Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

what a man in scirocco can do for you

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי, בסביבות 2 בצהריים הזמנתי מ-madisound סאב של האורה NS10.

היום בשעה 10 בבוקר קבלתי טלפון מחברת פידקס,נאמר לי ששליח יגיע אלי היום לבית,בשעה 4 וחצי השליח הגיע (עם השירוקו)ומסר לי את החבילה.

אני חייב לציין שהשרות שלהם מצוין,התקשרתי למוקד (לעדכן אותם שהאינטרקום אצלי מקולקל ושהשליח יתקשר כמה דקות לפני שהוא מגיע)ענו לי ממש מהר ,ותוך כדי השיחה איתי הפקיד התקשר לשליח לעדכן אותו.

העיקר שלקחו לי 2 שקל על ''אגרת מחשב''

כמה תמונות של הרכש החדש(מצטער על האיכות ,מצלמות של סוני אריקסון הם זבל).

2km5tbmygz2z.jpg

0am3atmzzj4m.jpg

12qntgrmoly3.jpg

ioyrgnj40tiz.jpg

בשיפוצים...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:shock::shock::shock::shock::shock:

תתחדש גיל עשית קנייה מעולה.

אני ככה קרוב לקנות אותו עשית לי תאבון.

שירות מעולה חייב לציין,ד''א גם ג'ספר הזמין וקיבל היום את הפירלס.

מחכה לתגובות נוספות וכמובן תמונות של התיבה וליראות אותו כבר ברכב.

פורסם

גיל תתחדש.

Nati_The_King שלחתי לך ה"פ וגם תבדוק בשרשור שלי של CARPC צילמתי דף של שילוח+מכס.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

איזו מהירות! :shock:תוכל לומר לנו בכמה הסתכמה הקניה כולל "עמלת איגרת מחשב" ? :wink:

אל תשכחו לומר תודה על ההמלצות לפולני ההוא...נו..שכחתי את שמו( :lol:)שלא ייעלב.אלה רגישים אלה..

תתחדש! נראה מעולה.ספר חוויות.

ליאור

פורסם

ישראל,כמו שאמרתי לך בה''פ אני לאט לאט מחליף את המערכת הישנה.

קודם תיבה אחרי זה רשמים...(מישומה לאבא שלי יש דברים יותר חשובים בראש מאשר להביא לי פלטות MDF:screwy:)

ליאור, סה''כ 903 שקל.(כולל אגרת מחשב:shock: )

גם אני פולני,ואני לא כל כך רגיש:? .

אדי תודה רבה לך על הייעוץ!

ולמרות שנראה לי שאדי רוצה להרביץ לי,על זה שמצאתי את הסאב וקניתי אותו בחצי מחיר ממה שהוא קנה...

בשיפוצים...

פורסם

את הטוויטר שרצית אתה יכול לשמוע אצל ליאור "ארזה", הוא יישמע מדהים עם הצמד חמד החדש שלו :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גיל אתה לא יודע עד כמה אני רוצה כבר להתקין את כל הציוד ששוכב אצלי בבית ולשמוע סאונד :lol:

כבר אין לי על מה לחפור לישראל :) הוא מחכה עד שכל הציוד יבוא, יש לי אפשר להגיד הכל חוץ מUSB HUB אני פשות לא יודע עם כבלי USB פשוטים 5 מטר יעבדו טוב דרך HUB או צריך לקנות USB מוגברים זה דבר אחרון שנשער לא רוצה סתם להבעיר חוטים ואחרכך לפרק הכל.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

פולני עם שם משפחה "מזרחי"-תרתי משמע!

מחיר זול עם מהירות שליחה ושרות עד הבית על מוצר חדש ושאמור להיות מעולה לדבריו של אדי.

באמת.אני כבר מתרגש בשבילך!

שרול-לאיזה צמד חמד אתה מתכוון? יש כאן המון סימלונים משונים של "צמדים " ואו "טמבונים אחוריים " תוצרת ידי אדם עם טעם טוב -יש לומר. :wink:

הסבר בבקשה.

נ.ב.

אם אינני טועה-רומק מוכר זוג כזה כמעט חדש.ביררת? ׁ(TB)

פורסם

ליאור, יש משהו בדבריך.כל החברים שלי אמרים שאני כורדי:-D

כן,אני מתכנן לקנות את כל הסט של רומם,רומם אני יצור קשר איתך כבר בה''פ.

בשיפוצים...

פורסם

שני עופרים קטנים, עדינים וחמודים שנראים תמימים לחלוטין אך כפתור ה POWER בר"ד מבטל כל מחשבה כזו :)

כשאני חושב על זה, יש לך 3 זוגות של אלמנטים דומים/זהים ברכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בחודש האחרון היו הרבה צמדים חמודים בפורום.8)

גם אלמנטים וגם 3י3ים...אז כבר איבדנו כיוון למה אתה מתכוון:-D

בשיפוצים...

• תוכן חדש...