Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקר טוב

רציתי להודות לאסף וליתר האנשים הטובים העוזרים כאן מעל ומעבר שלא על מנת לקבל תמורה.

זה לא מחזה נפוץ היום בחיינו, לצערי.

אז , שוב, תודה רבה לכולכם.

ממני, מאותגר תקשורת :oops:

+1!!

זה לא רק ממך, זה גם ממני ומכל המשתמשים!

תודה לכם חבר'ה!:-D

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבין אותך דימה, אבל בוא נמתין לתגובה מ Liran C ונראה אם הוא הצליח להוסיף או לא.

אין שום בעיה להוסיף או למחוק אנשי קשר.

ד.א

שמעתי שאפשר להפעיל את סירי בכל האייפונים / אייפודים מישהו התנסה בזה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אתה מתכוון ABSINTHE. וכן, היא עובדת על מכשירים עם מעבד A5, שזה כולל אייפד 2.

אם יש לך אייפד 1, תפרוץ אותו עם REDSNOW.

Stay Dirty

פורסם

זה דיי מוזר, אבל כאשר אני מתחבר עם ה BT למערכת ברכב האיכות יחסית ירודה לאומת פאלפון אחרונים (גלקסי, נוקיה C7 וכדומה).

האם ניתן לסדר את זה (לשדרג תוכנה או משהו בסגנון)?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
תגיד לו לנסות הגדרות/צלילים ואז ללחוץ על הצליל שיש לו כרגע בצלצול. זה עבד אצלי.

גם כיבוי והדלקה אמור לפתור את זה.

לא עזר.

יש למישהו עוד רעיון מה זה יכול להיות?

פורסם

מדובר על אייפד 2 של חבר , הפריצה נגמרת ואז אני עושה למכישר אנלוק נכנס ל absinthe ואז הוא נתקע שם עם הסמל של גרין פויזן ורשום absinthe is now setting things up, please stand by

יש פתרון? ניסיתי מספר פעמים לפרוץ

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם לי קרה מקרה דומה, אחרי מיליון משחקים וניסיונות בסוף עשיתי RESTORE ופרצתי שוב מנתחלה :(

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף יש לי שאלה על סנכרון תמונות.

יש לי באייפון באלבומים תיקייה בשם CAMERA ROLL שהיא מכילה את כל התמונות שאני מצלם באייפון.

בנוסף לכך יצרתי תיקייה וקראתי לה IPHONE PICS שאליה אני רוצה להעלות תמונות מהמחשב.

כאשר יצרתי את התיקייה הנ"ל נוצרה לי תקייה נוספת בשם PHOTO LIBRARY שהיא העתק אחד לאחד של IPHONE PICS ומכילה את אותן התמונות.

איך אני יכול להעלים את אחת התיקיות שיהייה לי סה"כ שתיים, אחת של תמונות שאני מצלם באייפון ושנייה של תמונות שהעלתי מהמחשב?

תודה!

פורסם

אהלן,

השאלה שלי היא כזאת, יש לי גיבוי של Icloud וגם של המחשב,בהתחלה עשיתי גיבוי לאיפון דרך הicloud, אחרי שפרצתי אותו שיניתי בהגדות שיעשה את הגיבוי למחשב. עכשיו,ברגע שאני משנה חזרה שיעשה את הגיבוי לicloud הוא מציג לי הודעה שהוא ימחק לי אפליקציות.

מה הסיבה לכך?

הנה תמונה להסבר:

79074372.jpg

שאלה נוספת,

הורדתי משחק, ואני מעוניין להעתיק אותו לאיפון.

אני גורר את הקובץ לליבררי ושם בAPPS, הבעיה שהוא לא מראה לי שום העברה..

מה ההסבר לכך?

תודה חבר'ה,

המשך יום טוב

פורסם

R'n'B גם אני חשבתי שזה באג בהתחלה, אבל מסתבר שבגרסא 5 זה פשוט פיצ'ר חדש.

התיקיה PHOTO LIBRARY היא בעצם המאסטר, והיא מראה לך את כל התמונות שסינכרנת דרך אייטונס.

לעומת זאת האלבום שאתה יצרת בשם IPHONE PICS הוא רק אלבום אחד. נניח שתסנכרן עוד אלבום, הוא ייכנס גם ל PHOTO LIBRARY וכמובן יופיע בנפרד ברשימת האלבומים באייפון.

זה קצת מעצבן למי שלא רוצה את זה, ואפשר לפתור את זה בקומבינה די מתישה - פשוט תעבור תמונה תמונה ותעשה עליה צילום מסך. זה יגרום לתמונות לעבור ל CAMERA ROLL, ואז תוכל למחוק את האלבומים. שיטה עקומה, אבל עובדת.

A3ro כדי שהוא יפסיק לאיים עליך במחיקה של האפליקציות, תעשה להם TRANSFER לספרייה של אייטונס קודם כל.

Stay Dirty

פורסם
R'n'B גם אני חשבתי שזה באג בהתחלה, אבל מסתבר שבגרסא 5 זה פשוט פיצ'ר חדש.

התיקיה PHOTO LIBRARY היא בעצם המאסטר, והיא מראה לך את כל התמונות שסינכרנת דרך אייטונס.

לעומת זאת האלבום שאתה יצרת בשם IPHONE PICS הוא רק אלבום אחד. נניח שתסנכרן עוד אלבום, הוא ייכנס גם ל PHOTO LIBRARY וכמובן יופיע בנפרד ברשימת האלבומים באייפון.

זה קצת מעצבן למי שלא רוצה את זה, ואפשר לפתור את זה בקומבינה די מתישה - פשוט תעבור תמונה תמונה ותעשה עליה צילום מסך. זה יגרום לתמונות לעבור ל CAMERA ROLL, ואז תוכל למחוק את האלבומים. שיטה עקומה, אבל עובדת.

A3ro כדי שהוא יפסיק לאיים עליך במחיקה של האפליקציות, תעשה להם TRANSFER לספרייה של אייטונס קודם כל.

הבנתי תודה!

פורסם
R'n'B A3ro כדי שהוא יפסיק לאיים עליך במחיקה של האפליקציות, תעשה להם TRANSFER לספרייה של אייטונס קודם כל.

אסף מצטער על הבורות, אבל איך אני עושה את העברה לספרייה?

לחצן ימני על האיפון שלי ואז טרנספר?

או שעושים בדרך שונה?

• תוכן חדש...