Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייל מחליפים תוך שעה וחצי לחדש אין ממה לחשוש יותר מידי.

מחליפים את כל המכשיר למכשיר משופץ שאין לדעת מה מצבו.

מכיר כאלה שנכנסו ללופים של החלפת כמה וכמה מכשירים מרגע שהתחילו עם זה.

אגב, המכשיר שלי פרוץ אם אני הולך לאורנג' אני צריך להסיר את גם את הפריצה וגם את התוכנות הפרוצות?

איך זה עובד?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמובן, לפני שאתה ניגש לאורנג' תאפס את המכשיר בשביל להוריד את הפריצה, ריסטור ל4.3.3 כמובן שמומלץ ביותר לגבות לפני כן.

אני בכוונה אומר 4.3.3 ולא 4.3.5 , אם תקבל סירוב יהיה לך יותר קל לחזור למצב הקודם(כולל הפריצה)

כול זה כמובן אם יש לך חתימות ל4.3.3 , תוכל לבדוק זאת במסך הראשי של סידיה בשורה הירוקה למעלה.

cydia_saved-shsh.png

בשביל לעשות ריסטור ל4.3.3 יש להוסיף שורה "74.208.105.171 gs.apple.com" בקובץ HOSTS ב C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.

כמו בתמונה.

host-edit.png

להכניס את הפלאפון לDFU, באייטונס ללחוץ רסטור בזמן שאתה מחזיק SHIFT ואז לדחוף לו את הקובץ של 4.3.3.

קשוחה 4.3.3

אחרי שאייטונס יביא לך שגיע 1013, תכניס את האייפון שוב לDFU ותריץ תוכנה בשם FIXRECOVERY.

בשביל להריץ אותה צריך להוסיף קובץ zlib1.dll לאותה התיקיה ביחד אם הקובץ fixrecovery43.

FIXRECOVERY 43

zlib1.dll

אחרי שהתוכנה תסיים לעבוד האייפון ימשיך בריסטור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אני לא טועה השירות הטכני משדרג את האייפון לגירסא האחרונה הקיימת.

ככה עשו לאייפון של חבר שלי, כך שבאמת כדאי לשמור חתימות.

אגב מצאתי כמה טיפים לסדר את כפתור הHOME ברשת. אחד מהם היה לנסות לנקות עם לחץ אוויר את אזור הכפתור. אומרים שהבעייה נגרמת בגלל אבק המופיע בין הכפתור ללוח אם.

תיקון במעבדה פרטית עולה כ200 ש"ח וזה מצריך פירוק של כל האייפון.

פורסם

הכפתור עצמו זה לא העיגול, אלא המדבקה שמודבקת מאחורי העיגול, והאבק נכנס בין הכפתור לבין הפלסטיק, חוץ מזה אם המדבקה זזה טיפה אז תהיה אותה בעיה.

בדרך כלל לחץ אויר לא עוזר אבל שווה לנסות.

Original-For-iPhone-4-White-Home-Button-with-Home-Key-Button-PCB-Membrane-Flex-Cable-PHONE.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם

קצת לחזור לנושא המקורי של השרשור- המלצה חמה על תוכנה- TuneIn Radio

תוכנה שאפשר לשמוע דרכה את רוב תחנות הרדיו הרשמיות בעולם (המערבי).

אותי אישית זה לגמרי מחזיר לטכנו הברלינאי :)

TFSI Power

פורסם
כמובן, לפני שאתה ניגש לאורנג' תאפס את המכשיר בשביל להוריד את הפריצה, ריסטור ל4.3.3 כמובן שמומלץ ביותר לגבות לפני כן.

אני בכוונה אומר 4.3.3 ולא 4.3.5 , אם תקבל סירוב יהיה לך יותר קל לחזור למצב הקודם(כולל הפריצה)

כול זה כמובן אם יש לך חתימות ל4.3.3 , תוכל לבדוק זאת במסך הראשי של סידיה בשורה הירוקה למעלה.

cydia_saved-shsh.png

בשביל לעשות ריסטור ל4.3.3 יש להוסיף שורה "74.208.105.171 gs.apple.com" בקובץ HOSTS ב C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.

כמו בתמונה.

host-edit.png

להכניס את הפלאפון לDFU, באייטונס ללחוץ רסטור בזמן שאתה מחזיק SHIFT ואז לדחוף לו את הקובץ של 4.3.3.

קשוחה 4.3.3

אחרי שאייטונס יביא לך שגיע 1013, תכניס את האייפון שוב לDFU ותריץ תוכנה בשם FIXRECOVERY.

בשביל להריץ אותה צריך להוסיף קובץ zlib1.dll לאותה התיקיה ביחד אם הקובץ fixrecovery43.

FIXRECOVERY 43

zlib1.dll

אחרי שהתוכנה תסיים לעבוד האייפון ימשיך בריסטור.

אהלן

הדרך הזאת תעבוד גם בשבילי ?

תודה.

פורסם

יש לי כיום 4.3.1 פרוץ .

מה אני צריך לעשות כדי לאפס את המכשיר ?

לגבות אותו באייטונס ואז מה ?

חשבתי לשדרג לגרסא 4.3.3 רשמית (ע"י איזו קומבינה שכבר שכחתי אותי תוך שימוש בקובץ במחשב) ולהשאיר את זה ככה

אשמח לפירוט , תודה מראש!

נ.ב. דימה - לחץ אוויר מבחוץ מספיק או שצריך לפרק את המכשיר? הוא באחריות אז חבל לי לפרק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הפוסט של דימה בעמוד הזה מראה לך בדיוק איך לעשות את זה.

בסוף התהליך אתה תהיה על 4.3.3 נקייה מפריצה, ומשאר הדברים שהיו לך. אייפון חדש לגמרי.

Stay Dirty

פורסם

מעניין אותי לדעת מי הבזבזן חבילת הגלישה הכי גדול (אני לא מוריד כאשר אני על 3G).

אני מחפש אפפ שמודדת תעבורת מידע ברשת 3G. מישה מכיר?

פורסם

R'n'B תתקין את iNETUSAGE מסידיה, מהסורס הזה:

ihacksrepo.con

LimP תמסור לחבר שלך כל הכבוד. תגיד לו שיתקין שוב את סידיה בעזרת jailbreakme.com

Stay Dirty

פורסם

אייל תבדוק אם יש לך חתימות ל4.3.3, אם אין אז הרכבת כבר נסעה ואין דרך לשדרג ל4.3.3.

אם אין חתימות אז אתה יכול להשתמש באותה השיטה ל4.3.1.

קשוחה 4.3.1

לחץ אויר בדרך כלל לא עוזר, אבל תנסה לך תדע אולי יפתור לך את הבעיה.

אלעדיקו זה עובד לכולם כול עוד יש חתימה ל4.3.3 :)

אודי A4

דימה.

פורסם

עקב תקלה טכנית רצינית שמנעה ממני להוציא מכשיר של חבר מRECOVERY, תקלה ששברתי עליה את הראש במשך שעות בסופ"ש וגם עלתה בכמה שעות עבודה מטעם המומחה לענייני אייפון אסף, הוחזר המכשיר לפלאפון והתקבל מכשיר חדש, אממה, הוא קיבל מכשיר חדש עם גרסא 4.3.4, האם יצאה כבר איפשהו פריצה לא קשורה לגרסא זו?

ואם לא, האם ניתן לשנמך גרסא בדרך לא דרך או שעדיף לחכות קצת לשחרור JAILBREAK נורמלי למכשיר?

עריכה:

חפשתי קצת ומצאתי קישור ל WILDRA1N שרשום שיכול לבצע פריצה לא קשורה ל4.3.4 ו4.3.5, למישהו יש ניסיון עם זה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...