Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר/שמע או ממליץ על "טרייד אין צחי גרציאני" אשר נמצא

בסוכנות סוזוקי-קרייזלר בקניון אמריקן סיטי בדרך הים -רחובות?

אודה על תגובתכם

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

לי יש הכרות עם מגרש המכוניות הזה , ולצערי ההכרות גרועה ביותר

לפני כשנתיים לערך רכשתי מהם רכב מסוג הונדה אקורד, הרכב היהנראה מדהים ונעשתה לו בדיקה במכון שלאחר זמן מה ובירורים הבנתי שהקומבינות במכון זה חוגגות בשיתוף המגרש של צחי , נקצר את העניין , לאחר חודש וקצת שקניתי את הרכב, התגלו בעיות קשות בגיר , ואלאחר שלקחתי את הרכב בעצמי לבדיקה אצל 3 ממוחים לגירים וקבלתי חוות דעת כתובה ביד לתקלה , התברר לי שזה משהו שקיים הרבה זמן לפני שקניתי את הרכב ,

הגעתי למצב של תביעה משפטית מול אותו מגרש של צחי , וזאת לאחר שפניתי מספר פעמיים לא קטן על מנת לקבל תגובה מהם בעניין זה

היחס שלהם היה רע מאוד בוטה ופוגע , והם בכלל אומרים שהם טריידאין של חברת לובניסקי של פי'גו שזב שקר !!!

המלצה אישית שלי להתרחק מהם וכמה שיותר מהר, אנשים לא אמינים , ולאחר בדיקה בכל מני פורומים נקתלתי בכמה אנשים שגם הם קנו רכבים עם פגיעות ובעיות שהוסתרו מהם ,

במילים פשוטות זה מגרש של רמאים וקומבינטורים להתרחק ומהר !!!!

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השירשור הישן הזה,
יש אולי עוד חברים על מידע ונסיון עם המגרש של צחי גרציאני?
מאוד נוח כלקוח לקבל את כל המידע, תמונות מפורטות וסרטונים באתר שלו לפני שאני מבזבז זמן על נסיעה וכו'

• רעיון גרוע 1
פורסם

יש לך תגובה קשה למעלה שאמורה לסגור לך את הסיפור.

אומנם היא מלפני עשור, אבל אני מנחש ששום דבר לא השתנה.

אנשים לא מגדלים מצפון באמצע החיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתר מיושן, ברמת האתרים של לפני עשור. אבל באופן מפתיע הם מעלים לאתר לא מעט מידע.

בדקתי לגבי ה DS3 הצהובה  .

מציגים  מסמכים סרוקים - רשיון רכב, טופס מכון הטסטים, מידע מרשם המשכונות, מידע מאתר הסליקה. מידע ממשרד הרישוי, עפ פרט מעניין, הבעלים הרשום במשרד הרישוי הוא צחי אבל בסטטוס הוא לא בבעלות סוחר/תו סחר. קצת לא ברור הנושא. 

קילומטרז' רשום ברשיון בזמן טסט אחרון תואם למפורסם כלאמר הרכב לא עבר הרבה מאז הטסט האחרון שלו בדצמבר 2020. 

על פניו הכל כשר. 

אולי מהו שם השתנה? כל המסמכים הופקו ב 24 לאוגוסט השנה. 

אם חשקה נפשו של קונה ברכב הזה, יואיל ויקח הרכב לבדיקה חיצונית כלבבו. ואם הרכב תקין למה לא?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ראיתי את התגובה שלמעלה של הבחור עם האקורד. מצד שני בפייסבוק יש הרבה ביקורות טובות מפרופילים אמיתיים, אז אמרתי נבדוק.

בכל מקרה כבר לא רלוונטי.
כמה דקות אחרי ששאלתי כאן את השאלה, חיפשתי ומצאתי את הטלפון של הבעלים הקודם של הרכב, התקשרתי, אמר שהכל טוב ואין בעיות ברכב, לא היו תאונות. פשוט עשה טרייד אין.
לאחר מכן התקשרתי למגרש, והרכב המדובר -  שפורסם רק שלשום -  ביום שישי -  נמכר היום על הבוקר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...