Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

what a man in scirocco can do for you

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אה, לא :)

מעתיקן.

תתחדש גיל, הסאב נראה חמוד :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו - הוא לא מעתיקן

זה "אה... לא" ולא "אה, לא" :-P זכויות היוצרים שמורות לאליקו, TM :-D

גיל,

תתחדש!

ביצעת רכישה שהמחיר שלה הוא רבע מהערך שלה - בתקופה בה הסאב הזה היה מיוצר מחירו עמד על קצת מעל ה400 דולרים.

אל תטעה לרגע בעקבות המחיר המגוחך הזה - קנית סאב וופר מסדרה שנחשבה לאחת הטובות בעולם - אמנם זה האח הקטן של המפלצת האמיתית אבל הוא ממש לא פראייר.

הסדרה המחליפה היא סדרת הNRT ואתה מוזמן להכנס לאתר של AURA בכדי להבין כמה עולה אחד כזה...

מדובר בסאב מאוד מאוד עדין בצוויון הצליל שלו, הוא משתלב עם מידבאסים בצורה כזו שהוא פשוט נעלם לתוכם אבל ברור לך שברכב יש סאב - אתה רק לא יודע איפה הוא מתחבא - וזה ידידי, סממן לסאב SQ אמיתי.

יכול להיות שבכמה שעות הראשונות של העבודה שלו הוא ישמע לך קצת חנוק אז אל תפתח יותר מידי את הגיינים - תן לו לתת לך הרגשה של נוכחות וככה תיסע איתו איזה שש עד שמונה שעות של עבודה ואז לאט לאט אתה תראה איך הוא מתרכך לך - נוזל כמו חמאה ליתר דיוק.

תהנה! בחירה מצויינת ואפרופו - מן הסתם הסט הקודם שלי היה עם מידבאסים של האבוק - הוא משתלב איתם באופן פרפקטי.

ת-ה-נ-ה

ואם לא תאהב אותו - שמור לי זכות ראשונים עליו - אולי הלב שלי לא יוכל לעמוד בסירוב לכזה דבר :?

אבל אם אתה מחפש SQ ככל שרק ניתן להגדיר את המושג - אני לא חושב שזה יקרה כל כך מהר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי הייתי צריך לגנוב לך את הרכב בזמן שנכנסת לטופ קאר :D

סיבת הגניבה - "מה..? רק רציתי לשמוע את המערכת אדוני השוטר"

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הייתי צריך להקפיץ אותך לעבודה - היה קר מידי לאיך שהיית לבוש! (לא, לא מה שאתם חושבים

:lol: )

טוב, אני בכל זאת פולני :oops:

אמרתי לך - אני שומר לך השמעה אבל בתנאים שיהיה אפשר לשבת כמו שני בני אדם ברכב ולתת לך להוריד איזה חצי מיכל דלק בעמידה במקום :-D או שזה :?

אפרופו - אפשר לשנות את השקע COM אבל הBT עדיין רואה אותו על השקע הקודם - נאכס :-P, אבל יש לי כבר פתרון ככל הנראה גם לזה :-D

גיל!

ברגע הראשון שאתה יכול - תן רשמים מהפעלה ראשונית!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, לא תכננתי לבקש :) איש קומנדו לא נכנע לאיתני הטבע.

לפחות בקטע של ה COM צדקתי :) עם ה BT עוד לא התעסקתי

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

איש קומנדו בטרנניג? חשבתי בדרך כלל שמדובר על חליפת קוולאר ומגפיים חסינות אש עם סכין מושחמת ומדונה על הראש... :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

זה ה STREET LOOK שלי :)

למה טרנינג, דגמ"ח עבודה וחולצת עבודה :D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

טל,אני מאוד שמח שאתה מרוצה מהקניה(ואני לא ציני)

אדי,ברור לי שב-1K שקל אני לא יכול לקנות את הסאב SQ האולטימטיבי.

ואם באמת אני לא יאהב את הסאב, אני מוכן להחליף איתך על הסט של HAT:twisted:

בשיפוצים...

פורסם

אה... לא :-D

אתה יודע ששקלתי לנסות להרכיב לרגע את האאורה מהרכב הישן חזרה לרכב החדש רק כדי לראות איך זה נשמע?

הסיז פשוט מ-פ-ל-צ-ת, לא תיארתי לעצמי שהסאב הזה מסוגל לכאלה דברים :shock:

זה רק גורם לי לתהות עד כמה טוב יותר הNS10 ישמע במערכת החדשה - אולי אני אעשה בדיקה איזה יום.

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...