Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2008 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב מליסינג , הציעו לי מיצובשי לנסר אקזקיוטיב 98 או סיטרואן C4 2008 .

ממש נדלקתי על הסיטרואן והתחלתי לחקור עליה קצת , ראיתי שהיא די מפתיעה מעניין אותי לדעת מה אתם יודעים עליה

תקלות/צריכת דלק/בטיחות/טיפולים במוסכים/התנהגות על הכביש

אני בן 22 והמכונית נראית לי די מתאימה לצרכים שלי

העניין הוא שכולם אומרים לי בעיות חשמל בעיות חשמל , רק יפנית ובלה ובלה

יש אמת בדברים?

פורסם

לא הייתה מיצובישי לנסר אקסקיוטיב משנת 98,אולי 2008.

לא פרטת,את הנתונים החשובים ביותר: מחיר נדרש על כל רכב וק"מ,שעברו הרכבים כדי שניתן יהיה לייעץ לעומק יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בעיות חשמל הן פחות משמעותיות בצרפתיות החדשות, הבעיה העיקרית של האוטו הזה הוא הגיר המיושן שלו AL4, זה גיר בעל 4 הילוכים שאמור "ללמוד" את אופי נסיעתך ובכך לשנות את התנהגותו אבל במציאות זה לא קורה וזה פשוט פוגע בכל חווית הנסיעה, בביצועים ובצריכת הדלק. אתן לך דוגמא, נסיעה בירידה במהירות חמישים קמ"ש תהיה בסל"ד 4000 בהילוך שני, הגיר פשוט שוכח להעלות הילוך וככה אתה שומע את המנוע צועק, מבזבז דלק וסובל וגם אלה גירים מאוד לא אמינים שבממוצע נגמרים ב120 אלף קילומטר, חוץ מזה ישנה בעיית איכות החומרים שבאמת ברמה מאוד נמוכה ולאחר תקופה מופיעים קרקושים והתפרקות של כל מיני חלקי פלסטיק. כל אלה הן בעיות קטנות ביחס לבעיית הסחירות ושמירת הערך, רכב כזה יורד בעשרות אחוזים כל שנה ובשביל למכור אותו תצטרך באמת להוריד את המחיר לרצפה.

פורסם

כמה שטויות בתגובה בודדת.

בחיים לא קרה לי שהצרפתיות שלי נסעו בירידה על 4000 סל"ד בהילוך שני אלא אם אני נעלתי את הגיר בירידות של סדום כדי לא להשתמש בבלמים.

אף צרפתיה לא מקרקשת ואף פלסטיק לא מתפרק, אתה עדיין חי בשנות ה 80 בימים של ה BX / 205 ?

עניין שמירת הערך לא אמור לעניין את הקונה ברכב הספציפי הזה, כי אחרי 3 שנים רוב ירידת הערך נפלה על הבעלים הקודמים.

הדבר היחיד שצריך להטריד את מנוחתו היא העובדה שהרכב היה בליסינג, ורוב חברות הליסינג לא מטפלות ברכבים לפי הספר.

לפותח השרשור, אם החלטת שאתה רוצה C4, בצע עליה נסיעה של 10 דקות - רבע שעה, בעיר ומחוץ לעיר, וודא שהגיר לא מציק לך, לא כולם אוהבים את ההתנהגות שלו, ואם אתה יכול למצוא C4 (ובכלל, כל רכב אחר שאתה רוצה) מיד פרטית עם הסטוריית טיפולים מתועדת, זה עדיף אלף מונים מאשר רכב שטח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
כמה שטויות בתגובה בודדת.

בחיים לא קרה לי שהצרפתיות שלי נסעו בירידה על 4000 סל"ד בהילוך שני אלא אם אני נעלתי את הגיר בירידות של סדום כדי לא להשתמש בבלמים.

אף צרפתיה לא מקרקשת ואף פלסטיק לא מתפרק, אתה עדיין חי בשנות ה 80 בימים של ה BX / 205 ?

עניין שמירת הערך לא אמור לעניין את הקונה ברכב הספציפי הזה, כי אחרי 3 שנים רוב ירידת הערך נפלה על הבעלים הקודמים.

הדבר היחיד שצריך להטריד את מנוחתו היא העובדה שהרכב היה בליסינג, ורוב חברות הליסינג לא מטפלות ברכבים לפי הספר.

לפותח השרשור, אם החלטת שאתה רוצה C4, בצע עליה נסיעה של 10 דקות - רבע שעה, בעיר ומחוץ לעיר, וודא שהגיר לא מציק לך, לא כולם אוהבים את ההתנהגות שלו, ואם אתה יכול למצוא C4 (ובכלל, כל רכב אחר שאתה רוצה) מיד פרטית עם הסטוריית טיפולים מתועדת, זה עדיף אלף מונים מאשר רכב שטח.

זה תלוי על איזה גיר אתה נופל ומי נוהג באוטו, אני מכיר פיג'ו 207 וסיטרואן C3 שכמובן ננהגות ברוב הזמן על ידי בחורות שקצב נסיעתן רגוע וככה הגיר מתפקד, אתה מבטל את כל מה שכתבתי ככה? אין בעיה אני רק מנסה לעזור, ומנסיוני (אגב אני בטוח שהיו ברשותי הרבה יותר צרפתיות ממך) רכבים צרפתים זאת האהבה שלי אבל אני נכוויתי ואני רק רוצה שיקח בחשבון את הדברים זאת רק עצה. אני עד לסיטרואן C4 שנת 2007 שמרימי החלונות כולל הקופסה שלהם התנתקו כך גם מחזיקי הדלתות וזה אינו רכב שעבר התעללות. לי הלכו שלושה גירים AL4 תאמין לי שזה מניסיון ולא סתם רצון להוציא שם רע לאוטו הזה. שאם הייתי מקבל רכב בליסינג הייתי בוחר אותו בלי לחשוב פעמיים פשוט כבן אדם פרטי להחזיק אותו כזה זה סיכון.

פורסם
תודה על התגובות , אך אני שוב שואל בדגמים האלו (לפחות משנת2008) בעיות החשמל לא קיימות ?

היו לי שתיים כאלה בליסינג, אחת מ-2008 ואחת מ-2009. באחת מהן היו קצת בעיות חשמל, כאילו משהו שרף שם חלקים במערכת. למשל: התושבות של הנורות היו שרופות וצריך היה להחליף את רובן במוסך. מוזר מאד, ואין לי שום הסבר לכך. ייתכן שזה בגלל שמישהו התעסק באוטו לא נכון ויכול להיות שזאת תקלה "מקורית". לא ברור.

תראה, בעקרון המכוניות האלה קצת פחות אמינות מרוב היפניות. זה לא סוד גדול. כמה פחות אמינות? קשה לדעת, אבל כנראה לא בהרבה. סיפורים על תקלות עם טויוטה גם לא חסר. אבל בתמורה אתה מקבל אוטו שהרבה יותר מהנה מרוב היפניות ברוב הפרמטרים, וכמובן שגם זה עניין של טעם ותלוי את מי אתה שואל.

אני אומר: תעשה נסיעת מבחן. אם אתה נהנה מהאוטו ומבין מה הוא נותן שאין ביפניות, ואם אתה לא מפחד ממוסך פעם בשנה שנתיים - לך על זה. אם אחרי הנסיעה אתה לא מבין על מה מדברים, ו\או אתה פוחד פחד מוות מלהכנס למוסך - זה לא בשבילך.

פורסם
זה תלוי על איזה גיר אתה נופל ומי נוהג באוטו, אני מכיר פיג'ו 207 וסיטרואן C3 שכמובן ננהגות ברוב הזמן על ידי בחורות שקצב נסיעתן רגוע וככה הגיר מתפקד, אתה מבטל את כל מה שכתבתי ככה? אין בעיה אני רק מנסה לעזור, ומנסיוני (אגב אני בטוח שהיו ברשותי הרבה יותר צרפתיות ממך) רכבים צרפתים זאת האהבה שלי אבל אני נכוויתי ואני רק רוצה שיקח בחשבון את הדברים זאת רק עצה. אני עד לסיטרואן C4 שנת 2007 שמרימי החלונות כולל הקופסה שלהם התנתקו כך גם מחזיקי הדלתות וזה אינו רכב שעבר התעללות. לי הלכו שלושה גירים AL4 תאמין לי שזה מניסיון ולא סתם רצון להוציא שם רע לאוטו הזה. שאם הייתי מקבל רכב בליסינג הייתי בוחר אותו בלי לחשוב פעמיים פשוט כבן אדם פרטי להחזיק אותו כזה זה סיכון.

אין לי מושג מי טיפל לך ברכב, ואיך קראו לך כל הדברים האלה, רשימת הצרפתיות עם AL4 שהיו לי במשך 7 השנים האחרונות היו: 206 / C3 / C5 ושני רכבי 307 .

ה 206 עד היום נוסעת במשפחה, ועברה מעל 150K ק"מ בלי צורך בשיפוץ גיר.

מכל הרכבים שהזכרתי (כולם אגב, חוץ מ 206 שהיום בת 10) נמכרו אחרי 6 שנים או יותר על הכביש רק ב C3 היה צריך להחליף שסתומי גיר, ומכולם זה הרכב היחיד שיצא מהניילון.

ב 206 היה צריך לעשות ראש מנוע עחרי 120K, אבל זה לא רלוונטי לפותח השרשור כי זו מחלה של ה 1400.

אלה ההוצאות שהיו לי מלבד טיפולים שוטפים.

מה שכן, רכב שחשמלאי חאפשר התעסק איתו זה פתח לצרות, כנ"ל רכב ליסינג שבהסתברות גבוהה עבר התעללות ולא טופל כמו רכב פרטי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אין לי מושג מי טיפל לך ברכב, ואיך קראו לך כל הדברים האלה, רשימת הצרפתיות עם AL4 שהיו לי במשך 7 השנים האחרונות היו: 206 / C3 / C5 ושני רכבי 307 .

ה 206 עד היום נוסעת במשפחה, ועברה מעל 150K ק"מ בלי צורך בשיפוץ גיר.

מכל הרכבים שהזכרתי (כולם אגב, חוץ מ 206 שהיום בת 10) נמכרו אחרי 6 שנים או יותר על הכביש רק ב C3 היה צריך להחליף שסתומי גיר, ומכולם זה הרכב היחיד שיצא מהניילון.

ב 206 היה צריך לעשות ראש מנוע עחרי 120K, אבל זה לא רלוונטי לפותח השרשור כי זו מחלה של ה 1400.

אלה ההוצאות שהיו לי מלבד טיפולים שוטפים.

מה שכן, רכב שחשמלאי חאפשר התעסק איתו זה פתח לצרות, כנ"ל רכב ליסינג שבהסתברות גבוהה עבר התעללות ולא טופל כמו רכב פרטי.

רק תרשום את הצירוף AL4 בגוגל ותבין שאולי לך היה מזל. זה מתחיל ברנו 19 שנת 96 אחת הראשונות עם הגיר הזה בגירסה קצת מיושנת שהלכו לה שני גירים כאלה ולבסוף היא הוחלפה בפרויקט ענק מאוטומט לידני, לאחר מכן רנו מגאן 2003 שהלך לה גיר אחרי 100,000 קילומטר ולאחר מכן החדש שופץ, בקיצור חוויות לא טובות איתן, ודרך אגב גם בפוקוס שהייתה לי עד השבוע הלך גיר ב120,000 קילומטר אבל היא הייתה בהשכרה קודם לכן אז השיפוט צריך להיות שונה.

• תוכן חדש...