Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה?

זה על אותו עיקרון?

אני דווקא רואה שהזחלנים של הדבר הזה לא דומים בכלל (חומרית) לזחלנים של הטנק.

לכן שאלתי.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כן,זה על אותו עקרון כמו בטנק, לא, זה לא בדיוק כמו בטנק.

בטנק הזחל מורכב מהרבה חוליות שעשויות פלדה עם רפידות, בסירטון עושה רושם שמדובר בזחל שמורכב מיחידה אחת מחומר שדומה לגומי (כמו של צמיג).

הבסיס של המערכת דומה, יש מערכת שעליה מותקנים בוגי'ס ועליהם זחל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זחל פלדה הורס כבישים ועושה המון רעש, מה שבסרטון זה הסבה של רכב 4*4 רגיל למערכת זחלית עם זחל גומי.

באבא שאתה מבין אותי תמיד. תבורך.

במיים אחרות, מה שרואים בסרטון, זה אוטו עם שלט רחוק, כמו הצעצוע של הילדים, שעולה עשרה שקלים בשוק,ושוקל מאה גרם.

אלא שה"צעצוע הזה" לא עולה עשרה שקלים ולא שוקל מאה גרם, ולכן שאלתי את השאלה.

מן הסתם, ה"גומי" שמחזיק את הזחלים של הכלי הזה, קשיחים הרבה יותר מגומייה של בית שימוש, ששמו לאוטו הקטנטן של הילדים ובכל זאת, מגניב איך שזה נוסע ככה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בשביל מה זה טוב? מה היתרון של הרצועות על פני הצמיגים? מה ההבדלים ביניהם? מה עדיף?

אלה שהמציאו את הרעיון, בטוח לקחו בחשבון את זה מול ההוא, את ההוא מול הזה, ואני שואל מה ההבדלים??

פורסם

בזחל:

שטח פנים גדול בהרבה עם הקרקע לעומת צמיג.

היתרונות ברורים במניעת שקיעה, הגדלת חיכוך, עבירות, המנעות מתקרים וכו'.

כמו כן, לכלי רכב עם 2 זחלים (בחלק מהתמונות שהועלו) ניתן לוותר על מערכת ההיגוי המסורתית ע"י שימוש ב-2 מהירויות שונות ל-2 הזחלים, ובכך לאפשר יכולת סיבוב, ללא צורך במערכת הגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...