Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.cartaract.com/

מישהו מכיר את זה? ניסה את זה פעם? שווה את המאה שקל?

זה נראה מוזר שככה זה יכול להפוך פנס ישן שדהה לנקי מאוד אפילו, ובלי לפתוח אותו.. יש להם שם גם סירטון שמראה את הפעולה אבל יכול להיות שהם צילמו אותו וגם את התמונות "אחרי" שלהם כשהפנס רטוב עוד ואז ההבדל ענק והוא יראה שוב צהוב אחרי כמה דקות..

קיצר יש המלצה? גם רציתי להזמין אבל ראיתי שאין להם אישור SSL באתר והם בטח שומרים את פרטי כרטיס האשראי (הם לא משתמשים בחברה חיצונית ממה ששמתי לב)

תודה רבה!!

פורסם

בדיוק קניתי את הערכה

עובדת , עשיתי בשבת האחרונה ממש לפי ההוראות והפנס יצא ממש חדש.

אמנם לא היה במצב נוראי כמו בסירטון ואני כל הזמן פחדתי שישארו סריטות אבל יצא נקי ומבריק.

ואפילו נשאר לי המון מהנוזל לעשות עוד וכל מה שאני צריך זה רק לקנות ניירות ליטוש וזהו.

פורסם

הניירות ליטוש מספיקים לפעם אחת

הבקבוקים מספיקים ליותר פעמים ככה שאם שומרים על החומרים כמו שצריך כל מה שצריך זה רק לקנות ניירות בACE או HOMECENTER וזהו

פורסם

מיותר לחלוטין ובזבוז אמיתי של כסף.

קניתי את הערכה - קודם כל אתה מקבל שני בקבוקונים, ניירות מים וצמר גפן. העלות של האביזרים הנלווים היא 10 ש"ח בלחץ.

ז"א שאתה משלם (כולל המשלוח) כמעט 150 ש"ח על 2 בקבוקונים.

אח"כ אתה עובד כמו כלב להוריד את הג'יפה מהפנסים.

אח"כ אתה מורח את החומר מהבקבוקון. לי זה יצא גרוע, כי אני לא מיומן בזה. לא יודע אם אתה מיומן בזה.

יצא מחריד.

בסוף הלכתי למקום חביב, בתחנת הדלק של "דלק" בצומת קרית חיים - ושם עשו לי ליטוש פנסים ב-60 ש"ח לפנס. יצא אחלה.

סה"כ 120 ש"ח לשני פנסים - זה 30 ש"ח פחות מהערכה וגם לא הייתי צריך לעשות כלום.

אז כן - שילמתי כמו טמבל. אבל אין סיבה שאתה תשלם.

פורסם

drsubaru הודה בעצמו:

"לי זה יצא גרוע, כי אני לא מיומן בזה."

כל ערכה מסוג "עשה זאת בעצמך" מתאימה למי שיש לו ידיים טובות.

ביצעתי לאחרונה ליטוש לפנסים באמצעות נייר 1000 , דלי מים וחומר פוליש לפלסטיק שקניתי בחו"ל בכ- 30 ש"ח. שפשוף ידני נמרץ הניב תוצאה סבירה בהחלט. לא מושלם, אבל מספיק כדי להעלים את מרבית השריטות ולעבור טסט.

פורסם

השתמשתי בערכה פעמיים ויצאה לי תוצאה מעולה הפנס חזר להיות שקוף אחרי שהיה צהוב דהוי מאד.

נשאר לי עוד חומר כולל ניירות ליטוש לפחות לעוד זוג פנסים.

חיפשתי את החומרים בנפרד בהתחלה ולא מצאתי את אחד הבקבוקונים אז קניתי את הערכה.

קניתי את הערכה לפני כשנה.מחיר ליטוש במקומות שונים (לזוג פנסים)היה זהה למחיר הערכה ולכן העדפתי לקנות את הערכה,כמו שאמרתי בהתחלה, השתמשתי בה ל4 פנסים - השתלם לי.

מישהו אמר לי שראה שיש ספרי שממיס את השכבה העליונה של הפנס והפנס חוזר להיות חדש - אני לא מכיר ולא נתקלתי בחומר הזה עדיין,מישהו מכיר?

פורסם

הערכה מעולה.

היום עשיתי ניקוי פנסים במשרדים[/b][/b] של cartaract בקריית אונו ככה שלא משנה מה אני יודע ואיך הגעתי אליהם והם עשו את העבודה ממש יפה. היחס שלהם מעולה ישבנו על חצי בקבוק נסטי. הפנסים יצאו ממש טוב והמצב שלי היה יותר גרוע מהסרטון.

בנוסף קניתי גם חומר ששומר על הפנס לאורך זמן שפשוט צריך למרוח כל כמה חודשים.

ניקוי הפנסים עלה 99 ש"ח

בקבוקון 30 ש"ח. במקור עולה 50. (אמרתי שהם נחמדים)

ידוע שבכל תחנת דלק מוסך או פנצ'ריה יכולים לשייף פנסים אבל השאלה לכמה זמן זה נשאר. מי שקניתי ממנו את האוטו עשה רק פוליש (מה שהרוב עושים) שהורס את ההגנה של הפנס לגמרי וגורם למצב ממש גרוע.

בקיצור שווה להשקיע בערכה איכותי או להגיע אליהם והם יעשו לך.

נ.ב גוסף כמה זמן אחרי הניקוי הראשון היית צריך את השני?

פורסם

אצלי בוצע החידוש לפני חצי שנה, אתה יכול לראות בשרשור הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323015

איך זה מחזיק אחרי חצי שנה? זה לא כמו בהתחלה אבל עדיין פי כמה וכמה יותר טוב ממה שהיה קודם.

מבחינתי שווה כל שקל.

מיותר לחלוטין ובזבוז אמיתי של כסף.

קניתי את הערכה - קודם כל אתה מקבל שני בקבוקונים, ניירות מים וצמר גפן. העלות של האביזרים הנלווים היא 10 ש"ח בלחץ.

ז"א שאתה משלם (כולל המשלוח) כמעט 150 ש"ח על 2 בקבוקונים.

אח"כ אתה עובד כמו כלב להוריד את הג'יפה מהפנסים.

אח"כ אתה מורח את החומר מהבקבוקון. לי זה יצא גרוע, כי אני לא מיומן בזה. לא יודע אם אתה מיומן בזה.

יצא מחריד.

בסוף הלכתי למקום חביב, בתחנת הדלק של "דלק" בצומת קרית חיים - ושם עשו לי ליטוש פנסים ב-60 ש"ח לפנס. יצא אחלה.

סה"כ 120 ש"ח לשני פנסים - זה 30 ש"ח פחות מהערכה וגם לא הייתי צריך לעשות כלום.

אז כן - שילמתי כמו טמבל. אבל אין סיבה שאתה תשלם.

זה שאתה לא יודע את העבודה (וגם אני לא יודע לכן הלכתי אליהם שיעשו) לא אומר שהערכה גרועה.

זה שהלכת לבן אדם בתחנת דלק שרק ליטש ולא שם שכבת הגנה אומר שבפעם הבאה שזה יקרה, אתה תצטרך להחליף פנס כי ההגנה לא הוחזרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי המצב היה ממש גרוע בפנס אחד ושניהם יצאו ממש טוב

אחרי חצי שנה ברור שזה לא כמו בהתחלה אבל השאלה היא אם יש צורך בניקוי מחדש?

כנראה בשביל השינוי הקל הזה הם מוכרים גם חומר שצריך למרוח כל כמה חודשים על הפנסים. (גם האחוריים דרך אגם לא צריך להזניח אותם כי הם מאחורה - מסכנים)

נ.ב מכיר את השרשור עבודה יפה

• תוכן חדש...