Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי ובאי הפורום

אני מעוניין למכור את הניסאן אלמרה שלי שנת 1998 עם 150000 ולקנות במקומה

שברולט מאליבו שנת 1999, בעלת מנוע 2.4 דגם LX (אני גר בחיפה. האם המנוע מספיק חזק?) יד 2 עם 170000 ק"מ. לטענת בעל הרכב הוא מטופל רק בUMI

מה דעתכם על שברולט? תקלות ובעיות נפוצות? מה כדאי לבדוק בעיקר לפני הקניה? מה לגבי צריכת דלק בעליות?

תודה מראש

ברק

פורסם

...בתור חיפאי בעבר הרחוק, פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש כיצד החיפאים לחוצים וחוששים לגבי הסחיבה של הרכב בעליות. גם עם רנו 5 שנת 1977 עם מנוע 956 סמ"ק (הרכב הראשון שלי!) עליתי נהדר כל עלייה אפשרית בעיר הכרמל. במקרה הגרוע, לחצתי יותר על הגז, והורדתי הילוך. במקרה הגרוע יותר, המתנתי בסבלנות עד לסוף העליה - אבל זה היה נדיר!

נו באמת, נראה לך שרכב עם מנוע 2.4 לא יצליח לעמוד בגבורה בעליות של שדרות הציונות/ בלפור/ דורי/ פרויד? גם אם הוא בהמה כבדה כמו המאליבו, עדיין אתה יכול להיות רגוע, שהוא יטוס בעלייה בלי שום בעיה.

ולגבי אמינות וצריכת דלק - בשני המקרים, מניסיון של חבר טוב, המדובר בסוגיה קצת בעיתית במאליבו מהשנתון שהזכרת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...