Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי תמונה אבל ממש מטושטשת כי אין לי סורק,מלפני 13-14 שנים,עם היפיפיה שהיתה הרכב ספורט הראשון בבית.

כמה ישראלי מצידך לשבת על האוטו, מקווה שעבר לך מאז :?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוף סוף הגיעה האלפא סוד הביתה שנת 1978 מדובר ברכב מקורי לחלוטין צבע ראשון ! יש מקומות בהם יש חלודה והפנים במצב לא מזהיר :roll:

לגלריה :

http://www.siz.co.il/gal/15126

ראיתי את האוטו הזה בת"א לא מזמן נהוג בידי אדם מבוגר והתלהבתי. החלק האחורי שונה במקצת מאלה שיוצרו בשנות ה-80.

אני מוכן להתערב שזאת אחת היחידות מהמודלים המוקדמים שלא מסרה נפשה לאלוהי החלודה. תתחדש, ושמור עליה!

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! איזה כיף לראות דור ראשון מקורית כזאת.

סוד 78 לבנה שדוד שלי החזיק, אחראית לאהבה שפיתחתי לסודים מגיל צעיר.

תכיר את פיטר: http://www.alfasud-parts.co.uk/catalog/ - ערימות חלקים, שירות מצויין.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תתחדש! איזה כיף לראות דור ראשון מקורית כזאת.

סוד 78 לבנה שדוד שלי החזיק, אחראית לאהבה שפיתחתי לסודים מגיל צעיר.

תכיר את פיטר: http://www.alfasud-parts.co.uk/catalog/ - ערימות חלקים, שירות מצויין.

איתי.

איתי שלום ותודה שלי דור שני (דור ראשון עד 1977) ,נכנסתי לאתר הזה מזמן והדיפונים שראיתי שם לסדרה 2 לא תואמים את שלי האם יש לו עוד חלקים שלא מופיעים באתר כמו כן האם ניתן להזמין דרכו בוקסות פוליריטן בתודה רפי

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם
איתי שלום ותודה שלי דור שני (דור ראשון עד 1977) ,נכנסתי לאתר הזה מזמן והדיפונים שראיתי שם לסדרה 2 לא תואמים את שלי האם יש לו עוד חלקים שלא מופיעים באתר כמו כן האם ניתן להזמין דרכו בוקסות פוליריטן בתודה רפי

מה בדיוק ההבדלים בין אלפא סוד 77 ל78? לפי התמונות בגוגל הם נראים אותו הדבר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
מה בדיוק ההבדלים בין אלפא סוד 77 ל78? לפי התמונות בגוגל הם נראים אותו הדבר!

לא התעמקתי עדיין אבל כבר ממבט ראשון יש הבדל בין הטמבונים והגלגלים והתכוונתי עד סוף 2006

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• אחראי פורום
פורסם

מאיזו סיבה הדיפונים לא מתאימים? ההתאמה לדלת או למודל הספציפי?

שלך נקראת S2, אגב.

במקרה מה שקניתי ממנו לא היה בקטלוג, הוא לא מעדכן באופן שוטף. בנוסף, יש לו קשרים לסטוקים של חלקים שלא נמצאים אצלו

ואם יש דרישה הוא כבר דואג לזה. יש לו חלקים נדירים שהייתי מת להרכיב אצלי, אבל הסוד תיכנס להקפאה בקרוב אז הכל יידחה קצת.

בוקסות לא מקוריות לא ראיתי אצלו, אני קניתי של powerflex דרך חבר. מאוד מומלץ.

לגבי הבולמים ששאלת בשירשור השני, אני מציע שתשאל את איציק או ירון. ירון בעצמו הראה לי חלק זהה שחרט לסוד אחרת.

בהצלחה!

פורסם
מאיזו סיבה הדיפונים לא מתאימים? ההתאמה לדלת או למודל הספציפי?

שלך נקראת S2, אגב.

במקרה מה שקניתי ממנו לא היה בקטלוג, הוא לא מעדכן באופן שוטף. בנוסף, יש לו קשרים לסטוקים של חלקים שלא נמצאים אצלו

ואם יש דרישה הוא כבר דואג לזה. יש לו חלקים נדירים שהייתי מת להרכיב אצלי, אבל הסוד תיכנס להקפאה בקרוב אז הכל יידחה קצת.

בוקסות לא מקוריות לא ראיתי אצלו, אני קניתי של powerflex דרך חבר. מאוד מומלץ.

לגבי הבולמים ששאלת בשירשור השני, אני מציע שתשאל את איציק או ירון. ירון בעצמו הראה לי חלק זהה שחרט לסוד אחרת.

בהצלחה!

אני יודע ששלי S2 ודיפוני הדלתות שונים שם . אני אנסה לשלוח לו תמונות נראה איך יתקדמו העיניינים .לגבי הבולמים אם תוכל לשלוח לי את מספר הטלפון שלו בה"פ אודה לך מאוד .נ.ב אם אני אעשה שינויים ברכב זה רק להחליף לפנסים של TI

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• אחראי פורום
פורסם

מסגרות של פנסי TI זה בדיוק מה שהגיע לאחרונה אליי בדואר :-)

פורסם

נראית במצב הרבה הרבה יותר טוב משלי לפני תחילת השיפוץ...

רק אם אפשר לשאול - למה כל כך הרבה חומר ? או שזה חומר פחחות ישן שאתם מורידים ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נראית במצב הרבה הרבה יותר טוב משלי לפני תחילת השיפוץ...

רק אם אפשר לשאול - למה כל כך הרבה חומר ? או שזה חומר פחחות ישן שאתם מורידים ?

יש חומר רק במכסה מנוע (עקב מכה קטנה שהיתה)כנפיים למטה וקורת חלון נהג משום שהיינו חייבים לרתך תלאים עקב החלודה סה"כ הבודי של הרכב קרוב למושלם וזאת בעקבות טיפול מונע חלודה שביצע הבעלים לפני הרבה שנים כך גם נשתמרה הגולייטה

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

סליחה על הביקורת, אבל העבודה נראית זולה משהו

סוד משנות ה 70 רגישה מאוד לחלודה, טיפול ותיקון ברמה פחות מהגבוהה ביותר יניב חלודה חדשה די מהר ואף גרועה יותר, חבל.

פורסם

באמת חבל, נדמה לי או שאני רואה חומר על המסגרת חלון? ברכב כזה נדיר, במיוחד בארצינו לא הייתי מסתפק בפחות משחזור מלא כמו שנעשה בזמנו בשרשור של הלנצ'יה בטה הכסופה(כיום אדומה)

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• תוכן חדש...