Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

aa chaos מבקש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לרכוש את ה- כאוס נתונים קצת וחוות דעת כללית + מחיר אשמח לשמוע.. תודה ניר

פורסם

ברכב הקודם של גורל (עתיד) היה את הסאב הזה על מונובלוק סאן דאון 1000

בוא נאמר את זה ככה - איי זה כואב.

סאב חזק להחריד.

מדוייק להחריד.

מאוד טונאלי בו זמנית.

סאב נהדר סה"כ, לאוהבי באס חזק תוך כדי שמירה על איכות צליל - מומלץ בחום.

הסאבים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם באותה קטגוריה יהיו IDMAX,

JL W6

מוראל אולטימו (טוב, לא ממש באותה קטגוריה אבל מבחינת הכוח של הפאנצ' זה מרגיש דומה).

זה הכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור מומלץ אם אני רוצה קצת פחות מהאבוק?

כי למען האמת אני אוהב את האבוק אבל ממש חושש לשמיעה שלי.

פורסם

אם אני לא טועה הוא עולה 1800 בגרסת 12 אינץ' והאבוק עולה 2200 בגירסת 12 אינץ' אל אם אני זוכר.

בכל מקרה המחירים שהבאתי לא הכי מדוייקים פנה ליבואן של המוצר הוא פה מהפורום elik0

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=11536

הייתי מציע לך ללכת לשמוע אצל מישהו את הסאב לפני הקניה שתתרשם ותראה אם זה מתאים לך תגיע למפגש מרכז ותשמע אותו אצל מישהו שיש לו

ובא למפגש.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

דווקא הכאוס נשמע לי קצת יותר פאנצ'י ואגרסיבי מההאבוק מכל מה ששמעתי עד היום, ההאבוק אולי חזק יותר אבל הוא גם נשמע לי רך יותר...

התוצאה ששמעתי מהכאוס הרבה יותר הפחידה אותי מהתוצאות ששמעתי מההאבוק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...