Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליט מחר.

המחיר כמעט זהה.

 

יתרונות הביואיק:

7 מקומות, מראה ג'יפ פופולארי היום, גבוה יותר.

 

יתרונות הקאדילק:

בכל זאת קאדילק, משוכלל יותר.

 

אגב, האם לביואיק רנדוו יש את התנהגות הכביש הידועה לשמצה של מכוניות אמריקאיות שמתנדנדנות ובלתי יציבות כל הזמן?

פורסם

גם ה-sts וגם הרנדוו מאובזרות היטב כמיטב המסורת האמריקאית, גם אם ישנם הבדלים מסוימים (אגב, מה ההבדלים?).

 

ה-sts הוא רכב יוקרה מהמעלה הראשונה, ולא סתם עוד "משפחתית", לעומת הרנדוו שהיא גי'פ, אמנם יפה מאוד, אבל לטעמי בעל עיצוב מיושן. צריכת הדלק בגדול, דומה.

 

לא הצלחתי להבין על איזו התנהגות כביש ידועה לשמצה אתה מדבר, אולי התכוונת לשברולט אוואו (שהיא בעצם דייהו) ולא לפארק אווניו, לה-סייבר, בטח שלא על הלוצרן או הלקרוס, ואפילו לא על הסנצו'רי' או הפונטיאק בונוביל (שכבר מיושנות), שלכולן, בלי יוצא מן הכלל, נסיעה מפנקת מאוד ואחיזת כביש טובה.

 

מבין שני הרכבים שציינת אני הייתי בוחר בקאדילק ללא ספק, ה-sts גם "נולד" כדגם מוצלח מאוד, הנסיעה בו, אפילו ביחס לאמריקאיות, מדהימה (אם הייתי מחליף את הריביירה שלי, זה היה ב-sts) אבל מפני שאני הייתי מעדיף רכב יוקרה על ג'יפ.

פורסם

הקדילק זה "אוטו".

הרנדוו זה אחד הרכבים הפחות מוצלחים של ביואיק.

כמובן שכפוף למצב הספציפי של הרכבים.

×
×
  • תוכן חדש...