Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בעיה בדריפטים זה השמן,הרבה חברה מחליפים לקרטר מיוחד.

היתה כבר סילביה שקרה לה נזק בגלל זה באמצע דריפט לא?

אין לי מושג עם בארץ מישהו עשה את זה.

פורסם

רז אתה ילד :)

הרכב הוא סובארו אימפרזה שנת 2008 אם אני לא טועה 1.5 אוטמטית.

לא דריפטים, אלא הרמה של בלם היד.

בלאי לצמיגים, למערכת ההנעה, גיר יש ויש עוד.

פורסם

BIG Y, יש מכוניות שמגיעות עם אגן שמן שבנוי בצורה מיוחדת בשביל זה. כמו המיאטה, לדוגמה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איך יכול להיגרם נזק לקרטר סטנדרטי בדריפט?

אגב, בדריפטים אמיתיים מועמס כוח רב על המתלה הקדמי בצד הפוך לכיוון הדריפט (למשל דריפט על צד שמאל=עומס על צרייה קדמית בצד ימין).

הדבר יכול לדמה פעולת "מנוף" כאשר גוף הרכב משמש כזרוע וביחד עם כוח צירי אנכי הם יוצרים סוג של מומנט פיתול סביב המתלה הקדמי על חלקיו (שבמקרים מסויימים הוא יכול להיות גם סמך נייח לצורך העניין).

עוד בצד ההנדסי-מופעל לחץ לא שווה על הדפרינצאל האחורי כאשר דווקא במכוניות הנעה אחורית הוא בנוי טוב יותר בגלל מערכת ההנעה המגיע אליו.

פורסם

לא נגרם נזק לקרטר, נוצר מצב של חוסר לחץ שמן בגלל הצורה שבה קרטר רגיל בנוי וכוחות ה-G שמופעלים עליו.

חפש בגוגל sump baffle kit.

פורסם

אם אנחנו כבר מדברים על הנושא - אם אני מוריד קיק ברמזורים לעיתים קרובות (לא כל יום) האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...