Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף שלום!

אני משתמש בLOCKINFO, מאוד מרוצה מתוכנה הזו, לפני יומיים קפצה לי הודעה שהגרסא החינמית נגמרה ויש צורך לרכוש את האפליקציה.

האם אין תוכנה פרוצה שלה?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, עזרה בבקשה, האייפון של אחי הקטן גרסה 4.3, הפסיק להגיב, יש סימן במסך באמצע שכאילו הוא חושב, הוא לא מגיב מעבר לזה.

האייפון לא פרוץ, פשוט אין תגובה. מה עושים? :-o

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי עכשיו הודעה על המסך הראשי של האייפון שכתוב "נודע לנו כי האייפון שלך פרוץ. אנא גש לאחד מסניפנו בהקדם" ומתחת להודעה כפתור "דחה" בצבע ירוק.

מה זה צריך להיות? :|

פורסם

dandango תוסיף את הסורס הזה לסידיה, ותתקין ממנו את הגרסא המלאה, כמובן אחרי שמחקת את החינמית:

ihacksrepo.com

edan839 נסה להחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד עד שהוא נדלק מחדש. אם זה לא הולך, תכניס אותו למצב DFU ותעשה לו ריסטור דרך אייטונס.

מצב DFU: חבר אותו למחשב, תחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד למשך 10 שניות, ואז תעזוב רק את הכיבוי. את הבית תמשיך להחזיק עד שתראה שווינדוס מתקין דרייברים ואייטונס נפתח ונותן לך לעשות ריסטור.

Afek זאת תוכנה מסידיה שנקראת iphone delivery ומאפשרת לשלוח לאייפונים הודעות מערכת. אפל סגרה את החור הזה בגרסא 4.3.5. כמובן שלא צריך לשדרג רק בגלל זה ולדפוק את הפריצה. פשוט קח את זה בקלות, זה דווקא די מצחיק :)

Stay Dirty

פורסם
dandango edan839 נסה להחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד עד שהוא נדלק מחדש. אם זה לא הולך, תכניס אותו למצב DFU ותעשה לו ריסטור דרך אייטונס.

מצב DFU: חבר אותו למחשב, תחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד למשך 10 שניות, ואז תעזוב רק את הכיבוי. את הבית תמשיך להחזיק עד שתראה שווינדוס מתקין דרייברים ואייטונס נפתח ונותן לך לעשות ריסטור.

היי אסף, הפלאפון נכבה (אני מתאר לעצמי שנגמרה הסוללה), לפני שאני עושה משהו, לעשות את מה שאמרת אחרי שאני מטעין?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אסף, אני חושב שהגיע הזמן לתת קישור קטן ל"DONATE" של פייפאל ולשאול אם אנשים רוצים להזמין אותך לבירה אחרי כל העבודה הקשה. :)

אני מדבר על כזה למי שלא הבין:

btn_donateCC_LG.gif

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחרי טעינה של כמה דקות, תחילה היה סימן של סוללה אבל חשוך, לא כמו שמטעינים בדר"כ.

אחרי עוד כמה דקות של טעינה הכל עובד כרגיל. :-P

לפני שהוא נתקע והיה את הסימן שהוא "חושב", אחי נכנס להגדרות וזה לא הראה כלום ולאחר מכן נתקע.

משהו בכל זאת שמצריך בדיקה? כמו כן, האם כדאי לשדרג ל-4.3.5, שוב, הוא לא פרוץ וכרגע לא ייפרץ.

תודה! :-D

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

edan839 תשאר אם 4.3 לך תדע מחר תרצה לפרוץ ולא תוכל :)

עדיין ב4.3 יש פריצה לא קשורה לאומת 4.3.5 קשורה.

לאון אתה יכול לשדרג ל4.3.5 אבל הפריצה קשורה, חוץ מזה תבדוק בסידיה אם יש חתימה של 4.3.3 אז אפשר לעשות ריסטור עליו.

כמובן שצריך לפרוץ מחדש אחרי שדרוג/ריסטור.

אודי A4

דימה.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה אורמ שהפריצה קשורה? האם למרות שהוא פרוץ אני משדרג דרך ה itunes?

איפה אני בודק בסידיה אם יש חתימה ומה זה אומר? האם החתימה אמורה להיות לגרסה שלי?

האם לא תהיה בעיה ישר אחרי שאני אשרג שהגרסה תהיה חדשה אבל לא םרוצה?

תודה על התשובות

פורסם

ExoduS :D

לאון, פריצה קשורה = פריצה לא מלאה, בכל פעם שתכבה כיבוי מלא את המכשיר, ותדליק אותו מחדש, הוא פשוט לא יידלק ויישאר תקוע על התפוח, עד שתחבר אותו למחשב ותריץ את התוכנה של הפריצה.

בינתים תישאר על 4.3.1, אלא אם כן יש לך SHSH של 4.3.3 כמו שדימה אמר. כנס לסידיה ותצלם את המסך הראשי שלה. תעלה את התמונה לפה. (צילום מסך = לחיצה קצרה על כיבוי + בית)

Stay Dirty

פורסם

פריצה קשורה זה אומר שכול פעם שתכבה את המכשיר הוא לא ידלק לבד, צריך לחבר למחשב, להכנס שוב לרדסנאו ולעשות "just boot tethered right now" במקום "install cydia".

בסידיה בחלון הראשי מעל הסמל של סידיה ומעל הכיתוב "Welcome to Cydia", צריך להיות כתוב בירוק "SHSH: iOS" ואז כול הגרסאות עליהם יש לך חתימה.

cydia_saved-shsh.png

אתה צריך חתימה של אותה הגרסה אליה אתה רוצה לעבור, מומלץ 4.3.3 אחרת לא שווה להתעסק.

ב 4.3.4/4.3.5 השיפור היחיד זה חסימה של פריצת JBM, לכן אין סיבה לשדרג לגירסאות אלא.

לאון הבעיה היחידה בשדרוג שהפריצה נמחקת ביחד אם כול התוכנות הפרוצות, ממליץ להתקין תוכנה בשם "AptBackup" מסידיה בשביל לגבות את התוכנות מסידיה חוץ מזה תתחבר לאייטונס ותבצעה "Transfer Purchases" בשביל לגבות את מה שהורדה מהאינסלטאלוס.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...