Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתימות נשמרות על השרתים של סידיה, ולא על המכשיר שלך. בגלל זה מוזר שאין לך חתימות בסידיה.

הנה TINYUMBRELLA שדיברו עליה למעלה:

http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-5.00.11.exe

תפעילי אותה כשהאייפון מחובר למחשב, ותלחצי על SAVE SHSH.

Stay Dirty

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Noa90 אכן תצטרכי לחקות לפריצה לא קשורה :(

אסף שמתה לב שבשבוע האחרון הפסיקה להופיע שגיאה 3194 אם אין חתימה?

ניסיתי לשנמך אייפון של חבר מ4.3.5 ל4.3.3 ללא חתימה ומסיבה מוזרה זה עושה את כול התהליך אבל בסוף נתקע על ריקוברי.

האם אנחנו קרובים לשינמוך ללא חתימות ?

אודי A4

דימה.

פורסם

מוזר! את האמת שלא ניסיתי לשנמך אייפון בלי חתימה השבוע. אני אנסה את זה על המכשיר של אבי, שיצא מהקופסא על 4.3.5.

אם הוא נתקע על ריקוברי, אולי אפשר להתקין עליו קושחה פרוצה שתוציא אותו מזה בסוף הריסטור? מעניין, אני חייב לבדוק את זה.

Stay Dirty

פורסם
אייפון חדש לגמרי שנקנה מסלקום שבוע שעבר, של אמא שלי. לא הותקנה בו שום אפליקציה, אייפון בתול לגמרי וכבר התקלקל הרמקול הפנימי, אי אפשר לשמוע את הצד השני אלא רק שהרמקול פועל.

המוצא היחיד הוא לגשת איתו לסלקום, אפשר לדרוש מהם אחד חדש או שהם מביאים מחודש למרות שמדובר במכשיר בן שבוע.

ליאור, תן לו "לאטמה" חזקה באיזור הרמקול הפנימי, זה מגע רופף. האייפון נפל או קיבל מכה?

אצלי זה קרה בשבועיים הראשונים, והייתי אמור לגשת למסור אותו לפלאפון לבדיקה, אבל באותו סופ"ש

הוא נפל לי על הרצפה, והרמקול חזר לפעול.

פורסם

זה אומר שאתה יכול להיות רגוע, שלושת החתימות האלה נמצאות בשרתים של סידיה.

תוכל תמיד להתקין את 4.3.3 ולפרוץ פריצה מלאה.

Stay Dirty

פורסם

אתה יכול לקפוץ לאיזה גרסא שבא לך, כל עוד יש לך SHSH שלה מגובה בסידיה.

אלא אם כן זה אייפון 3G ואז הוא יכול לדלג בין גרסאות בלי SHSH.

Stay Dirty

פורסם
היום אמור להשתחרר IOS 5.

היום לא יוצא iOS5.

היום אולי יכריזו על אייפון חדש ואולי על גירסאת GM למפתחים.

עד שאין GM למפתחים לפחות שבוע שבועיים (שאפשר כבר להגיש עליו אפליקציות לחנות) הסיכויים שישיקו מהיום להיום מערכת הפעלה חדשה אפסיים עד לא קיימים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

את האמת שהם איכזבו. ציפיתי לקצת יותר מעבר למה שהיה צפוי. היה להם די והותר זמן לחשוב על משהו חדש ומגניב.

מישהו הבין אם SIRI יהיה רק באייפון 4S ? מקווה שנוכל לאפשר את זה על אייפון 4 בעזרת טוויק מסידיה כשתגיע גרסא 5.0.

Stay Dirty

• תוכן חדש...