Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי קצת זמן היום אז אני עושה קסטומיזציה לאייפון:wink:

התקנתי אינסטולס ואני מנסה להוריד logmein אבל הוא מפנה אותי לappstore

למה אני פשוט לא יכול להוריד ישירות מהאינסטולס?

פורסם

לאון חתימות לא נוספות, הם נשמרות.

הסידיה אוטומטית בודקת איזה חתימה אתה יכול לקבל מאפל ושומרת אותה, אין דרך להוסיף חתימה לבד.

בינתיים אין סיבה שתעדכן השיפורים מינוריים.

אודי A4

דימה.

פורסם

אהלן אסף מה נשמע?

שוב פעם חזרתי לבקש את עזרתך,

ידידה שלי נעלה את הגיבוי של האייפון שלה על ידי "Encrypt iPhone Backup"

עכשיו אנחנו רוצים להעביר את כל הנתונים מאייפון אחד לשני,

יש דרך לבטל את הבקשה לסיסמא?

או רק להוציא מידע ידני דרך התוכנה שהבאת לי לפני כמה ימים, ולגבות ידני?

מצאתי את הדבר הבא באינטרנט עכשיו:

http://apple.stackexchange.com/questions/10964/how-to-get-itunes-to-stop-encrypting-iphone-backups-without-the-password

אתה מאמין שזה יעזור ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

התעלקות על הדרך.

התקנתי ערכת נושא שמציגה גם מזג אוויר אבל בשביל להציג את מזג האוויר בארץ הוא מבקש ZIP CODE

ניסיתי לתת לו את מה שאתר דואר ישראל נותן לי בכתובת של הבית אבל זה לא עובד אני צריך מספר כללי לארץ ישראל או לעיר לדוגמא תל אביב אבל אני לא מוצא בשום מקום מספר שעובד.

תודה מראש!

פורסם

שלום לכולם.

הכנתי כמה צלצולים דרך ה UnlimTones שלא יצאו כל כך טוב.. רציתי לשאול אם יש דרך שאני יכול למחוק אותם מהרשימה של הצלצולים שלי בהגדרות?

תודה :-)

פורסם

DevilUser הקודים לפי ערים

ISXX0005 אילת

ISXX0006 חדרה

ISXX0007 חייפה

ISXX0008 הרצליה

ISXX0009 חולון

ISXX0010 ירושלים

ISXX0012 נהריה

ISXX0013 נצרת

ISXX0014 נשר

אין לי מושג לגבי השאר

Afek תוריד את IFUNBOX , תחלץ את הקובץ של התוכנה, תכנס אליו (לא צריך התקנה) ולך לרינגטונס.

תמחק מה שבה לך שם.

אודי A4

דימה.

פורסם

עשיתי את זה ונעלם התפריט של הנק' גישה אישית, איך במצב כזה אני יכול להשתמש באייפון כראוטר?

פורסם
DevilUser הקודים לפי ערים

ISXX0005 אילת

ISXX0006 חדרה

ISXX0007 חייפה

ISXX0008 הרצליה

ISXX0009 חולון

ISXX0010 ירושלים

ISXX0012 נהריה

ISXX0013 נצרת

ISXX0014 נשר

אין לי מושג לגבי השאר

Afek תוריד את IFUNBOX , תחלץ את הקובץ של התוכנה, תכנס אליו (לא צריך התקנה) ולך לרינגטונס.

תמחק מה שבה לך שם.

תודה רבה :-)

פורסם
יש מצב שאתה מתחבר לאינסטולוס דרך אינטרנט סלולרי של אורנג' ? אם כן, תעבוד לפי המדריך הזה:http://www.ipsf.co.il/forum/showthre...A8%D7%A0%D7%92

אסף, עשיתי את מה שרשום פה, לפחות הוא לא נותן api error, אבל כשאני מוצא אותו באינסטולוס הוא אומר לי שיש את האפליקצייה בapp store ועדיין מפנה אותי לשם, גם ב wifi

• תוכן חדש...