Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עדיף לשדרג בעזרת ריסטור נקי, ואז לסנכרן הכל ידנית במקום להעלות את הגיבוי. זה מונע באגים.

אז כן, הכל יימחק לך מהמכשיר, אבל כמובן שתוכל לגבות הכל על המחשב. אפליקציות ושירים כבר נמצאים אצלך בספרייה של אייטונס.

הדרך הכי בטוחה לגבות את ספר הטלפונים זה פשוט לשלוף את הקובץ שלו בעזרת IFUNBOX.

(התיקיה של ספר הטלפונים נמצאת ב: var/mobile/library , תעתיק פשוט את כל התיקיה ADDRESSBOOK.)

בשביל השדרוג והפריצה, אתה צריך את שני הקבצים האלה:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-3309.20111109.64rtg/iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.10b4.zip?attredirects=0&d=1

המכשיר שלך נקנה בארץ מאחת המפעילות?

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, המכשיר נקנה מחברת פלאפון.

לא הבנתי מה לעשות עם שני הקבצים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אוקיי תודה!

כשאסיים להוריד עוד כמה דקות אשלח לך את הפרטים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אסף איך אתה רוצה שהוא יוצא את הקבצים אם הוא JAILED ? :)

וגם אם תצליח , אחרי הרסטור שתחזיר את הקבצים למקום ישתנו הרשאות הגישה ואז צריך להתקין IFILE ולשנות אותם ידנית או דרך SSH מעצבן..

אודי A4

דימה.

פורסם

CORONA משלימה את הפריצה, אם פרצתה פריצה קשורה אז היא תהפוך אותה לפריצה מלאה.

כנל כול עדכון שיוצא לREDSNOW כרגע אפשר לקבל אותו עלידי עדכון CORONA דרך סידיה.

הכול נשאר כרגיל זה בסך הכול תוכנה בסידיה :)

אודי A4

דימה.

פורסם

דימה הוא היה פרוץ כבר :) הוא רק רצה לשדרג ל 5.0.1.

בכל מקרה, אם אתה דורס קבצים קיימים דרך IFUNBOX, הם כנראה מקבלים את ההרשאות של הקבצים הקודמים להם, כי אנשי הקשר חזרו אליו :)

Stay Dirty

פורסם

אסף תודה רבה על הניסיון לעזור רק שהמכשיר פתאום כבה לי אני מכניס אותו לטעינה הוא לא מראה אפילו סימן לטעינה פשוט נפח את נישמתו מה עושים?

פורסם

ברור שאנשי קשר יחזרו אין קשר ביניהם לבין הרשאות, השאלה אם הוא גם יכול להוסיף חדשים או למחוק ישנים :)

אני למדתי את זה בדרך הקשה , כול פעם היתי עושה את זה באותה השיטה ואחרכך מופתע שאנשי קשר שהוספתי לא נוספו, עד שיום אחד החלטתי לחתת בהרשאות וסמתי לב שאחרי שאני מחזיר קבצים חזרה הם בREAD ONLY :)

תנסה את זה בטלפון שלך , תגבה , תמחק את הישנים ואז תחזיר גיבוי , תנסה לשמור מספר חדש בספר טלפונים או למחוק אחד מהקיימים.

ג.מ פורטל לא יודע מה היתה הבעייה המקורית, אבל תכניס את הכבל למחשב , על האייפון תלחץ על שני הכפתורים בו זמנית (כפתור בית וכיבוי) ותחזיק את שניהם כ15 שניות עד שידלק הסמל של התפוח, אם יש סמל אז תשחרר את שניהם.

אם אין אז יש לך בעייה חומרתית :(

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף אין לי מושג מה הולך עם האייפון שלי.

מאז שחברתי אותו על מנת לסנכרן רינגטונים כל המוסיקה נמחקה ובנוסף האפליקציות לא עבדו למרות שהאייקונים שלהן מופיעים ולפי הגודל שבשימוש לא השתנה דבר.

לא התייאשתי והתחלתי להוריד הכל מהתחלה. אתמו בלילה שוב חברתי את האייפון למחשב, קם בבוקר ושוב מגלה ששום אפליקציה/משחק אינם עובדים.

עזרה ליפני שאורנג׳ מקבלים אותו אליהם.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

• תוכן חדש...