Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JVC שהפסיק לעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר 4 שנים רדיו דיסק MP3 מעולה של JVC (קריטי הדגם?) שחור עם תאורה אדומה

הרכב הוא פונטו 96, רמקולים מקדימה סטוק + 6x9 מאחורה של Panasonic 260w

הסיפור הוא כזה, פתאום ללא שום התראה יש לי רעש כזה של חשמל סטטי במערכת, אין קול, לא רדיו ולא מהדיסק

הלכתי לאוטודיפו איפה שהתקינו לי אותה פעם והבחור ניתק את כל החוטים, חתך, הדביק וקבע שהבעיה במערכת

הוא בדק עם סוללה והראה לי שהרמקולים עצמם עובדים והמגבר הפנימי נדפק

הוא חיבר הכל חזרה ועדיין אני שומע רחשים מדי פעם שאני מנסה להדליק את המערכת. לפעמים אני שומע מוזיקה לכמה שניות ואז זה מפסיק כמו מין זרם כזה. יש תאורה ויש הכל.

יכול להיות שביום בהיר אחד ככה הולכת המערכת? הוא טען שצמת החשמל מאחורי המערכת דביקה, נגעתי וזה מרגיש כמו סוללה שנמסה אבל אני חושב שזה האיזולירבנד נמס

מישהו יכול לתת לי כיוון?

פורסם

היא נדלקת ועושה רעשים? או שרק התצוגה ישנה?

אם תצליח לפתוח את הרדיו חתוך את כל הרמקולים ותחבר רק אחד שנראה תקין כל פעם ליציאה שונה ברדיו זה יתן לך אינדיקציה.

רוב הסיכויים שהרדיו באמת הלך.

פורסם

הרדיו עצמו נדלק ועושה רושם שהכל תקין רק אין סאונד.

לפעמים יש רעש של חשמל או רחשים כאלו ולפעמים הרעש נשאר אותו דבר בכל ווליום אפילו אם 0

באוטודיפו הוא ניסה לחבר כל רמקול בנפרד לראות אם משהו מקצר וזה לא עבד

הוא החזיר הכל לרכב ולפעמים יש רעשים ולפעמים מצליח להשמיע את הרדיו/מוזיקה לכמה שניות והסאונד נעלם

הייתה לי את הבעיה הזאת של הרעשים הסטטים האלה לפני כחודשיים שגם הוא לא עבד והוא חזר לעבוד עד להיום עוד פעם

פורסם

הראש הוא בכל 4 רמקולים?

במערכת פשוטה כמו שיש לך עם כל הרמקולים מחוברים כמו שצריך, אז בעיה באה מכיון של רדיו דיסק.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...