Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תמתין עד סוף השנה נראה לי שהמבחר יהייה בין אייפון לאייפון מכיוון שזה הדבר שהולך היום מצויין :roll:

מרקו, הAVATAR שלך אומר הכל... אתה מכור לתפוח הרקוב... :)

אני לעומת זאת לא מוכן להכנע לצונאמי של האייפונים שתוקף אותנו, גם אם אקח אייפון 4 - אמכור אותו ביד2 ואמשיך להשתמש בE71 או ארכוש מכשיר שהוא טלפון אמיתי, לא צעצוע לשירותים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרקו, הAVATAR שלך אומר הכל... אתה מכור לתפוח הרקוב... :)

אני לעומת זאת לא מוכן להכנע לצונאמי של האייפונים שתוקף אותנו, גם אם אקח אייפון 4 - אמכור אותו ביד2 ואמשיך להשתמש בE71 או ארכוש מכשיר שהוא טלפון אמיתי, לא צעצוע לשירותים.

נשבע לך באמא שלי :-D גם גיסי במשך כמעט שנה שלימה קדח לי במוח למה אתה צריך אייפון וכמוך טען בפני את כול המגרעות ששמע או קרא עליהם באינטרנט ?

לםני שבועיים הוא רכש אייפון 4 ולא מצטער לרגע.

האמת כדאי שתמתין לאייפון דור 5 שכנראה יביא מהפכה של ממש בתחום של הניידים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בדיוק גם מתכוון לעבור לאורנג למבצע סטודנטים , אני אישית חושב שההבדלים בין המבצעים בחברות השונות מתייחסים יותר לשיחות היוצאות שלכם , אצלי רוב השיחות היוצאות הם לאורנג ולכן אני חושב על מעבר.

לי הציעו את הדיל של ה298 במשהו כמו 220יש הנחה של 50 ש"ח כמו שרשמו + הטבת ניוד שזה עוד 28ש"ח כל חודש.

בטוח שאחרי 18 חודשים המחיר יחזור למחיר המקורי?

ולמה הם מבקשים 40 ש"ח תוספת לכל חודש לגרסה של ה32 ג'יגה? ההבדל במחיר באתר שלהם הוא משהו באיזור ה600 ש"ח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

ידידה רכשה בזמנו אייפון דרך המסלול הנ"ל.

בחודש הקרוב מסתיימת החבילה שלה והיא צריכה להחליט על המשך דרכה (באורנג' או בחברות החדשות)

הבעייה כמובן היא התשלום על האייפון, שבמהלך השנה וחצי האחרונות היא קיבלה עליו זיכוי (הייתה לה את החבילה של ה-250 דקות/סמסים, גלישה ומכשיר ב-120ש"ח סה"כ).

הבעייה שלה היא כמו של אחרים שהיו במסלול הזה - מה האופציות ומה בחרתם לעשות?

תודה.

פורסם

שתעשה חשבון: כמה יעלה לה להשאר באורנג' באותו מסלול, לעומת המשך תשלום על האייפון בתוספת עוד 88-99 ש"ח לחודש לחבילה בלתי מוגבלת באחת החברות החדשות. מן הסתם הפשרות השנה תהיה זולה בכמה עשרות ש"ח לחודש, וחברתך לא תשלם חריגה כאשר תשתמש ביותר מ-250 דקות בחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המסלול הישן אינו קיים יותר, לכן רציתי לשמוע בין היתר מה אנשים אחרים עשו.

האפשרויות הרגילות ידועות (אורנג' סטודנטים החדש, אורנג' ללא הגבלה, חברות חדשות), בכולן אין החזר על מכשיר ולכן כולן יקרות יותר מהמסלול שמסתיים.

התשלום על האייפון הוא 98ש"ח לחודש.

(אם חושבים על זה, אז בפריסה ע"ג 18 חודשים זה יוצא כמו המחיר של אייפון יד2 - אולי שווה למכור ולהשתרג..)

פורסם

הבחירה פשוטה מאוד: אם החשבון החודשי שלה היום הוא 190 ש"ח ויותר - לעבור לאחת החברות החדשות. אם פחות - להשאר בתוכנית הקיימת. שים לב שאני דבר על חדשבונית ממוצעת כולל חריגות מהחבילה., לא על עלות החבילה. מאיך מביא בחשבון את הזיכויים תמורת האייפון (בהנחה שמדובר בזיכוי מלא).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום אין יותר מסלולים עם זיכויים וכו'.

כולם התיישרו לכיוון של מסלולים ללא כל הקונצים האלו.

מה שהיא צריכה לעשות זה ככה:

1. להתקשר לאורנג' ולבקש שיפתחו לה בבקשה את המכשיר שיהיה SIM FREE.

במקרה של האייפון זה מתבצע מרחוק, כלומר אורנג' מעבירים בקשה לאפל ואז כאשר מסנכרנים את המכשיר לאייטיונס מקבלים הודעה שהוא פתוח.

2. במעמד זה כבר אורנג' מאוד ידאגו וישאלו למה והאם היא שוקלת לעבור וכו'. אם רוצים אפשר לקבל מהם הצעה למסלול אחר, לדעתי אין להם אפשרות להתחרות בחברות החדשות.

3. מפנימים את העובדה שהתשלומים על המכשיר נמשכים בכל מקרה לא חשוב מה עושים. זה הקאטץ' שדובר עליו בשרשור לפני שנה וחצי - העובדה שמכרו לך אייפון ב 3528 ש"ח, מחיר מופקע לחלוטין.

4. מחליטים על מסלול לפי הצרכים.

אם מדובר בכ-250 דקות דיבור בלבד, אז בגולן במסלול 9.99 זה יעלה 44 ש"ח לחודש.

בהוט במסלול 10 אגורות זה יעלה 25 ש"ח לחודש.

אם יש גם שימוש ב-SMS וגלישה אז כמובן צריך להוסיף את העלויות האלו לחישוב.

רצוי מאוד להסתכל ב2-3 חשבוניות האחרונות ולראות מה היקף וסוג השימושים ולפי זה לקבל החלטה.

לא כולם זקוקים לחבילה בלתי מוגבלת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה.

משיחה איתה מסתבר שהמסלול נותר כמו שהיה, אבל הטבת 50 שח (VIP או ניוד) שקיבלה למשל 18 חודשים, נפסקת כעת ולכן החשבונית תהיה 170ש"ח מעתה.

עדיין שווה לבדוק את האופציות החדשות,גם ללא ההחזר על המכשיר.

פורסם

אם החשבוית היא 170 ש"ח כולל המכשיר - אין בכלל ספק - לעבור לחברה חדשה. אם מדבר ב-170 ש"ח כולל המכשיר אין מה לעבור, אלא אם אורנג' תעלה מחירים (והיא רשאית להעלות, שכן ההתחיבות הסתימה וזה הדדי).

• תוכן חדש...