Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייל תבדוק אם יש לך חתימות ל4.3.3, אם אין אז הרכבת כבר נסעה ואין דרך לשדרג ל4.3.3.

אם אין חתימות אז אתה יכול להשתמש באותה השיטה ל4.3.1.

קשוחה 4.3.1

לחץ אויר בדרך כלל לא עוזר, אבל תנסה לך תדע אולי יפתור לך את הבעיה.

אלעדיקו זה עובד לכולם כול עוד יש חתימה ל4.3.3 :)

מאיפה יהיו לי חתימות ל 4.3.3 אם מעולם לא היה מותקן אצלי? :)

יש דרך לשדרג, מעלים את הITUNES עם איזה כפתור לחוץ במקלדת או שעושים SYNC עם כפתור לחוץ ואז זה נותן לבחור את הקובץ התקנה של מערכת ההפעלה הרצויה. ככה שידרגתי ל4.3.1 כשהיה כבר 4.3.2 בחוץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז, אין דבר כזה WILDRAIN. כנראה בדיחה לא מצחיקה של איזה ליצן.

אתה גם לא יכול לשנמך, אז כרגע יש לך רק אופציה של פריצה קשורה.

אייל, זה לא קשור לזה שלא היית על 4.3.3. זה תלוי בחתימות שאפל מחלקת באותו רגע.

כל פעם שאתה נכנס לסידיה, היא פונה לשרתים של אפל ו"מדמה" בקשה לריסטור מהמכשיר שלך. השרת של אפל מגיב, ואז סידיה "גונבת" את ה SHSH ושומרת את זה אצלה.

תיכנס רגע לסידיה ותבדוק איזה SHSH יש לך, במסך הראשי שלה למעלה.

Stay Dirty

פורסם
מאיפה יהיו לי חתימות ל 4.3.3 אם מעולם לא היה מותקן אצלי? :)

יש דרך לשדרג, מעלים את הITUNES עם איזה כפתור לחוץ במקלדת או שעושים SYNC עם כפתור לחוץ ואז זה נותן לבחור את הקובץ התקנה של מערכת ההפעלה הרצויה. ככה שידרגתי ל4.3.1 כשהיה כבר 4.3.2 בחוץ.

עד לפני חודש אפל היתה חותמת את כול הגרסאות, היתה לוחץ אם SHIFT וזה היה עובד, לפני חודש +- אפל הפסיקה לחתום הכול חוץ מ 4.1 ו 4.3.5 ואז אתה סתם תקבל שגיאה 3194 ותהליך העדכון/שחזור לא יתחיל בכלל.

יש שלוש דרכים בלבד לעדכן, אחת זה מה שרשמתי שנייה להשתמש בקשוחה מותאמת אישית ואז לא צריך FIXRECOVERY, דרך שלישית לבנות קשוחה שכוללת חתימה, בקצרה שלושת הדרכים מחייבות חתימה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אה אוקיי, עכשיו אני מבין. לא ידעתי שחל שינוי בנהלים של אפל.

עם זאת נשאלת השאלה האם אני יכול פשוט לעדכן ל4.3.5 ע"י האייטונס, אתן את זה למרכז שירות ככה ואז אחרי שיתקנו את הלחצן , אנהג לפי ההוראות שלך?

האם עדכון דרך אייטונס מוריד אוטומטית את הסידיה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
R'n'B תתקין את iNETUSAGE מסידיה, מהסורס הזה:

ihacksrepo.con

LimP תמסור לחבר שלך כל הכבוד. תגיד לו שיתקין שוב את סידיה בעזרת jailbreakme.com

התקנתי אבל אני לא מבין מה לעשות עם זה. האייקון לא התווסף למרות שבסידיה האפפ' כן הותקנה.

פורסם

זה בעקרון נמצא תחת הגדרות-כללי-שימוש.

אבל מסתבר שלא פרצו אותה כמו שצריך, היא בעייתית כי היא מורידה את הרשיון מהסרבר שלה לאחר ההתקנה.

אני אנסה למצוא לך גרסא פרוצה באמת.

Stay Dirty

פורסם

אשמח לעזרתכם

הורדתי אפליקציה למחשב ובעת סנכרון הוא מתחיל למחוק לי את כול האפליקציות שהורדו מהאינסטוליוס

האם יש דרך לסנכרן אותם מבלי שהם ימחקו או לחילופין להוריד קובץ דרך האייפון עצמו כי הספארי לא מאפשר הורדת קבצים

בתודה

דין

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

דין, כנס ל STORE באייטונס למעלה ואז AUTHORIZE COMPUTER כמו בתמונה:

sync3.jpg

אחרי זה תלחץ קליק ימני על האייפון שלך באייטונס, ואז RESET WARNINGS כמו בתמונה:

reset-warnings.jpg

כנס לאינסטולוס במכשיר, כנס ל SETTINGS למעלה במסך הראשי שלו, ותוודא שהאופציה ITUNES SYNC מודלקת.

אחרי זה תלחץ על FILE ואז TRANSFER PURCHASES כמו בתמונה:

2w3wbnr.png

Stay Dirty

פורסם

הורדתי את המשמרות שלי

אבל הסתדרתי בסוף

פתחתי חשבון בMEDIAFIRE העלתי לשם את הקובץ דרך המחשב

משם נכנסתי להורדה דרך האינסטוליוס של כול קובץ מMEDIAFIRE ואז התחברתי לחשבון שלי והורדתי את האפליקציה מהמשתמש

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...