Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, בקשר לבעיה שלך עם המכשיר, יש מצב שקנית אותו מאחת ממפעילות הסלולר בארץ? פשוט גש למפעילה שלך ותקבל מכשיר חדש, בגלל שלמזלנו הלקוחות, אסור להם לפתוח אייפונים ולתקן. הם פשוט שולחים אותם לאפל :)

אני חווה תופעה שמקש ה home לא תמיד מגיב. ולפעמים אני נדרש ליותר מנסיון אחד כדי לצאת מאפליקציה או כדי לראות מה פתוח ברקע.

אם אלך לפלאפון (מהם נקנה המכשיר), פשוט אקבל אחד חדש??

נשמע מפתה! הבעיה היא הפריצה! אני לא רוצה לאבד אותה.

תודה.

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי עודד,

גם אצלי אותה התופעה, ואת האמת שכבר קצת נמאס מזה. אני חושב שאם נלך סתם ככה למפעילה הסלולרית, הם ינפנפו אותנו משם ויגידו שהכל תקין ושפשוט נלחץ על הכפתור חזק יותר.

בגלל שאסור להם לפתוח מכשירים, חשבתי על לנתק את הקונקטור של הספיקר, זה די פשוט וזה כבר נחשב ל״תקלה״ יותר רצינית.

אני אלך השבוע, וננסה את זה. אעדכן אותך איך הלך. (מקווה לקבל אחד בגרסא 4.3.3)

Stay Dirty

פורסם

אסף זה לא עובד.

איך שהוא הם יודעים אם פירקתה את הפלאפון.

החלפתי את כול הברגים, ניקיתי את כול סימני המים, אפילו החזרתי את המדבקה על הבורג השני בלוח ועדיין נאמר לי שהאייפון טופל במעבדה חיצונית והם פוסלים את האחריות.

יכול להיות סתם מנפנפים לקוחות כי אין להם מכשיר חלופי, אבל במקרה שלי אני לא יכול לעשות מזה סיפור כי זה עדיין אמת :(

אודי A4

דימה.

פורסם

מוזר, מי המפעילה הסלולרית שלך?

לפני כחודש החלפתי לחבר מסך, אחרי ששלו נשבר. אחרי ההרכבה גיליתי שהדיגיטייזר דפוק והטאצ׳ לא מגיב על כל המסך.

אבל לפחות עכשיו לא רואים שהמסך נשבר. שלחתי את החבר למפעילה (כמעט בטוח שזה היה פלאפון), ורק החתימו אותו על טופס שבו הוא מתחייב שלא הוחלפו חלקים במעבדה. הוא קיבל מכשיר חדש במקום.

Stay Dirty

פורסם

אכן גם אני פלאפון, לא החתימו אותי על שום טופס, אבל קיבלתי את הטופס שאתה מדבר עליו שמסביר את העניין.

כול הפרוצדורה לקחה להם 5 דקות, אחרי 5 דקות הופיע השם שלי על המסך שמורה שהפלאפון מוכן אחרי תיקון.

ניגשתי לקחת אותו ובעמדה אמרו לי שהוא טופל במעבדה פרטית והם מסרבים להחליף לי אותו :(

אודי A4

דימה.

פורסם

היה לי גם את הקטע הזה עם מקש ה HOME. אני מתחיל לחשוב שמדובר על בעיית תוכנה ולא חומרה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הבעייה עם הכפתור HOME היא בעיית חומרה.

יש המון דיבורים על זה ברשת. הפתרון היחיד לפי החברה בחו"ל הוא לממש את האחריות של אפל לפני שהיא נגמרת ולדרוש החלפה של הכפתור.

פורסם
לאנשים שגונבים אייפונים צריך לחתוך את האצבעות אחת-אחת עם סכין חלוד.

בכל מקרה, אם לא הפעלת עליו את האופציה של FIND MY IPHONE, אז אין הרבה מה לעשות.

זה חינם לאייפון 4 בגרסא 4.2.1 ומעלה, אז אולי יש מצב שאתה או אחד החברים הפעילו את השירות הזה.

כנס לאתר הזה: me.com ותתחבר עם האפל ID שלך. מקווה שכן הפעלת את זה.

איך מפעילים את זה?

ועוד שאלה:

שאני מחבר את האייפון למחשב ומעביר את כל התמונות והסרטונים מהאייפוון למחשב, יש כמה סרטונים שהוא עושה עליהם שגיאה שאי אפשר להעביר אותם למחשב, גם כשאני עושה להם Try Again שוב אותה שגיאה.

שמתי לב שהשגיאה הזאת היא רק על סרטונים כבדים, סרטונים ששוקלים מעט מועברים בלי בעיה.

מה הבעיה?

תודה רבה :-)

פורסם

R'n'B

אם יש אחריות אז מומלץ לממש אותה, אם אין אחריות אז אפשר לפנות לכול מעבדה פרטית, אני מתאר לעצמי שעבודה כזו תעלה כ150 שקל.

למי שיש חוש טכני יכול להחליף אותו לבד, הכפתור עצמו עולה כ1$ באיבאיי, הבאסה שבשביל להחליף אותו צריך לפרק את האייפון לגורמים, כולל הורדת מסך אחרת לא מגיעים עליו.

GaBi_88

הבעיה לא בסידיה אלה בסורס repo.cydia.co.il שנפל או שסתם מספק נתוני עדכון מוטעים.

אודי A4

דימה.

פורסם

גם אצלי ה HOME לא עובד הכי טוב ביחס למכשירים אחרים.

עם זאת מפחד ללכת לאורנג' ולקבל איזה אייפון מחודש שיכול להיות הרפתקאה מפוקפקת ומתכון לצרות

וכמובן לא בא לי להישאר כמה ימים ללא המכשיר עם התחליף המגוחך שהם נותנים זמנית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הקיצר כבר באמת שנמאס לי מהאייפון הזה, אין לי מושג למה אבל הוא נהיה כבד, דפים באינטרנט לפעמים לא נטענים.

מאז שפרצתי אותו השתמשתי באינסטולוס או בסידיה אולי פעם או פעמיים. האמת חבל שפרצתי כי שום דבר טוב לא יצא מזה. אני ימתין שהמחיר של הגלקסי 2 יהיה שפוי אבל עד אז אני יהיה ממורמר וישאר את האייפון הזה.למישהו יש מושג למה הפלאפון נהיה עגלה כזה, אני לא הורדתי שום אפ' בחודשים האחרונים.

אגב, הייתה לי תוכנה בשם UNLIMTONES שהשתמשתי בה כדי לערוך שירים ולהפוך אותם לרינגטונים, היום נסיתי לערוך שיר והיא כל פעם נופלת וחוזרת למסך הבית, ניסיתי להתקין מחדש אך ללא תועלת. יש למישהו המלצה על תוכנה דומה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תנסה את ANYRING, תוכנה מעוד מוצלחת שיכולה להקצות צלצולים לאנשי קשר וכו.

חוץ מזה תבדוק שאתה סוגר אפליקציות שרצות ברקע ותבצעה HARD RESET.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...