Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי שהסידיה עדכן את עצמו הצלחתי למצוא את הSBSETTINGS וכל מה שמסביבו (כנ"ל BITESMS)

נכון לעכשיו- אם תחפש את זה אתה תמצא?

אני לא מצליח להוסיף בחזרה את bigboss לרשימת הסורסים.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר'ה השרתים עמוסים בטירוף, תנו לעומס קצת לרדת ואני בטוח שכולנו נצליח להתקין הכול.

אני אישית פשוט ישבתי וניסיתי כמה פעמים עד שבסופו של דבר הצלחתי להתקין תוכנות

מסויימות מסורסים, אפילו SBS ו REMOVEBG אממה, כשאני "מנער" את המכשיר

לסגור את התוכנות הוא אומנם סוגר אותם אבל לא מופיע לי חלונית שעליה רשום REMOVE BG :?

דבר נוסף, האם מישהו שם לב ל"לאג" קטן במעבר בין הדפים באייפון ?

תודה :)

פורסם
חבר'ה השרתים עמוסים בטירוף, תנו לעומס קצת לרדת ואני בטוח שכולנו נצליח להתקין הכול.

אני אישית פשוט ישבתי וניסיתי כמה פעמים עד שבסופו של דבר הצלחתי להתקין תוכנות

מסויימות מסורסים, אפילו SBS ו REMOVEBG אממה, כשאני "מנער" את המכשיר

לסגור את התוכנות הוא אומנם סוגר אותם אבל לא מופיע לי חלונית שעליה רשום REMOVE BG :?

דבר נוסף, האם מישהו שם לב ל"לאג" קטן במעבר בין הדפים באייפון ?

תודה :)

תכנס לאפליקציה REMOVEBG

אח"כ לSETTINGS

ותדליק את האופציה POPUP ALERT

כאשר האפליקציה מוגדרת אני מחביא אותה ועוד כל מיני דברים בלתי שימושיים ע"י SBSETTINGS .

פורסם

טוב סיימתי לשדרג, להתקין ולהוסיף את התוספים.

התוספים שאני משתמש בהם: sbsettings, gridtab, folderenhancer וינסטוליוס כמובן.

סה"כ עדכון מאוד נחמד. מרכז ההתראות וה אימסאג' באמת תוספת לא רעה.

מערכת ההפעלה עובדת חלק ללא לאגים.

הבעייה העיקרית היא המוזיקה האפפ' שפעם הייתה אייפוד פשוט עובדת זוועה לאגית בטירוף לאלבומים עם תמונות.

תנסו לסובב 90 מעלות את המכשיר וזה יזיכר לכם הרצה סרט HD על פנטיום 2.

באג נוסף מצאתי והוא ב SBSETTINGS אם מוסיפים כפתור TETHERING הוא לא מצליח לכבות ולהפעיל את הHOT SPOT.

פורסם
הבעייה העיקרית היא המוזיקה האפפ' שפעם הייתה אייפוד פשוט עובדת זוועה לאגית בטירוף לאלבומים עם תמונות.

תנסו לסובב 90 מעלות את המכשיר וזה יזיכר לכם הרצה סרט HD על פנטיום 2.

אין לי בעיה כזו... עובד רגיל כמו בגירסא הקודמת.

חבל שבגירסא החדשה PLAYAWAKE ( בחירת שיר לשעון המעורר מהתוכנה המובנת של השעון ), מישהו מכיר תוכנה שעושה עבודה דומה?

עדיף שלא תהיה תוכנה שנותנת אפשרות לבחור שיר, אלא תוספת שמתלבשת על השעון.

פורסם

האם מחיקה של ביג בוס והתקנה מחדש תעזור במשהו? זה כבר נהיה מתסכל, מאתמול אני מנסה להיכנס אליה וזה מראה שהיא ריקה. כמו כן כל מיני אפ׳ שאני מנסה להוריד בסידיה, אני לא מצליח, כל הזמן יש את ההתראה האדומה הזאת.

זה בגלל העומס, או באג של הפריצה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
האם מחיקה של ביג בוס והתקנה מחדש תעזור במשהו? זה כבר נהיה מתסכל, מאתמול אני מנסה להיכנס אליה וזה מראה שהיא ריקה. כמו כן כל מיני אפ׳ שאני מנסה להוריד בסידיה, אני לא מצליח, כל הזמן יש את ההתראה האדומה הזאת.

זה בגלל העומס, או באג של הפריצה?

נטו עומס. גם אני נתקלתי בבעיה כמה וכמה פעמים לאחר הפריצה אבל לאחר כמה נסיונות הצלחתי ולא היה אדום ולא כלום.

תנסה מאוחר יותר.

• תוכן חדש...