Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מדויק. ל-18 חודש התשלום הוא כלום על האייפון. חבילה כזו עולה 150 שקל גם עם מכשיר אחר. אח"כ, בתקווה שיכולות המיקוח שלך טובות, אתה יכול להוציא חבילה סבירה שתגרור הוצאה מינימלית על המכשיר. כך קיבלת מכשיר ששווה אלפי שקלים במחיר מאוד נמוך - בזכות ההתחייבות.

חבילת גלישה מגיעה עם ה-150, והורדת אפליקציות - יש המון אפליקציות בחינם, צריך רק לדעת לחפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני - מה שקורה אחרי 18 חודש זה שפשוט ממשיכים במסלול, לטובת אורנג' (ואין לי הרבה דברים טובים לומר עליהם לאחרונה) ייאמר כי הם לא מכריחים אותך כמו סלכלום לעבור אחרי 18 חודש לתוכנית אחרת.

מעניין מה שאתה אומר.

דיברתי היום עם נציג אורג' והוא אמר שיש הטבת 50 שקל פחות רק לתקופה הקרובה, במסגרת "תחילת מבצע" או משהו כזה , הוא לא אמר כלום על פרטים שיגיעו דרך עובד אורג'.

יש 2 מבצעים:

1. מבצע סטודנטים.

2. מבצע סטודנטים VIP שאותו אמורים לקבל רק מי שמגיע דרך עובדי אורנג'.

אורנג' פתחו במעין תחרות פנימית בין העובדים ומי שיביא כמות מסויימת של מצטרפים חדשים יקבל הטבות כאלו ואחרות.

חשוב לי להבהיר שלחבר שלי יש את ה"מכסה" בשביל ההטבה שהוא רוצה וכל עובד אורנג' יכול לצרף אתכם - אם מישהו לא מכיר אף אחד שם אז שיגיד לי - סה"כ המטרה היא לעזור לחסוך כל חודש 50 ש"ח למי שמעוניין במסלול.

להלן הפרטים עם המחירים במסלול VIP לעומת המסלול הרגיל -

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?p=2066117

* סיכום קצר של הדברים - אין לי שום אינטרס - אני מעדיף שכל הסלולרים בעולם ייזרקו לפח, אבל אם כבר חבר פורום הולך לרכוש מכשיר במסלול סטודנטים שיידאג שזה יהיה בתנאים המועדפים (VIP) ולא בתנאים הרגילים - ואם הוא צריך עזרה בזה שיגיד לי.

פורסם

אני לקחתי את המבצע, משלם 148 ש"ח לחודש.

לי ולעוד סטודנט אחר אמרו שלאחר 18 חודשים התשלום עולה ל 200 ש"ח על אותה חבילה.

אם אתה מבטל את החבילה לאחר 18 חודשים התשלום יהיה 98 ש"ח על המכשיר ל 18 חודשים.

מי שמבצע ניוד לאורנג' יישלם 128 ש"ח.

פורסם
היום באוניברסיטת ת"א הציעו לי את ה VIP כביכול , בלי שהתווכחתי בכלל.

רק עברתי ליד הדוכן וכבר הוצע לי 148 ש"ח, 250 דקות וסמס, זיכוי מלא אייפון 4 וכו'.

אחלה, בדקת אם יש להם שם אייפון 4 במלאי?

פורסם
הקאץ הוא שאתה מתפתה ורוכש בכסף רב (איך שלא תסתכל על זה ובאיזה מסלול שיהיה) אייפון שבעצם אתה לא צריך

הקאץ' הוא שגם רכב ספורטיבי - לא צריך.

גם לא טלוויזית LCD - הרי השמנה הישנה עדיין משדרת תמונות.

גם כבלים - כי ערוץ 1 ו2 מספיקים.

גם מכונת כביסה - אפשר לכבס ביד.

גם מזגן - כי לא באמת צריכים קירור - מספיק מאוורר לקיץ ותנור ספירלות לחורף

אתה מבין לאן אני זורם?

פלאפון כזה הוא מוצר מותרות - ויש מי שמעונין בו.

אף אחד לא אמר לעצמו - אני חייב איפון

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סיפור משעשע :-D

גיסי רכש שבוע שעבר 3 טלפונים חכמים תוצרת סמסונג לבנות ולאישתו ולעצמו רכש אייפון 4G עם 16GB.

לאחר שבוע ימים הבנות התבאסו מהטלפון 'החכם' של סמסונג שנראה כמו חתיכת פלסטיק שייצקו אותו בעזה וביקשו אבא...אמא אנחנו רוצים אייפון !!! אתמול גיסי התקשר לסוכן המכירות שלו והתברר שאין אייפונים במלאי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אחלה, בדקת אם יש להם שם אייפון 4 במלאי?

לא בדקתי בכלל מכיוון שאני לא מעוניין באייפון ומכיוון שלא ממש ישבתי איתם בשביל לסגור, סתם שאלתי את הנציגה שם מה הם מציעים לסטודנטים כאילו אני לא יודע כלום על התוכניות.

מה שאני מעוניין בו זה תוכנית טובה בה אני משלם לפי מה שאני מדבר, אם אפשר בלי לקחת מהם מכשיר- מה טוב.

בדקתי לגבי בלקברי וE72, אותם תנאים ומכיוון שיש לי כבר E71 אני לא רואה הרבה הבדל ומיותר מבחינתי לקחת מכשיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סיפור משעשע :-D

גיסי רכש שבוע שעבר 3 טלפונים חכמים תוצרת סמסונג לבנות ולאישתו ולעצמו רכש אייפון 4G עם 16GB.

לאחר שבוע ימים הבנות התבאסו מהטלפון 'החכם' של סמסונג שנראה כמו חתיכת פלסטיק שייצקו אותו בעזה וביקשו אבא...אמא אנחנו רוצים אייפון !!! אתמול גיסי התקשר לסוכן המכירות שלו והתברר שאין אייפונים במלאי.

ככה זה שחוסכים על הנשים. אם היה קונה להם את ה galaxy s, מעניין מי היה מתבאס.

פורסם

אזל לאורנג' האייפון 4 16GB שבמבצע, לחודש הקרוב לפחות.

יש אפשרות לקבל 32ג'יגה בתוספת של 40 שקלים בחודש, לפי דעתי לא משתלם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם תמתין עד סוף השנה נראה לי שהמבחר יהייה בין אייפון לאייפון מכיוון שזה הדבר שהולך היום מצויין :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

אפל האלה גאונים, וחברות הסלולר גם כן (אם כי פחות בהקשר זה).

אני מניח שכולכם יודעים ש- 16GB זכרון עולים היום כמה עשרות שקלים, אם לא פחות.

אבל אפל גובים על זה 150$. ג-א-ו-נ-י-ם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...