Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ככל שאני קורא יותר אני מתבלבל יותר. בין אם כבר קראתם או לאו, אני בתהליך ארוך ומייגע של בניית מערכת. מגבר אחד כבר נרכש אחר כבוד. עכשיו החיפוש אחר הסאונד ממשיך.

עד עכשיו הייתי סה"כ נעול על ההייבריד אוביישן של מורל. ככל שהמשכתי לקרוא, אני מבין שיכול להיות שהלכתי כסומא בערפל, ואולי דווקא הטוויטר יהווה בעיה. אני שומע כמעט הכל, באמת. אני שומע הרבה סוגים של אלקטרוני, מנעד רחב של רוק (קלאסי עד כבד), ג'אז, בלוז, גראסרוט, קאנטרי, היפ הופ וראפ (ניו סקול/אולדסקול). בקיצור הכל (כמעט).

העניין הוא שממה שאני מבין, דווקא המורל (הMT-22) לא בדיוק כוכב בוורסאטיליות. לפי מה שאני קורא (ויכול להיות שיש לי בעיות בהבנת הנקרא) הוא מותאם לסאונד "חם" יותר. יותר לכיוון מוסיקה קלאסית, ג'אז ודברים דומים.

יש לי מספר תהיות שאני מחפש להם תשובות (מעבר כנראה לצורך לשמוע עוד טוויטרים). האם שווה "לערבב" רכיבים? לדוגמא הוופר המאוד מומלץ של האוביישן ונגיד היבריד אודיו L1V2 (או פרו?) או אולי בכלל טוויטר של חברה כמו סקאן ספיק?? מישהו יכול לשפוך רעיונות?. אין לי בעיה לחסוך עוד קצת וכבר ללכת על עוד מגבר והגברה אקטיבית. עוד חודש או פחות חודש עד להתקנה זה לא מה שיהרוג אותי כבר. האם כל מה שכתבתי הוא ערמה של ממבו ג'מבו והמורל ייתנו מענה ראוי? האם יהיה הבדל אקוטי במקרה הנ"ל בין הגברה אקטיבית לפסיבית? איך אני אשיג את הסאונד שאני מחפש, טוויטר שיודע לתת פירוט, אבל לא "יקרע" לי את עור התוף? אולי בכלל מדובר על הכרח לעבור ל3WAY? בקיצור, למישהו יש :idea: ?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה חייב לשמוע טוויטרים בעצמך ולגלות איך זה נשמע לך. מה שישמע לאחד טוב לא בהכרח יישמע לאחר טוב.

אם אתה מחפש גם פרוט רב מהטוויטר, יכולות ווקאליות גם בג'אז וגם ברוק- הייתי ממליץ מאוד על SEAS או סקאנספיק- טוויטרים מעולים אך לא זולים במיוחד.

מה התקציב שלך לטוויטרים? MT22 עולים 250 שקל ביד שניה, סקאנספיק רוולייטור מגיעים ל- 4000 ש"ח לזוג אחרי משלוח ומיסים.

אני מבין שלא בחרת וופר עדיין ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההייבריד אוביישן מקבל ביקורות טובות, נשמע כמו וופר וורסאטילי שעובד טוב בנפח מצומצם (שזה מה שיש לי, אין נפח בדלת של הטנדר, ולכן מדובר על קיקים של 7-9 ליטר, צריך לנסות). כרגע הוא הכיוון, אבל כלום לא סגור, אני פשוט זוכר אותו לטובה.

עריכה:

מה "הסיפור" מאחורי המושג רינג רדיאטור? יש לו יתרון מהותי כלשהו? הדבר שהכי שמתי לב שהוא כמעט לא "רוקד" בגרפים עד איזור ה30+- ברוב הזולים יותר שהסתכלתי כמו אלו

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_427&products_id=8646

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_427&products_id=8955

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_427&products_id=8402

Stay tuned

פורסם

אני התכוונתי לזה:

https://www.madisound.com/store/product_info.php?manufacturers_id=148&products_id=916

:) :) :)

זו עוד צורת בניה של טוויטר, משפיע על הפיזור, לרוב יישמע טוב יותר באון אקסיס ולא באוף אקסיס, יש יאמרו שהוא מפורט יותר, יש יאמרו בהיר יותר, אבל זה עניין של טעם.

פורסם

תיארתי שלשם כיוונת. :-D אני משתדל לא להסתכל כדי שלא יפרוץ לי איזה אטם בלב. בכל מקרה, אני מאמין שאם אני ממש יתעקש ליבא, אני אהיה מוכן להשקיע עד 1000 סה"כ. זה לא הרבה, אבל זה מה יש. מעבר לזה שאני ממש ארצה לדעת מה אני לוקח.

Stay tuned

פורסם

שים פעמיך לעבר SEAS מסדרת הפרפורמנס, זטק T26 שיש ביד שניה (חדשים), נסה לשמוע גם סופרימו פיקולו (יד שניה), ריינבו וונדיום.

נסה לשמוא אותם ותראה למה אתה הכי מתחבר.

פורסם

הסופרימו הם באמת הטוויטרים היחידים של מוראל שמסוגלים להתמודד בצורה ראויה עם סגנונות מוזיקה שיש בהם גם הרבה דיסטורשן, ביט רייט גבוה והמון כלים.

הם יעשו את זה יותר טוב ממשפחת הMT זה בטוח אבל עדיין לדעתי אם אתה אוהב לשמוע כל כך הרבה מסוג זה של מוזיקה תבדוק עוד אופציות

הרץ מילה - הטוויטרים של המילה 3 - פשוט מדהימים.

משפחת מבוססי הסקאנספיק כמו הזטקים או סקינים עצמם - אופציה נהדרת.

משפחת לגטייה של HAT - ללא ספק בחירה מעולה לסגנון שכזה של מוזיקה.

ההמלצה על SEAS היא טובה מאוד.

את הסיז מוראל והסקינים הייתי שם באותו הכוון.

את הרץ ואת HAT הייתי שם דווקא בכוון השני

ואפרופו - הL1 R2 - :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לקנות revelator ring radiator של סקאן ולהתקין ברכב זה דבר דבילי מאוד לעשות.

בכל זאת לא מונע מאנשים עם יותר מדיי כסף להמליץ לך על זה ...

יש לך גם סדרות נמוכות יותר של סקאן ( כן ! לסקאנספיק יש הרבה רמקולים , לא רק רווילטור )

שאין בהם שום דבר "נמוך" כמו ה 9500 ה 9700 וה 9800 שהאחרון הוא אחד הטטויטרים אלומיניום הטובים בעולם.

מחירם נע בסביבות ה 150 דולר ל 200 דולר בשביל ה 9800 , שגם הוא בזבוז בסביבת רכב.

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_229_324&products_id=912

הנה דוגמא ל 9500 , טוויטר מצויין .

אין שום תחרות בינו לבין הסופרימו או ההייבריד PRO.

אם אתה רוצה להתפרע לך על ה 9800 , שהוא ישפיל כל טוויטר יעודי לרכב שיוצר איי פעם.

לא 4000 ש"ח ולא נעליים , יוצא לך 400 דולר ל 9800 + 80 דולר משלוח + 160 דולר מכס ( שזה שליש ממחיר ההזמנה + משלוח ) הכל ביחד יוצא כולל הכל 640 דולר וזה יוצא 2500 ש"ח , לא יקר מדיי בשביל להראות לאנשי הלגטיה PRO מאיפה משתין הדג.

אם תזמין את ה 9500 יעלה לך כל העסק פחות מ 2000 ש"ח , והם גם כנראה ישפילו כל טוויטר יעודי לרכב שיוצר איי פעם ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

איך שאתה קובע עובדות מרגיזות כל כך בלי לשמוע בכלל - מדהים פשוט.

לא צריך אזניים הא?

פשוט מדהים - הוא רצה אלמנטים שיחזיקו ברכב שלו לאורך זמן (חלק מהדרישות) ואתה ממליץ לו על אלמנטים ביתיים ישר מההתחלה... אמנם אני גם המלצתי על אלמנטים ביתיים אבל לא בתור הברירה היחידה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

9700 = דבש טהור!!!!!!!!!!!!!!

אבל נה לא לשכוח על פרמטרים שוליים כמו :גודל פיזי, רגישות ללחות, חום, וויברציות של רכב ונוחות התקנה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

נראה לי שבילבלתי בת'רדים לגבי נושא הדרישות

:-)

Pioneer TS-X150

פורסם

איך שאתה קובע עובדות מרגיזות כל כך בלי לשמוע בכלל - מדהים פשוט.

אין צורך לשמוע.

אני כבר הצלחתי להבין איך לשכנע אותו.

פשוט להגיב לו באנגלית. כנראה כשהוא קורא את הדברים באנגלית, הוא חושב שהם יותר מקצועיים.

עוד איזה סטודנט שקרא כמה מאמרים מחו"ל וחושב שהוא יודע הכל.

אבל אני חושב שבאמת כדאי להניח לכל זה. הרי בכל מקרה כולנו טועים והמהנדס צודק, לא?

תנו למשיח לנסות ולהרים את רמת הפורום העגומה. זו השליחות שלו (:roll: )

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

די, מספיק

חבל שעוד ת'רד ינעל ועוד של חבר פורום טוב כל כך

פשוט בואו ונחזור לקו ההמלצות כל אחד כפי ראות עיניו ודי.

אני את שלי אמרתי (אוי אני פולני איך הבאתי אותה בבובמה :-P )

אני אשב בחושך לבד! :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...