Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום למומחי המחשבים, לפני 3 שנים הרכבתי מחשב בעצמי לאחר סקר מקיף לקחתי חלקים מחנויות בכל רכבי הארץ והרכבתי.

עבד מעולה עד לפני חודשיים לערך - המחשב התחיל להתקע באמצע העבודה, המסך הראה no signal, והסאונד נתקע על השנייה האחרונה שנשמעה.

בהתחלה חשדתי שמדובר בדרייברים שמתנגשים, אז עדכנתי את כולם, לאחר מכן משום שלא עזר החלטתי לפרמט אך הבעיות נמשכו.

חשבתי שאולי מדובר בHD, מכיוון שהיה ישן ומדי פעם היה מתקתק, הוחלף לחדש פירמטתי שוב והבעייה עדיין חזרה.

והנה מגיעה התפנית, היום בבוקר עבדתי על המחשב כרגיל ופתאום שוב התקיעה הרגילה אלא שהפעם אני לא מצליח להגיע לpost אחרי ההדלקה.. המסך אפילו לא מקבל אות מהמחשב, אין ציפצופים מהלוח (אין לי רמקול אז אין לי דרך לדעת אם יש).

השאלה מה הלך, אני מניח שזה כנראה הלוח אם.. האם יש דרך כלשהי לוודא זאת?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדיוק אם המאווררים של מעבד עובדים. נסה לפרק זכרונות, לנקות מגעים שלהם עם מחק לבן (מאוד בעדינות!).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, בפתיחה של המחשב גיליתי שכל המאווררים עובדים חוץ מהמאוורר של כרטיס המסך.. שזה מאוד מוזר מכיוון שעשיתי בדיקה לכרטיס מסך לפני כמה ימים בעזרת OCCT והוא עבר אותה כמו שצריך ולא התחמם.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

נחשול מתח ככול הנראה במז"א האפרורי הזה .

הימור שלי , ספק כוח החזיר רכיביו ליצרניו -> הספק גמור.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי, יש לי אל-פסק למצבים האלה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

מריח כמו תקלת לוח אם, בחלקים שהזמנת בזמנו, מהו הלוח, אילו זכרונות ואיזה ספק קנית?

פתח את הפנל של המארז ובדוק המצאות קבלים נפוחים או פרוקים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם לי זה מריח כמו לוח דפוק. רק בשביל להיות בטוח, נסה להחליף זכרון או אם יש לך יותר מכרטיס אחד, לנסות לעלות את המחשב אם אחד בכל פעם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לוח IP35 של Abit, זכרונות G.Skill וספק NZXT.

אתם דווקא חושבים על הלוח ולא על הכרטיס מסך?

לצערי אין לי חלקים חלופיים מתאימים, נבדוק אם לחברים יש דרך לעזור.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לפני שאתה מחליף לוח, אני מציע לך לחבר רמקול, ולראות אם יש צפצופים, לחפש באנטרנט את הקוד של הציפצופים, ולאתר את הבעיה ,

יכול להיות שהלוח תקין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם המחשב לא מגיב בכלל, וכשאתה מדליק אין שום נורה שדולקת בפנים (חפש על אחד מהכרטיסים, לרוב יש איזו נורה) וגם א מאוורר לא עובד - אז זה בהחלט ספק כח. משך חייו של ספק בינוני מינוס (זול) הוא 3 שנים, בקושי. וזה מתאים.

אין שום קשר בין הספק לאל-פסק. האל פסק יגן במשהו על הספק, אבל לא יותר מקצת.

אם יש אור או מאוורר - תמשיך עם בדיקת הלוח אם. נסה לאתר קבל נפוח או נוזל - וזה אומר game over בשבילו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לרוב מה שהולך בספקים זה מתח ה5 וה3.3 וולט שעובר את הגבולות המותרים למטה או למעלה, כתוצאה מכך הגיוני בהחלט שהלוח ידליק את הספק אך לא יגיע לPOST והמאוורים יעבדו מה12V.

דווקה על הכרטיס מסך יכול להיות מאוור של 5V שלא יעבוד כי אין 5V תקין שצריך להגיע דרך הסלוט של הלוח.

אודי A4

דימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם המחשב לא מגיב בכלל, וכשאתה מדליק אין שום נורה שדולקת בפנים (חפש על אחד מהכרטיסים, לרוב יש איזו נורה) וגם א מאוורר לא עובד - אז זה בהחלט ספק כח. משך חייו של ספק בינוני מינוס (זול) הוא 3 שנים, בקושי. וזה מתאים.

אין שום קשר בין הספק לאל-פסק. האל פסק יגן במשהו על הספק, אבל לא יותר מקצת.

אם יש אור או מאוורר - תמשיך עם בדיקת הלוח אם. נסה לאתר קבל נפוח או נוזל - וזה אומר game over בשבילו.

המחשב נדלק המאווררים מסתובבים הHD נדלקים - פשוט לא מגיע לPOST.

לרוב מה שהולך בספקים זה מתח ה5 וה3.3 וולט שעובר את הגבולות המותרים למטה או למעלה, כתוצאה מכך הגיוני בהחלט שהלוח ידליק את הספק אך לא יגיע לPOST והמאוורים יעבדו מה12V.

דווקה על הכרטיס מסך יכול להיות מאוור של 5V שלא יעבוד כי אין 5V תקין שצריך להגיע דרך הסלוט של הלוח.

הכרטיס מסך מחובר עם כבל 6 פינים ישירות לספק, מדובר ב8800GTS.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אכן 12V עליו מגיע דרך החשמל של הספק , אבל ה5V עדיין דרך הסלוט.

אם המאוור 5V זה עדיין הגיוני שהוא לא יעבוד בגלל שאין חשמל, לצערי אני לא מקיר את הכרטיס וגם לא יכול לבדוק באינטרנט איזה מאוור יש עליו, לכן כול זה השערה בלבד וללא בדיקה לא היתי ממליץ להתחיל לקנות חלקים על דעת הניחושים שלנו :)

אודי A4

דימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון, בזמן שפתחתי וסידרתי את המחשב כהכנה למסירה למעבדה, ראיתי שהכבל 12V שמחובר ללוח אם אינו יושב טוב.. חיברתי והכל נדלק ועובד (מה שלא ברור זה איך הוא יצא משם..).

עכשיו רק נחכה ונראה שבאמת זו הייתה הבעייה, והתקיעות יעלמו אינשאללה.

תודה לכל המגיבים.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...