתי :)

זה בדיוק מה שקורה. רק שעד גרסא 5, סידיה הייתה שומרת בשבילך את החתימה. עכשיו זה כבר לא כל כך פשוט, כי התווסף לחתימה משהו שנקרא APTICKET. סידיה לא יודעת להתמודד עם זה כרגע, אבל לפחות יש לך את החתימה על המחשב, שבמקרה הצורך TINYUMBRELLA תוכל להשתמש בה ולתת לך לעשות ריסטור ל 5.0.1.

ליתר בטחון, תכווץ את כל התיקיה של ה SHSH לזיפ, ותשלח אותה למייל של עצמך. בווינדוס 7 היא נמצאת ב:

C:\USERS\OSHRI

Stay Dirty

פורסם

היי חברים,

משום מה מישהו מהחברים שלי החליט שזה מצחיק להקיש את הקוד בכוונה לא נכון.

מותקן אצלי IGotTa , כול האפליקציות ואנשי הקשר "נעלמו"(רק בכאילו).

עשיתי פשוט ריספרינג וחשבתי שזה ירענן ויחזיר הכול חזרה.

משום מה הוא נתקע על זה, אז עשיתי ריסט בכוח(ובדרך היה פס כמו של טעינה), ומשמה הדרך רק הדרדרה.

הוא לא מסוגל לצאת ממצב בטוח וכול הזמן קורס.

הסתכלתי דרך דו''ח קריסות וכול מה שאולי היה יכול לגרום לזה-נמחק.

ועדין זה לא עזר. כרגע המכשיר על מצב בטוח איך אפשר להחזיר חזרה?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש לנו בבית מס' מכשירים וכשאני מוריד אפליקציה מאפסטור היא יורדת גם לאייפון השני משום מה.

איך אפשר למנוע את זה? (גם אם האייפונים לא קרובים זה קורה).

איך אפשר למחוק ID ישן שהורידו ממנו כדי שלא יעלה יותר בזמן שאני מנסה להוריד אפליקציה מאפסטור?.

פורסם
יש לנו בבית מס' מכשירים וכשאני מוריד אפליקציה מאפסטור היא יורדת גם לאייפון השני משום מה.

איך אפשר למנוע את זה? (גם אם האייפונים לא קרובים זה קורה).

איך אפשר למחוק ID ישן שהורידו ממנו כדי שלא יעלה יותר בזמן שאני מנסה להוריד אפליקציה מאפסטור?.

שלום אבישי,

תבדוק שיש לך לכל אייפון חשבון אפל נפרד.

לגבי מחיקת ID ישן- תכנס להגדרות- חנות ותלחץ על APPLE ID.

תופיע לך הודעה תלחץ התנתק.

פורסם
רק ל 3GS עם בוטרום ישן. תבדוק מה הסיריאל של המכשיר שלך דרך הגדרות-כללי-אודות. בין חמשת הספרות הראשונות, תתעלם מה-2 הראשונות. שלושת הבאות צריכות להיות 945 ומטה.

למזלי הרב המספר הוא 945.

אז נגיד ואני רוצה לשדרג ולפרוץ, מה השלב הבא שלי מעכשיו? לא ראיתי שום הסבר או קישורים בבלוג ההוא

תודה מראש

TFSI Power

פורסם

R'n'B אני לא מכיר אופציה לשליטה מרחוק, אבל שליטה "מקרוב" ברשת מקומית, אפשרית בעזרת VEENCY מסידיה

יחד עם VNC על המחשב

http://www.realvnc.com/

elkmino כנס להגדרות של החנות במכשיר, ותבטל את "יישומים" תחת הורדות אוטומטיות.

adamd1 שבוע 45 זה גבולי. יכול להיות בוטרום חדש או ישן.

תכניס את המכשיר למצב DFU ותריץ את זה:

http://downloads.ih8sn0w.com/iDetector-v1.0.1.zip

ותגלה איזה בוטרום יש לך.

Stay Dirty

פורסם
שלום לאסף, דימה ושאר החברים.

עבר לו בידיוק שבוע מהפעם האחרונה שנזקקתי לעזרתכם והנה אני שוב עם תקלה מעצבנת ביותר.

בקצרה:

לפני שבוע נתקעתי עם רסטור של האייפון ובסופו של דבר אסף התחבר למחשב ועשה ריסטור לגרסה פרוצה של 4.3.3 לאייפון שלי.

בנוסף החזיר לי את אנשי הקשר והודעות שגיביתי באמצעות התוכנה iBackApp_1_4_by_rotem925

לפני ניסיון הרסטור הכושל שלי.

התקלה ה"חדשה" היא שלא ניתן לקבל הודעות תמונה (מולטימדיה) וגם אי אפשר לשלוח.

מה שקורה שהאייפון מנסה לשלוח ופשוט נתקע לקראת הסוף בפס הטעינה.

לאחר זמן מה מראה לי את התמונה שצירפתי.

איך ניתן לפתור את הבעיה הזו?

יש למישהו מושג לגבי הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

תודה

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי אייפון 4 חדש דנדש (חבל שלא 4S) מרשת פלאפון, אחרי ההתלהבות הראשונית החלטתי שהגיע הזמן לפרוץ ת'מניאק כי כל התוכנות באפסטור לא מגניבות מספיק.

מה שכן, יצא ששידרגתי לו את התוכנה מ5 ל 5.0.1 אתמול על הדרך.

איך עובדת כל העניין עם הפריצה, אם בכלל זה רלוונטי כרגע ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...