Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אין לי בעיה עם המצבר פשוט אני בוחן כמה חשדות :)

הבעלים הקודם של הרכב החליף את המצבר חודש לפני שקניתי ממנו את הרכב, בבדיקה שעשיתי יש כרגע ברכב הוא 55 אמפר

המצבר אצלי לא אמור להיות 60-63 אמפר?

מה ההשלכות של מצבר עם אמפר לא מתאים?

פורסם

המצבר המתאים לרכב שלך הוא 62 א"ש.

מבחינת מימדים הוא זהה ל55 א"ש.

אתה יכול להסתדר עם 55 א"ש, ההבדל הוא לא גדול, אבל כמובן שבפעם הבאה שאתה מחליף מצבר, תקנה 62 א"ש.

פורסם

מצבר בעל קיבולת של 60-70 אמפר שעה יתאימו לרכב שלך אבל שים לב לפרמטר חשוב יותר הנקרא כושר התנעה של המצבר.

Cold-test Current, EN [A] 610

אני ממליץ לך לרכוש מצבר תוצרת וורטא הנחשב מצבר 'ללא טיפול' אשר לא מאבד אלקטורליט במהלך שנות השירות שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר טוב לכולם

אין לי בעיה עם המצבר פשוט אני בוחן כמה חשדות :)

הבעלים הקודם של הרכב החליף את המצבר חודש לפני שקניתי ממנו את הרכב, בבדיקה שעשיתי יש כרגע ברכב הוא 55 אמפר

המצבר אצלי לא אמור להיות 60-63 אמפר?

מה ההשלכות של מצבר עם אמפר לא מתאים?

בזמן בחירת מצבר חדש קיבולת המצבר היא לא המרכיב החשוב ביותר או לייתר דיוק המשפיע על איכות ההתנעה אלא כושר ההתנעה כפי שרשמתי קודם לכן.

אתה יכול לרכוש גם מצבר של 40 אמפר שעה עם כושר התנעה של 610A (במידה וקיים) והרכב יניע מצויין.

בדרך כלל מצברים תוצרת וורטא או בוש מסידרה מסויימת ניתן לראות שככול שקיבולת המצבר גבוהה יותר גם כושר ההתנעה גבוה יותר, אתה יכול להיווכח שבהשוואה לייצרן אחר פתאום תגלה שכושר ההתנעה של המצבר קטן יותר כאשר אתה משווה שני מצברים בעלי אותה קיבולת.

אז מה נותן לנו מצבר בעל קיבולת גבוהה יותר ?

נניח שיש לך ברכב מערכת הצורכת זרם של כ-10 אמפר ומותקן אצלך מצבר של 50 אמפר שעה אזי לפי חישוב פשוט המערכת תעבוד כ-5 שעות עד אשר מתח הקטבים יירד ל-10.5 וולט לעומת מצבר של 100 אמפר שעה המערכת תעבוד 10 שעות.

למומחים כן אני יודע שהחישוב הוא לא מדוייק אלא ניסיתי רק להמחיש לאביתר כמה דברים :-x

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...