Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דימה, בגלל מתקפות של אפל על השרתים, החברה בהאקולוס החליטו להכניס CAPTCHA עוד לפני שאתה נכנס בכלל ל FILEAPE או FILEDUDE.

לאון - פשוט תפתח ספריות נפרדות לך ולאשתך: תסגור את אייטונס. תחזיק את מקש SHIFT במקלדת, ותוך כדי תפעיל את אייטונס. תמשיך להחזיק את השיפט עד שיקפוץ לך חלון קטן שנותן לך ליצור ספרייה חדשה. תן לה שם, ותסביר לאשתך שמעכשיו היא מפעילה את אייטונס עם SHIFT ובוחרת את הספרייה שלה.

ליאור, דרך איזה סורס הורדת אותה? ניסית דרך ihacksrepo.com ?

נסה גם את החיקוי הישראלי ICAUGHTU.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנסה לחבר את האייפון למחשב.

באייטונס לך לSTORE > AUTHORIZE THIS COMPUTER.

ותכניס את הפרטים שלך בחלון שיקפוץ.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש לי בעייה מוזרה עם המיוזיק בגרסא 5.0.1

משום מה כאשר אני במסך הנעילה ולוחץ לחיצה כפולה על כפתור הHOME. לאחר שהופיע לי התצוגה של הנגן בלחיצה על PLAY לא קורה כלום. כדי להפעיל את המוזיקה אני צריך להיכנס לMUSIC ומשם להפעיל את השיר.

מישה נתקל בבעיה הזאת?

פורסם

השאלה שלי היא כזאת, כיצד אפשר לשים רינגטון במכשיר שהוא אינו פרוץ? (4S, 5.01)

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

Tami.Z אין לך הרבה אופציות, רק לסנכרן דרך אייטונס. תוריד/תיצור בעצמך צלצולים דרך האתר הזה:

http://audiko.net/

תכניס אותם לאייטונס ע"י דאבל קליק על כל קובץ רינגטון, ואל תשכח לסנכרן לבסוף.

itunes-104-enable-sync.png

Stay Dirty

פורסם

Tami.Z זה בגלל שאין לך רינגטונים בספרייה של אייטונס.

ברגע שהורדת קובץ של רינגטון, תלחץ עליו דאבל קליק, והוא יכנס לבד לאייטונס ויפתח בעצמו את הלשונית הזאת.

אביתר, זה 3G או 3GS ? מאוקטב בצורה חוקית?

בכל מקרה, כנס להגדרות-כללי-רשת, ותכניס את הפרטים האלה שם תחת רשת נתונים סלולרית:

http://www.androidil.net/forum/%F4%E5%F8%E5%ED-%FA%EE%E9%EB%E4-%E5%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED/259-%EE%E3%F8%E9%EA-%E4%E2%E3%F8%FA-apn-%EC-mms-%E0%E9%F0%E8%F8%F0%E8-%F1%EC%E5%EC%F8%E9-3g-%EC%EE%F4%F2%E9%EC%E5%FA-%E1%E9%F9%F8%E0%EC.html

אם אין לך אופציה לערוך את זה, תוסיף את הסורס הזה לסידיה:

http://ihackstore.com/repo/

ותתקין מתוכו את APN EDITING

אם אתה נמצא בסניף בהרצליה במקרה, אני ארד אליך.

Stay Dirty

פורסם

היי אופק :)

זאת הקונספירציה הכי מדוברת כרגע. יש שמועות שאפל התנקשו במתכנת הראשי שלהם כדי ש IMESSAGE ישלוט בשוק.

7242729105.PNG

משהו מוזר קורה כאן.

בכל מקרה, בינתים תוריד דרך אינסטולוס :)

Stay Dirty

פורסם

אייל,

and also for sporadic problems with launchctl.

אתה יכול פשוט להתקין את CORONA דרך סידיה וזה הכל. אין צורך להשתמש ב REDSNOW החדש.

Stay Dirty

פורסם

אהלן, אני זקוק לעזרה קטנה מהמבינים.

כרגע יש לי את הגירסה 4.3.3 על המכשיר. (קושחת מודם: 04:10.01)

אני רוצה לשדרג ל-ios 5 עם הפריצה המלאה (redsn0w_win_0.9.10b4)

בשביל לשדרג אני אצטרך למחוק את כל מה שיש לי על המכשיר?

אגב, איך מגבים את ספר הטלפונים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...