Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפ איך לשפר את תגובות כפתור הבית:

Step 1: Open a stock app, like Weather or Stocks.

Step 2: Press and hold your power button until “slide to power off” appears and release.

Step 3: Press and hold your Home button until the “slide to power off” goes away, and the app force quits. Your iPhone’s Home button should now be more responsive, because it has been recalibrated.
http://www.limera1n.cc/2011/12/how-to-improve-iphone-home-button-speed.html

עדכנו אם עבד לכם.

פורסם
תפתח שוב את המכשיר, תפרק את הקונקטור של הדיגיטייזר, תתיז קצת ספריי מגעים לתוכו ותמתין שיתייבש.

כשאתה מחבר אותו שוב ללוח אם, תוודא שבאמת לחצת אותו כמו שצריך, אתה ממש אמור להרגיש את ה"קליק" הזה.

אם זה עדיין לא עוזר, כנראה שהדיגיטייזר פשוט דפוק. קרה לי כבר עם מסך של אייפון 4 מאיביי. תודיע למוכר כדי שיפצה אותך.

או שלא חיברתה את החיבור עד הסוף או שהטאץ' פגום, לאייפון אין כייול בכלל.

החלפתי את הזכוכית עם הדיגיטייזר לאחת אחרת והכל עובד פיקס - תודה לכם!

פורסם
טיפ איך לשפר את תגובות כפתור הבית:

עדכנו אם עבד לכם.

תודה רבה!!! עבד לי יופי! האמת שהיו לא בעיות עם הכפתור הזה,פעם עבד וכשלא היה לו מתאים לא היה עובד והייתי צריך ללחוץ המון פעמים עד שהוא יחליט להגיב. עכשיו אני עוד לא נוגע כבר מגיב! באמת עבד לי,תודה רבה!

אבירן.

פורסם

אייל, אתה יכול לפרוץ עכשיו :)

מי שכבר על 5.0.1 עם פריצה קשורה, יכול פשוט להיכנס לסידיה, לכתוב בחיפוש CORONA, ולהתקין את זה.

לכל השאר, האשכול הזה מפוצץ במדריכים על REDSNOW. הוא עובד באותה השיטה.

מי שמסתבך וצריך עזרה אישית, בהודעה פרטית.

Stay Dirty

פורסם

אסף אני צריך את עזרתך : -)

עד היום השתמשתי במחשב של העבודה (לפטופ) לסנכרון של האייפון מול האייטונס

אני רוצה להעביר את הסנכרון למחשב שלי בבית . הנייד הפרטי שלי .

איך לעשות את זה שכל האייפון שלי לא ימחק?

וכל מה שהתקנתי והורדתי לא ימחק?

בברכה

נתי

פורסם

natio2, בשביל להעביר את האפליקציות לאייטונס החדש, תוודא קודם שבהגדרות של אינסטולוס מסומנת לך האופציה של ITUNES SYNC.

תוודא גם שהמחשב מאושר, ככה:

authorize-computer-to-transfer-apps.jpg

ואז לבסוף:

transfer-purchases-from-iphone.jpg

השירים ימחקו מהמכשיר בכל מצב. תעתיק אותם למחשב לפני שאתה מסנכרן עם אייטונס, בעזרת IFUNBOX. כנס אליו, תלחץ על RECOVERY MUSIC ותמתין שהוא יזהה את כל השירים. עכשיו אתה יכול להעתיק אותם.

עריכה: Abergel, נסה להוריד את הקושחה בעצמך:

אייפון 4

אייפון 3GS

וללחוץ על SHIFT + UPDATE במקום סתם על UPDATE.

אם עדיין תקבל שגיאה, כנראה שסתם יש עומס על השרתים של אפל, שנאנסים כרגע ע"י כל העולם שבבת אחת רוצה לשדרג.

Stay Dirty

פורסם
.

בקרוב תצא פריצה מלאה, אתה יכול לעקוב אחר ההתקדמות כאן.

זה REDSNOW החדש:

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.9b9d.zip?attredirects=0&d=1

תריץ אותו, תכניס את המכשיר למצב DFU (התוכנה תתן לך הוראות איך לעשות את זה), ותלחץ על JAILBREAK. אחרי שהמכשיר עלה, תפעיל שוב את REDSNOW, תכניס שוב את המכשיר למצב DFU, אבל הפעם תלחץ על EXTRAS ואז JUST BOOT.

כשהמכשיר עלה, תיכנס ל CYDIA במכשיר שלך, כנס למטה ללשונית MANAGE ואז SOURCES

למעלה EDIT ואז ADD

תוסיף את הסורס http://cydia.hackulo.us

הסידיה תזהיר אותך, תלחץ על ADD ANYWAY

כנס לסורס שכרגע הוספת, תגלול עד שתמצא את INSTALLOUS 4, תלחץ עליו, INSTALL ואז CONFIRM.

בסוף ההתקנה תתבקש לעשות ריסט למכשיר, אתה כבר יודע איך להדליק אותו בעזרת JUST BOOT.

לבסוף, כנס שוב לסידיה, תוסיף את הסורס הזה:

http://thebigboss.org/semitether

ותתקין את מה שיש בתוכו.

אסף מה מההסבר הזה רלוונטי למי שיושב על 4.3.2 ? רק החלק הראשון של ה REDSNOW ?

ובנוגע לכל התכנים שעל המכשיר , לא אמור לקרות כלום ,נכון ? כל אנשי הקשר והאפליקציות לא יעלמו , נכון ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...