Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי לאחרונה שמוצבות בדרך נמיר מצלמות נת"צ וכעת אני חושש מקנס מאחר שנסעתי לא כחוק כמה פעמים בשביל לחסוך את ההמתנה עד לפנייה (כן, אני יודע, never again). קראתי שגובה הקנס הוא 500 ש"ח. השאלה היא האם זה מצטבר ויכולים להגיע אליי כמה קנסות כאלה בבת אחת על כל הפעמים שנסעתי בנתיבים של תחבורה ציבורית? איפה המצלמות האלה מוצבות, כלומר איזה חלק מהרחוב הן מכסות? יש לציין שמעולם לא קיבלתי קנס, דו"ח, נקודות או שום דבר בסגנון.

תודה מראש.

פורסם

כן, כל פעם זה דוח נפרד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

איזה התחשבות אתה רוצה בדיוק???

למרות שאני נסעתי על דרך נמיר כמה פעמים ומעולם לא יצא לי לראות מצלמה(כמו שאתה יודע בארץ לא ממש משקיעים בלהסתיר אותם).

פורסם

תקווה שאולי לא נתפסת במצלמות.

לא ידוע לנו על מבצעי "חבילות הטבה" בקנסות, סטייל HOT, או 1+1.

חוץ מזה, הזמן שלך אינו יקר מזה של אף אחד אחר, שכ"כ דחוף לקצר בנתיבי התחבורה הציבורית (צא קצת קודם לדרך).

alfa 156 2.5.

פורסם

לעניות דעתי לא מדובר במצלמות לאכיפה אלא במצלמות לצורך בקרת תנועה.

צריכה להיות מצלמה מתוחכמת מאוד כדי שתצלם רק רכב פרטי ולא את כלי הרכב הציבוריים.

היא צריכה להיות גם מתוחכמת כדי לצלם את מספר הנוסעים ברכב, כי כידוע לכולם לרכב פרטי עם 4 נוסעים מותר לנסוע בנת"צ , בכפוף לקיומו של תמרור מתאים.

ואם למרות זאת למדת את הלקח שלא לנסוע בנת"צ , נפלא!!

ואם יש נת"צ למה האוטובוס נוסע במסלול שמאל , וחותך בדורסנות לתחנה בצד ימין , וחוזר חלילה.

שיישאר בנת"צ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מדובר במצלמת וידאו שמצלמת את כל מי שעובר על הנתיב, ואז עוברים על הצילומים ו"שולפים" את לוחיות הרישוי ושולחים דוחות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מקווה שלמדת את השיעור.

אם זה היה תלוי בי, ה"מבצע" היה כדלקמן:

500 ש"ח על דוח ראשון, 1000 על דוח שני, 2000 על שלישי, וכן הלאה. על טעויות יש לשלם, ועל חוסר תרבות וזלזול מתמשך ומודע בחוק ובזמן של אלו שאתך בכביש, יש לשלם ביוקר!

:turn-l:
פורסם

אל תסקלו אותי באבנים אבל- הוא אמר שהוא נסע בנתיב רק על מנת לחסוך את הזמן עד לפניה.

השאלה כמה הוא נסע שם?

אם זה כמה מטרים בודדים אני לא מבין למה עושים מזה סיפור במשטרה.

קובי

פורסם

יש מצלמה בצומת של יהודה המכבי פינת דרך נמיר, למי שמגיע מכיוון צפון המצלמה נמצאת לפני הצומת כ30 מטר.

הפניה ימינה היא רק בלילה אחרי 22:00 או בשישי אחרי צאת השבת עד יום ראשון ב5:00 בבוקר.

פורסם
יש מצלמה בצומת של יהודה המכבי פינת דרך נמיר, למי שמגיע מכיוון צפון המצלמה נמצאת לפני הצומת כ30 מטר.

הפניה ימינה היא רק בלילה אחרי 22:00 או בשישי אחרי צאת השבת עד יום ראשון ב5:00 בבוקר.

זו מצלמת רמזור והיא מצלמת שאתה עובר באדום !

סיש גם מצלמה בנמיר פינת איינשטיין אבל כבר שנים שהיא לא עובדת ....

פורסם
ואין איזושהי התחשבות? להפוך את זה לקנס אחד בתור אזהרה? תוך כמה זמן מקבלים את הקנס הזה?

התחשבות במה בדיוק?

זה נראה לך כרטיס "חופשי חודשי"? לנהוג בדרך שאינה מאושרת לך מספר פעמים ולבקש "איחוד תיקים" ולשלם על הטעויות הרבות שאתה עושה במכוון רק פעם אחת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זו מצלמת רמזור והיא מצלמת שאתה עובר באדום !

סיש גם מצלמה בנמיר פינת איינשטיין אבל כבר שנים שהיא לא עובדת ....

אז זהו שלפני משהו כמו שנה הכניסו לשם מצלמת וידאו , כולם למדו להתעלם מהמצלמה אז הם ניצלו את המצב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אל תתרגש. ואם אתה לא מפריע לאף אחד , אז תמשיך בדרכך זו

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...