Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

צריך את עזרתכם בכיוון של המערכת שלי ....אין לי ניסיון בכיונים זאת פעם ראשונה שאני מנסה ,אשמח לקבל הדרכה קצרה

יש הרגשה שהסאונד מגיעה מהחלק ה אחורי של הרכב ,אני לא מרגיש את הקמפוננט מקדימה שולט והטויטרים צורחים בולייום גבוהה ואין לי אפילו טיפה באס מהם

על כמה הקומפוננט והאחוריים והסאב צריכים להיחתך?

זאת המערכת

מגבר 4 ערוצים : CERWIN VEGA HED 300.4

מגבר מונובלוק : CERWIN VEGA HED 500.1

רמקולים אחוריים: rockford fosgate 6x9 P1694C

קומפוננט קדמי : rockford fosgate 6.5 1652-S

סאבוופר : rockford fosgate P2D212 500W/250RMS

תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב

פורסם

בעיקרון אל תצפה לגדולות, הרכיבים שלך לא להיט, ואני עדין.

תכוון את הגיינים באופן ראוי שהסאונד לא יהיה מעוות.

תחתוך דרך המגבר את האחוריים שינגנו רק את התדרים הנמוכים, דרך ה- LOW PASS FILTER.

תשנה את מיקום הטוויטרים כדי שיהיו ב- 90 מעלות אליך ולא מולך.

זה ייתן לך שיפור מסויים.

במקומך הייתי מוכר את שני הסטים של הרמקולים, קונה סט אחד נורמלי ומבודד את הדלתות הקדמיות. אבל תנסה למצות קודם את הקיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אןקיי הטויטרים מתוקנים ב90 מעלות אליי ....השאלה שלי באיזה תדר לחתוך את הקומפוננט LOW\HIGE (סורי על הברות אני לא מהתחום) ועל איזה תדר לחתוך את הקומפוננט ?והאם הסאב גם צריך להיות תואם איתים או טיפה פחות ?

פורסם

זה אינדיבידואלי, הייתי ממליץ לך לנסות את אזור ה- 80 הרץ לקומפוננט ולסאב.

אם הטוויטר עדיין צורם לך נסה להנחית אותו דרך הקרוס אם יש לך אפשרות כזו.

פורסם

אתה אמור לחתוך ב HIGH PASS.

אני הייתי ממליץ לנסות את ה-80, יכול להיות שטיפה מעל או מתחת יישמע לך טוב, מה גם שאם אתה חותך דרך המגבר ולא דרך הר"ד אז זה לא מדוייק וזה ממש לפי שמיעה.

פורסם

את האחוריים על LOW PASS.

תראה מה נשמע לך טוב, אני מאמין איפשהו בטווח ה- 100-300 הרץ

• תוכן חדש...