Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חיסרון אם אין כוונה להשתמש בו.

זה מוסיף אורך לאוטו, ומגביל אותך בחניות צפופות.

וכמובן כמו במקרה של סאן רוף לא מקורי - זה קידוח חורים נוספים, לפעמים חיתוך חלק מהטמבון, השחלת חיוט נוסף וכו'.

זה יתרון אם יש כוונה להשתמש בו - תוספת מחיר שיבקשו על רכב שיש לו וו גרירה תיהיה קטנה יותר ממה שעולה להתקין וו גרירה חדש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי הסביר נציג של WV שאי אפשר לשים בשירוקו וו גרירה בגילל צורת השילדה של הרכב...

אני דוקא רואה את זה כיתרון בחניות צפופות או בעיקר אם מישהו ניכנס בך מאחורה. בקשר לחניות, במידה ואין חשני רוורס נוסעים עד ששומעים בום.

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם
היה לי וו גרירה במכוניתי הקודמת, כך רכשתי אותה. בכל חמש השנים שהיא היתה אצלי, השתמשתי בו פעם אחת ויחידה, וגיליתי שזה דבר שימושי מאוד, אבל לא ברמה שהייתי משקיע מכספי כדי להתקין כזה.

אייל, מדוע לדעתך מדובר בחסרון?

קיבלת תשובה:

זה חיסרון אם אין כוונה להשתמש בו.

זה מוסיף אורך לאוטו, ומגביל אותך בחניות צפופות.

וכמובן כמו במקרה של סאן רוף לא מקורי - זה קידוח חורים נוספים, לפעמים חיתוך חלק מהטמבון, השחלת חיוט נוסף וכו'.

זה יתרון אם יש כוונה להשתמש בו - תוספת מחיר שיבקשו על רכב שיש לו וו גרירה תיהיה קטנה יותר ממה שעולה להתקין וו גרירה חדש.

היתרון היחיד שאני רואה זה שלא דופקים לך את הטמבון האחורי בחניה כל מיני חולירות שלא יודעים לחנות. מצד שני הם יכולים לגרום לך לשאסי , אז שכח מזה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני דפקה רואה את זה כיתרון בחניות צפפות... במידה ואין חשני רוורס נוסעים עד ששומעים בום

גועל נפש!

כולי תקווה שכל מי שאי פעם יחנה לפניך יהיה בעל וו גרירה ויחנה בצורה שאתה ממליץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האורך שהוו מוסיף לרכב הוא כ-10 ס"מ. לא משהו שיעשה את ההבדל בחניה צפופה מאוד שממילא לא הייתי מנסה להידחף אליה.

זה משמעותי ביותר, ובהרבה מקרים זה בדיוק ההבדל בין להכנס לחניה לבין להמשיך להסתובב עוד שעה לחפוש חניה אחרת.

פורסם
גועל נפש!

כולי תקווה שכל מי שאי פעם יחנה לפניך יהיה בעל וו גרירה ויחנה בצורה שאתה ממליץ.

צפוי שלפחות אחד יקפוץ ולא יבן את הבדיחה....

חחח כן וכבר קרא לי כמה וכמה פעמים כל המיספר שלי מקידמה מלאה פיצוצים... ואני לא ממש מיתרגש מי זה

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם

יוצא לי לפחות פעם ביום לעמוד בפקק, כאשר המכונית מאחורי נדחפת ולמעשה חוסמת חלק מהנתיב, כשהרמזור כבר אדום, פשוט מחוסר סבלנות נטו.

אני יודע שאני קצת פחדן, אבל תמיד המכוניות שנצמדות מרתיעות אותי, במיוחד אם מדובר במשאית או אוטובוס (קרה לי פעם אחת ובחיי שהתחלתי כבר להזיע).

בכל מקרה, אם היה לי וו גרירה בכל המצבים הנ"ל, אני מבטיח לכם שהמכוניות מאחוריי היו שומרת מרחק והמתח הנפשי שלי היה פוחת פלאים וכן, גם בחנויות היתרון הוא ענקי מבחינת שמירת מרחק של רכבים אחרים.

בקיצור, אם העניין לא היה עולה מעל 1000 ש"ח והמתנה לא נעימה לאישור בחולון, ממזמן כבר היה לי אחד כזה.

פורסם

לי קרה שהוצאתי רכב מהחברה עם ניילונים ויום אחרי הייתי ברמת גן ביום שישי לפני כניסת השבת אפילו חתולים לא היו על הכביש ואני בצומת לבד בלי שום מכונית סביבי ופתאום בום... אני יוצא החוצה ואני רואה פז'ו מעוכה על הטמבון האחורי שלי.

שאלתי מה קרה??!?!? (יש עוד 2 נתבים מלבד הנתיב שלי) היא אמרה לי "נפל לי הלימון על הריצפה אז התכופפתי להרים..."

אם היה וו גרירה אז אולי היא הייתה צריכה גרירה, אצלנו במדינה וו גרירה מאוד שימושי לא משנה איך תסתכל על זה.

פורסם
אותי זה מצחיק. וו גרירה במודעת רכב למכירה זה חסרון, לא יתרון.

אני, כבעליו הגאה של ההתקן הנ"ל רואה בו רק יתרונות:

רכב נתקע בחול? לא נורא, מוצאים ג'יפ שימשוך מהחלק האחורי באמצעות הוו. יותר מזה - אם החבל מספיק ארוך, אפשר למשוך את האוטו גם עם פרייבט מספיק כבד (כי כמה כבר תעבור עם קסנטיה בחול רך).

שכן מניאק חסם חניה משותפת עם שרשרת? לא נורא, הרי שרשרת אפשר לתפוס על הוו, וחוזק השרשרת כחוזר החוליה החלשה.

צריך לחנות עם התחת לקיר? אין צורך במכוון, אפשר לפי הבום שתרגיש, וזה בלי כל נזק לרכב.

גרריסט טיפש החליט לעלות אוטו ברוורס ודפק אוטו אחר שכבר היה על הגרר? בעיה שלו.

צריך לזרוק מקרר/מכונת כביסה ישנה? למה לסחוב, אם אפשר לגרור?

באת לדוג? לא צריך לפחד לשבור חכה על דג גדול מדי, אפשר לקשור את החוט לוו הגרירה.

ועוד טריליון שימושים אפשריים

http://www.youtube.com/watch?v=hP0kWqJJZa4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכל ה-20 מכוניות שברשותי (צי רכב) כולל גם רכבים קלים כמו סיריון, רק ברכב אחד מופיע שאסור להתקין וו גרירה: KIA RIO

למישהו יש הבסר? לרכב מקביל אליו HYUNDAI ACCENT לא מופיע הערה כזאת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין קשר למשקל הרכב

אין מגבלה של 1000 קילו

בפיאט פנדה שלי (שוקלת הרבה פחות מ1000 קילו) התקנתי וו גרירה.

יש אנשים שמתקינים כדי שיהיה, אני שמתי ופעם אחת גררתי עגלה קצרה כדי להעביר מקרר.

המגבלה היא כתוצאה מכך שיבואן הרכב הודיע שברכב זה אין להתקין וו גרירה. אני מניח ששיקוליו לעצמו, כמו הקופרות, ועוד הרבה רכבים אחרים. רנו קליאו ספורט גם כן מוגבלת.

• תוכן חדש...