Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר צורך בחתימות ל4.3.3, תתקדם ל5.0.1.

בכללי מקבלים מחודש, ממה שיצא לי לראות הטלפון מגיע כמו חדש :)

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה טלפון מקבלים מהמפעיל (אורנג') במידה ומחליפים אייפון תקול?

האם הטלפון חדש/משומש/מחודש? האם עדיף להחליף או לסחוב עם אייפון בן שנה.

אני מדבר יותר על עניין ה"קורוזיה" במכשיר. אם מקבלים מחודש אז הוא עבר טיפול מנע ואמור להיות כמו חדש בעניין הזה וישרוד יותר מאשר אייפון שנמצא אצלי כבר כמעט שנה?

והאם לחצן בית בעייתי במקצת זו עילה מספקת להחליף?

אני מניח שעכשיו זה זמן טוב להחליף לפני שאפל משחררת את 5.1 אבל אז אני מאבד את כל החתימות החל מ4.3.3.

מה לעשות?

החליפו לי מכשיר באורנג' בשל לחצן בית בעייתי. לקח לי חצי שנה לקבל את ההחלטה ללכת לאורנג' כי חששתי מה יהיה...

בסופו של דבר מסרתי אותו, תוך יומיים קיבלתי חזרה מכשיר חדש/מחודש.

המכשיר נראה חדש עם מדבקה קדמית ואחורית שקופות, לא מגיע בקופסא אלא בשקית פצפצים. הגיע עם מערכת הפעלה מעודכנת (IOS 5).

בגלל שבאמת רואים שזה מכשיר בתול בלי שריטה או גרגר אבק , אני מעריך שמדובר במכשירים שמגיעים כ OEM ,כלומר כמה מכשירים בקופסה גדולה בלי אריזת מוצר ,ספרים וכבלים.כמו שאפשר לקנות כיום הארדיסקים/מעבדים/עכברים וכל דבר אחר בגרסת RETAIL או OEM.

קח בחשבון שאתה אכן מאבד את כל החתימות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתפלא אבל זה מגיע מחודש ולא OEM, מוציאים את הקבל, מטען ואוזניות ומוכרים אותם בניפרד ב99ש"ח :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אז מה אומרים? יש חשיבות ליכולת לעבור בין גרסה לגרסה? להחליף או לא? אייל אני כמוך כבר חצי שנה מתלבט ועוד מעט עוברת לה שנת האחריות.

פורסם

יש לי בעיה עם האייפון שלי במהירות ההורדה מהאינטרנט האלחוטי בבית שלי. חברים מורידים על 1 מגה+ ואני לעומת זאת לא עובר את ה200 קילו בית.

האם יש איזה איפוס הגדרות או משהו בסגנון שיוכל להעלות לי את המהירות או כיוון הגדרות מסוים כדי שיעמוד עם אייפונים מקבלים?

דבר נוסף האייפון שלי פרוץ בגרסה 4.1 (עם טורבו סים אם זה משנה) עכשיו הבעיה שאין לי אפשרות לשלוח ו/או לקבל הודעות מולטימדיה בנוסף הגדרות המולטימדיה נמצאות אצלי ב הגדרות>כללי>רשת>רשת נתונים סלולרית ולא כמו בכל אייפון רגיל.

תודה מראש על העזרה!

פורסם

אסף שלום.

תנסה הגדרות > כללי > איפוס > איפוס נתוני רשת :)

חוץ מזה מומלץ לשדרג לגרסה 5.0.1 , חשוב לעשות זאת אם קשוחה מותאמת ולא ישירות דרך אייטונס בשביל לשמור על מודם 04.10.01 בשביל שהטורבו סים ימשיך לעבוד.

לגבי הודעות MMS , תעתיק את ההגדרות מכאן.

אודי A4

דימה.

פורסם
אז מה אומרים? יש חשיבות ליכולת לעבור בין גרסה לגרסה? להחליף או לא? אייל אני כמוך כבר חצי שנה מתלבט ועוד מעט עוברת לה שנת האחריות.

אני אומר תחליף.

אחרי שהחלפתי הצטערתי שלא עשיתי את זה חצי שנה קודם.

כפתור HOME דפוק ממש פוגע בחוויה.

תחליף כך שיהיה לך מספיק זמן להחליף שוב, אם משהו במכשיר החדש לא יהיה תקין.

אצלי האחריות נגמרה בדיוק היום.

בנוגע לפריצה: יש פריצה ל IOS 5.0.1 , פרצתי והכל מנגן על הכיפאק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי,

גיליתי אתמול שאחד הרמקולים (השמאלי למטה) לא עובד.

כמו כן מבחינת כפתור הHOME תקין אבל לפעמים איטי.

כרגע למיטב ידיעתי רק הרמקול תקול.

המכשיר נרכש מאוראנג' ב17.6.11 כך שהוא עדיין באחריות.

האם לגשת לאוראנג' או לאיידיגיטל ואם כן מה להגיד ומה לדעתכם יהיה הפתרון שלהם?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רק שאני יבין,

מעולם עבד רק אחד הרמקולים למטה?

אם אכן כך אז יצאתי חומוס:silly:

תודה,

בן.

BENJ: