Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל 205 185-60-14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי לרכב שלי (205 פוראבר) ג'נטים של GTI מידה של 14/185/60

אני צריך צמיגים שישרתו אותי ויתנו לי אחיזה טובה אשמח לקבל כמה צמיגים

תמונות בקרוב ! 8)

שחר.

פורסם

נו באמת, תן קצת יותר פירוט.

אני יעזור לך פה..

מה חשוב לך מצמיג?

אחיזה?

מחיר?

חיסכון באנרגיה?

שקט?

דופן רכה או חזקה?

אולי בכלל אורך חיים?

פורסם
תקציב עד 1500 ודרישות שהיו פשוט טובים זה הכול !

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=6&mm=26

המלצתי, תחפש לך KLEBER DYNAXER HP2 עם קוד מהירות H (השלישי מלמעלה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני עם המידה הזו עם צמיגי יוקוהמה A-DRIVE ואני מרוצה מהם מעל ומעבר. ה C-DRIVE יותר רכים והדופן יותר רך, פלוס בנוחות מינוס באחיזה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

לך תבדוק מה יש כרגע במלאי אצל הפאנצ'ר מאכער, תחזור לכאן עם הרשימה ונעזור לך להחליט. עד שלא תעשה את זה, השרשור הזה הוא חסר תועלת ותכלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

C.Drive עדיפים משמעותית (מבחינת אחיזה/דופן) על ה-A.Drive הבסיסיים. בניגוד למי שטען או טוען אחרת...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...