Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא שמע או ראה:

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/service_plans/orangesmart_students/

מישהו יודע מה הקאץ פה?

יש מישהו שעשה את החבילה הזאת?

אני רוצה להחליף את הסימביאן שלי ואני תקוע בסלקום, חושב לעבור לאורנג' אבל אם אני מחליף זה רק לאייפון 4, יש פה כמה מומחים שיכולים לעזור?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב שאם אתה עושה את זה דרך עובד אורנג' אתה מקבל מחיר טוב יותר (50 ש" פחות).

כלומר החבילה של ה-199 תעלה רק 149 בחודש וזאת של ה-299 תעל 249.

מה שצריך זה שעובד אורנג' יכניס את הפרטים שלך למערכת ואז אתה פשוט הולך וקונה באיזו נקודת שירות שבא לך ומופיע לך הזכאות.

אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ.

פורסם

מתעלק על השרשור, "כל מנוי סטודנט חדש ב orange נהנה ממענק ניוד בסך של 1008 ₪" - מישהו יודע כולל "המענק" הזה?

ומה המכוונה ב"סטודנט חדש"? - האם ללקוח חדש המצטרף לאורנג' שהינו סטודנט או לקוח קיים שעובר למסלול סטודנטים?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

דרך מסלול סטודנטים הוצע לאחותי 250 דק, 250 SMS שיחות חינם אורנג',1G גלישה והאיפון עצמו ב120 שח.

צריך לברר:

מה קורה אם האייפון אובד? האם ממשיכים לשלם על החבילה? כמה יעלה לקנות עוד אייפון ולהשתמש בו בחבילה הזו ?

האם כשאני מדבר 250 דקות עם אורנג'(שאליה יש לי חינם ) אז ה250 "חינם" של החבילה כבר הלכו ? או שה250 ד'ק זה לכל רשת חוץ מאורנג'?

פורסם

הקאץ' הוא שלסלקום יש חבילות יותר זולות בלי "מקורבים" ב150 ש"ח עם החזר מלא לסטודנטים באייפון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הקאץ' הוא שהמבצע ל18 חודשים,אבל התחייבות לתוכנית ל 36! ואחרי 18 חודשים לא תקבל הטבה של הקופון של עובדי אורנג' וגם לא הטבת ניוד

אה! ואף אחד לא יודע כמה תשלם על חבילת גלישה אחרי 18 חודשים,אבל עדיין תהיה חייב לשלם!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גם אני בדיוק בודק את הסוגייה הזו.

חזרתי להיות סטודנט ואני בערך 6 שנים אחרי תום ההתחייבות שלי באורנג'.

אני לא אוהב את המבצעים האלה של תשלום קבוע מראש, אני מעדיף לדבר כמה שאני משלם - רצוי בתעריף זול.

גם לא מעוניין להתחתן עם החברה הסלולרית ותכלס אני גם לא צריך מהם מכשיר. יש לי מכשיר.

מישהו מכיר איזה דיל טוב לסטודנטים באורנג' או סלקום שאינו כולל תשלום מראש?

בשורה התחתונה ההצעות של אורנג' וסלקום זהות לפי מה שהשוויתי בינתיים. בשתיהן יש את ה150 ו250 ש"ח עם אייפון 4 או בלקברי בהחזר מלא.

נדמה לי שבסלקום מחוייבים לשלם 80 ש"ח חבילת גלישה אבל אני לא סגור על זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שים לב שאם אתה עושה את זה דרך עובד אורנג' אתה מקבל מחיר טוב יותר (50 ש" פחות).

כלומר החבילה של ה-199 תעלה רק 149 בחודש וזאת של ה-299 תעל 249.

מה שצריך זה שעובד אורנג' יכניס את הפרטים שלך למערכת ואז אתה פשוט הולך וקונה באיזו נקודת שירות שבא לך ומופיע לך הזכאות.

אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ.

מעניין מה שאתה אומר.

דיברתי היום עם נציג אורג' והוא אמר שיש הטבת 50 שקל פחות רק לתקופה הקרובה, במסגרת "תחילת מבצע" או משהו כזה , הוא לא אמר כלום על פרטים שיגיעו דרך עובד אורג'.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מתעלק על השרשור, "כל מנוי סטודנט חדש ב orange נהנה ממענק ניוד בסך של 1008 ₪" - מישהו יודע כולל "המענק" הזה?

ומה המכוונה ב"סטודנט חדש"? - האם ללקוח חדש המצטרף לאורנג' שהינו סטודנט או לקוח קיים שעובר למסלול סטודנטים?

העניין הוא שהמענק הוא מענק ניוד, זה אומר לקוח שהוא סטודנט והוא מנייד את המספר שלו מסלקום/פלאפון לחברת אורנג' ופותח משתמש חדש באורנג עם אותו מספר זכאי למענק ניוד הנ"ל (בד"כ זה בכדי לכסות על קנס שיש היום במפעילה הננטשת, מענק הניוד מגיע בתור זיכוי של 1008 ש"ח למנוי החדש שלך ברשת אורנג').

הדגשים הבאים חשובים, ונכתבו לאחר ניסיון רב בתחום, כדאי מאוד לכל אחד לקרוא אותם והם נכונים לגבי כל חברות הסלולר

הדגשים שצריך לשים לב אליהם:

- המסלולים היום הם ל18 חודשים, לאחר ה18 חודשים אתה תצטרך לבחור תוכנית חדשה שלא בטוח שתיהיה זולה יותר.

- אם חשבת שתהיה חכם ואחרי 18 חודשים תתקשר ותבקש להתנתק בשביל להשיג מחיר אטרקטיבי (הרי נגמרה לך ההתחייבות על התוכנית) תגלה שאתה מחויב ל36(!) חודשים על המכשיר ואם תרצה לעזוב בסוף תקופת ההתחייבות על המסלול ישארו לך 18 תשלומים מלאים על המכשיר (משהו שקרוב ל2000 ש"ח!) ותבין שאתה חייב להיכנס למסלול חדש כי בנתיים אתה נמצא ב"מחיר מחירון" והתעריף של מחיר מחירון הוא יקר ואתה משלם מחיר מלא על המכשיר ועל כל דקת שיחה ואז תבחר מסלול חדש וההתחייבות מתחדשת שוב לעוד 18 חודשים על המסלול, וכאן בעצם אתה נתון למצב שבו החברה תמצא לנכון תוכנית ותציע לך אותה בעוד 18 חודשים ואתה כבר כבול אליהם בתחייבות על המכשיר אז אין לך יותר מדי ברירות ואני יגלה לך סוד, החבילה שיציעו לך תיהיה יקרה כי תיהיה חייב גם חב' דקות וגם חב' גלישה ואתה לא יכול להגיד לא כי זה מכשיר דור 3 שחובה בכל מכשירי דור 3 גם חבילת גלישה וגם כי זה מה שיש ואתה לא יכול לבחור אם מתאים לך או לא כמו בהתחלה שאתה בוחר את המסלול מעמדה של לקוח חדש שנכנס לחברה כי בעצם אתה נמצא עכשיו בהתחייבות..בקיצור, בתור אחד שעובד בעסק הנ"ל הרבה מאוד זמן, לא כל מה שנוצץ זהב.

ועוד סוד, שתגיע בעוד 18 חודשים למרכז שירות כי תיגמר לך ההתחייבות על המסלול (לא על המכשיר) ותרצה לבחור מסלול חדש, יציע לך נציג השירות הצעת שדרוג למכשיר המיושן שלך (נו מה אתה מסתובב איתו כבר 18 חודש) שנראת לכאורה משתלמת לעומת המסלולים שמציעים לך עם המכשיר הקיים ואז אתה תשדרג למכשיר חדש, ותתחייב מחדש למסלול של 18 חודש ולמכשיר של 36 חודשים ותקבל החזר מלא על המכשיר החדש למשך ה18 חודשים, אבל אף אחד לא יטרח להזכיר לך שאתה ממשיך לשלם את התשלומים השוטפים (עוד 18 תש' שנותרו) על המכשיר הקודם. וחוזר חלילה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לי דווקא באורנג' כשנגמרה ההתחייבות על המסלול ועל המכשיר הם התקשרו להודיע לי שהם מחויבים להמשיך לי את החבילה לפי תקנות של משרד התקשורת אלא אם אני רוצה לדבר איתם לקבל מכשיר חדש וחבילה חדשה והתחייבות חדשה.

אמרתי להם - לא תודה וכעבור חודש ומשהו התנתקתי ללא קנס וללא משחקים.

חלק גדול מההודעות שלהם על מחירי מחירון וכו - הם לא יותר מטקטיקת הבהלה כדי להכניס אותך לחבילה חדשה.

לגבי עניין ה18 ו36 על המכשיר - נכון ב100%.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
גם אני בדיוק בודק את הסוגייה הזו.

חזרתי להיות סטודנט ואני בערך 6 שנים אחרי תום ההתחייבות שלי באורנג'.

אני לא אוהב את המבצעים האלה של תשלום קבוע מראש, אני מעדיף לדבר כמה שאני משלם - רצוי בתעריף זול.

גם לא מעוניין להתחתן עם החברה הסלולרית ותכלס אני גם לא צריך מהם מכשיר. יש לי מכשיר.

מישהו מכיר איזה דיל טוב לסטודנטים באורנג' או סלקום שאינו כולל תשלום מראש?

בשורה התחתונה ההצעות של אורנג' וסלקום זהות לפי מה שהשוויתי בינתיים. בשתיהן יש את ה150 ו250 ש"ח עם אייפון 4 או בלקברי בהחזר מלא.

נדמה לי שבסלקום מחוייבים לשלם 80 ש"ח חבילת גלישה אבל אני לא סגור על זה.

אייל, אנוכי מתפלא ממך שאתה תמים בעניין מתנות חינם 8) ממתי חברות הסלולר או כול חברה אחרת מעניקה מתנות חינם ? החזר כספי זהו תרגיל שיווקי מובהק בכדי לצרף אותך לחברה.

בחברות הסלולר יושבים אנשי כספים ומכירות ומנתחים כול עיסקה לפני שהיא מוצעת לקהל הפוטנציאלי בצורה כזו שרק הם ירוויחו כמה שיותר לכן אינני מבין מה ההגיון לרכוש טלפון חכם שנראה כאילו אתה מקבל אותו 'חינם' עם חוזה דרקוני ל-3 שנים.

בעוד שנה שנתיים ייתכן מאוד שמחירי הטלפונים החכמים ירדו או/גם תרצה לעבור לחברה האחרת אז מה ?

אתה צחקת עלי כאשר רכשתי אייפון 3GS ב-2800 שקל זוכר ? כן שילמתי את הסכום הזה במזומן ובעוד 4 חודשים אני 'חופשי' לקבל או לעבור למפעיל אחר ללא שום קנסות והפסדים כספיים. דרך אגב אני משלם כ-120 שקל לחודש בלבד ! לאחר קיזוז של החזר של 40 שקלים כול חודש.

איזה כייף לי :)

פורסם

חבר שלי בדיוק עשה את התוכנית הזאת. הוא לא לקוח חדש של אורנג' אלא לקוח ותיק מאוד. עדיין סטודנט. אייפון 4 ב-150 שקלים לחודש ל-18 חודשים (ואח"כ עוד 18 שלך תדע...) והוא הוסיף עוד 40 שקלים לחודש בשביל גרסת ה-32GB. מקבל 250 דקות ו-250 סמסים, וכן חבילת גלישה גדולה.

האמת שזה מבצע לא רע בכלל, אם "מתעלמים" ממה שקורה אחרי 18 חודש (ומקווים לטוב).

אישית קשה לי עם ה"יהיה בסדר" הזה, ולכן אני שמח שאצלי יש התחייבות גם על המכשיר ל-18 חודש בלבד (שנגמרת עוד איזה חצי שנה). אח"כ, בהנחה ולא יציעו לי חבילה סופר משתלמת, אני עובר לסלקום :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקאץ הוא שאתה מתפתה ורוכש בכסף רב (איך שלא תסתכל על זה ובאיזה מסלול שיהיה) אייפון שבעצם אתה לא צריך

אחר כך יש לשלם עוד עבור

חבילת גלישה והורדת אפליקציות

ובמקום טלפון יש לך בעצם מסחטת כספים

זה הקאץ העיקרי

• תוכן חדש...