Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגזמת מאד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פורד פיאסטה שנת 95 עם מנוע של פורד אריקה 1600 zetec.

צריכת הדלק שלי היא 1ל-5/4 עירוני ו1ל- 6 בין עירוני.

הרכב עבר ניקוי מנוע צעדים ניקוי מצערת פילטר אוויר חדש (פתוח סימוטה) פלאגים וכבלי הצתה מקוריים וחדשים דנדשים.

ממיר חדש (לא יודע אם קשור) לפעמים אני מרגיש שהרכב מציף את עצמו למשל שהרכב חם ואני בא להניע הוא לא מניע לי עד שאני לוחץ פול גז ורק אז בגמגומים עד להתייצבות ובהופעת ריח חזק של דלק.

הצריכת דלק הזו הורגת אותי וכבר לא בא לי ליסוע ברכב בגלל זה.

אם מישהו יוכל לכוון אותי נכון אני ישמח.

תודה מראש.

יוגב.

פורסם

האם בניקוי מנוע צעדים אין מצב שדפקתם אותו, בעצם?? אומרים שצריך להזהר מאוד כשמנקים את המצערת כשהיא מורכבת שבטעות המנוע צעדים לא יידפק מזה.

בדוק פילטר דלק

חיישן כמות אויר

חיישן מצב מצערת

עשית איפוס למצערת אחרי הניקוי? לא בטוח איזו מצערת זו ואם היא צריכה איפוס אבל בכל אופן...

האם המנוע עצמו במצב טוב\תקין?? כשהפיאסטה של אחי עשתה לו 1-6 בתוך העיר המנוע שלה היה גמור לגמריי...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

המנוע אחרי אוברול.

אני לא יודע אם עשו איפוס או לא.

ומה זה בכלל איפוס?

פילטר דלק חדש.

איך אני בודק חיישנים?

אני מכיר 2 החיישן שמחובר לפילטר אוויר והחיישן שיש מתחת לסעפת פליטה איפה שהאגזוז מתחיל.

פורסם

אתה מתכוון לחיישן כמות אויר ולחיישן חמצן.

איפוס מצערת - אם יש לך מצערת אלקטרונית ובמיוחד אם המצערת עברה ניקוי והיה בה הרבה פיח כדאי מאוד לעשות איפוס. אפשר לעשות את זה במוסך עם מחשב אבל לפי מה ששמעתי נתק את המינוס מהמצבר לרבע שעה ותחזיר חזרה, גם יעשה את העבודה. כמובן שוב תלוי איזו מצערת זו אצלך, אין לי מושג.

מה לגבי המנוע צעדים?? הכל תקין?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מנוע עם הזרקה לא אמור להוציא ריח של דלק.

תבדוק נזילה מתחת לאוטו כאשר הוא מונע, תבדוק את כל הצינור מהמיכל דרך המשאבה ועד למזרקים.

כמו כן, האם האוטו נוסע תקין? אולי צילנדר אחד עובד ללא הצתה?

פורסם

איפוס עשיתי וניקוי מנוע צעדים גם.

הרכב נוסע פיקס חוץ מהצריכת דלק הגבוהה ומההנעות עם גז המוזרות שהוא עושה לי.

הרכב לא מוציא כל הזמן ריח אלא רק מתי שאני מניע עם פול גז כשהיא לא רוצה להניע ברגיל.

מנוע עובד עגול חלק בלי שום בעיות למיניהן באמצע נסיעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...