Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו התאורה שלי בלוח מכוונים (שעונים) היא ממש על הפנים וגם אם אני אחליף את המנורות לחדשות זה לא יעזור יראו אותו דבר.

מישהו פעם עשה משהו בקשר לזה אולי? או יש לו הצעות?...

חשבתי על תאורה כחולה או משהו בסגנון... כל הצעה שיש בבקשה...

ודרך אגב , הייתה לי צריכת דלק של 1 ל6 ואחרי שעשיתי טיפול האוטו עושה 1 ל9 כבר כמה חודשים לכל הספקנים....

האוטו הוא אוטו מדהים אין , אני ממש מרוצה ממנו.....

פורסם

אתה בטוח שאין לך נורה שרופה? או אולי סתם נורות שהשחירו?

תפתח את הדשבורד (2 ברגים בפלסטיק העליון מעל השעונים, ושני ברגים מאחורי ההגה, כולם עם הראש כלפי מטה, ואחד מתחת לפלסטיק הקטן שבין פתחי האוורור) ואז תראה למעלה איפה הנורות מתחברות.

עולה כמה שקלים לקנות נורות חדשות, ותבדוק שהמצב אכן השתפר לפני שאתה מרכיב את הכל בחזרה. כמו כן תטפל בפלסטיק בעדינות, אחרת יישארו לך חתיכות ביד ולא יישאר לך מה להבריג בחזרה....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...