Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שיש. רוב הרכבים הספורטיבים בפורום נועלים צמיגים במחירים שהזכרת ואף פחות...

לדעתי אם אתה משקיע ברכב, דבר ראשון תשקיע בצמיגים.

כי עם כמה שהוא יהיה חזק ויציב, אם הצמיגים לא באותו לבל אתה לא תנצל את הרכב כמו שצריך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לסובארו שלי יש r1r ואני ממש מרוצה מהם הם אוחזים מאוד לעומת הדירזה שהיה לי לפני ולגולף הייתי ממליץ במיוחד בשביל אחיזה כי יש להם נטייה רצינית להיגוי יתר

פורסם
לסובארו שלי יש r1r ואני ממש מרוצה מהם הם אוחזים מאוד לעומת הדירזה שהיה לי לפני ולגולף הייתי ממליץ במיוחד בשביל אחיזה כי יש להם נטייה רצינית להיגוי יתר

לגולף יש נטיה לתת היגוי.

המישלין פיילוט יקרים לי מידי, כבר בדקתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

המישלין מעולה, נוח, שקט, אוחז ובעיקר יקר.

אחרי חודשיים ו 3K ק"מ אני יכל להמליץ בלב שלם על הR1R (למען הסר ספק- לא קיבלתי במתנה חבילת תחתוניות ריחניות), לא מרעישים, לא קורסים, לא מאבדים אחיזה, לא יקרים, לא יודע איך הם על רטוב (נחכה ל2012).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

הR1R הקדמיים שלי איבדו חלק רציני מהאחיזה שלהם בחודש האחרון. אני עם הצמיגים האלו משהו כמו 5K ק"מ, יחסית רגוע ביציאה מהמקום אבל כאן נסתיימו שידורינו. זוג חדש בחודש הבא.

הR1R רועשים ועוד איך, אבל מתרגלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאיפה לך הבטחון שהוא קנה אותה חדשה ולא משומשת, וחוץ מזה 600-700 ש''ח לצמיג זה בכלל לא זול, זה תקציב גבוה ומספיק.

לא כל אחד חייב ללכת על סליקס מלא רק בגלל שיש לו רכב עם יומרות ספורטיביות.

וחוץ מזה גם ככה וואגיות לא פונות אז בשביל מה להשקיע בצמיגים:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא קנינו את האוטו חדש, אני לא פראייר.

כנ"ל לגבי הצמיגים! 600-700 זה די והותר לצמיג במידה שלי.

אני לא אשלם פי 2 כדי להרגיש הבדל זניח עד לא קיים.

מקווה שעכשיו אתה מבין.

אני בודק עכשיו את ה-T1R מול ה-S DRIVE שכנראה אני אלך עליהם (אין על YOKO :twisted:).

זה מה שקרה למי שאמר שואגיות לא פונות וניסה לעמוד בקצב:

123.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש עוד משהו שלא הרבה מתיחסים אליו,

היה לי פסאט ,ההבדל בין צמיגי בריג'סטון למרנגוני היה של 20% בדלק!

אני עכשיו צריך להחליף סט במידה דומה 225/50/17

ונכון שבריגסטון זה 1100+ אבל עם באמת זה יביא לשינוי כזה בדלק מהפדראל המסרחים שיש לי היום זה עדיין שווה...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

הנה הדירוג שלי

במקום הראשון, וללא שום צל של ספק, הרבה מעל כולם - R1R

במקום השני והשלישי - R1R

לגבי הhankook ventus k110 שרשמו כאן, הוא צמיג נחות משמעותית, ולמעשה הוא המקביל של הטויו T1R

המקביל של הנקוק ל R1R הוא ה Z222 שלא מיובא לארץ, אני בזמנו רציתי את ה Z והוא לא היה ביבוא סדיר.

http://www.1010tires.com/tiresearch.asp?brand=Hankook&category=Summer+Tires

כל שאר הצמיגים שכתבו כאן לא מתאימים לרמה של הרכב שלך, הם בשביל גולף רגילה !

אם כבר קנית GTI, שים עליה צמיגים בהתאם ! (מסומנים בכחול)

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

קראתי את הסיקור של רועי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324458

בסוף אני כנראה אשתכנע וישים R1R בגללכם...

נסעתי עם חבר נסיעה קצרה על GTI עם R1R והיא גם איבדה אחיזה במקומות שבהם הייתי מאבד אחיזה באותה מהירות,

ציפיתי לאחיזה יותר גבוהה, אבל זה היה סיבוב קטן ולא כל-כך משקף.

לעומת זאת נסעתי עם חבר שהיו מורכבים אצלו R888 ושם הרגשתי את ההבדל כבר ביציאה ממגרש החניה.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

מצטרף בחום להמלצה לr1r, ולגבי האיבוד אחיזה עם הצמיג, זה קורה אבל ממש במצבים קיצוניים וזה לא קל להביא אותם למצב כזה.

אבל זה לא ריאלי ממש להשוות אותם לr888, השני הוא צמיג הרבה הרבה יותר אוחז והרמת שחיקה שלו מביאה אותו למצב שהוא מתאים לשימוש רק למסלול כי ביום יום הוא יחזיק לך ממש מעט וביחס למחיר זה יהיה חבל הבזבוז.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...