Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף רק אל תעשה טעות אם האייפון שלו שבוע 28 של 2011 במקרה :) כמובן שאין מצב לזה.

gsi16v

כול מה שקשור לGPS לא יעבוד, האפליקציות יעבדו אבל לא תקבל מיקום בכלל, רק האפליקציה של חברות הסלולאר תעבוד וגם זה לא יהיה מדוייק בכלל.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אני חייב את הטלפון, איך אני ממשיך מפה

לא הצלחתי להבין מאיפה אני מוריד מה ומה לעשות עם זה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היי,

מישהו יכול לפרסם רשימה של סורסים לסידיה?

בנוסף למה שדימה רשם תוסיף את - ihacksrepo.com

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני חייב עזרה!

התייאשתי כבר מהאייפון הזה.

התקנתי טוויק מהסידיה SMS+, איכשהו האייפון נתקע על התפוח ומה שאני לא מנסה לעשות לא פועל, לא ריסטור, לא Exit Recovery Mode מהTinyUmbrella.

כשאני מנסה לעשות ריסטור כל פעם קופצת לי שגיאה אחרת.

אין לי מושג כבר מה לעשות!

אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי בפרטי (סקייפ, מסנג'ר או כל דבר אחר) אני ממש אודה לו! :-(

פורסם

איך מדפיסים דרך האייפד? שמרתי עליו מסמך, ויש לי את האופציה 'print', אלא שאני מקבל הודעת שגיאה ש 'no air printer was found' - כשהמדפסת בבית כן מחוברת לרשת אלחוטית ביתית

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
איך מדפיסים דרך האייפד? שמרתי עליו מסמך, ויש לי את האופציה 'print', אלא שאני מקבל הודעת שגיאה ש 'no air printer was found' - כשהמדפסת בבית כן מחוברת לרשת אלחוטית ביתית

אתה צריך שגם האייפד יהיה מחובר לרשת.

לי היה מצב שמדפסת רשת לא הצליחה לקבל הוראה ממחשב אחר שהיה בבית, כי המדפסת לא נתמכה במערכת הפעלה שהותקנה במחשב ההוא..

פורסם

למישהו יש אפליקציה (שעובדת ב IOS5) שמאפשרת לסגור הודעות PUSH שקופצות ישר ממסך הנעילה ?

נגיד אני ישן ושלחו לי הודעה ב WHATSAPP ולא בא לי להתחיל להקיש קוד סורי ולפתוח את המכשיר בשביל ללחוץ X, יש אפליקציה שפשוט מאפשרת לי לעשות את זה ממסך הנעילה?

פורסם
gsi16v הסתדרת בסוף?

לא הסתדרתי

עד שדימה פלש לי למחשב והציל אותי

תודה ענקית מגיעה לבחור

כמה סבלנות ורצון לעזור יש לבן אדם

יצא פשוט תותח על, נכס לפורום

:not_worthy:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...