Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי רכשה באפריל I30 חדשה אוטומטית 1.6 .

היא צברה כבר 10K ועכשיו השיקול האם ללכת לטפל במורשה (אנחנו מראשון) , ולשלם על החלפת שמנים ופילטרים מחיר גבוה כאשר אני יכול לעשות זאת לבד ללא שום בעיה עם חלקים מקוריים כמו במורשה , יש לי גם פלטות מיוחדות שאני עולה עליהן והרכב גבוה ככה (בטיחותי) .

האופציה השלישית היא ללכת למוסך לא מורשה שיעשה את אותו טיפול בדיוק רק במחיר זול יותר מהמורשה

אגב הרכב לא הולך להימכר יותר לעולם :wink: ככה שאין שום צורך בהיסטוריית טיפולים ממורשה

מה דעתכם ?

פורסם

never say never.

הבעייה העיקרית היא שהרכב עדיין באחריות, וכדי שהאחריות תמומש בלי בעיות במקרה הצורך רצוי שלאורך התקופה הזו תטפל ברכב במוסך מורשה יבואן. החוק מתיר היום ללקוחות לטפל ברכבם היכן שהם רוצים ובלבד שזה יהיה מוסך המוכר ע"י משרד התחבורה, אך לדעתי זו אחלה דרך ליבואן להתחמק ממתן שירות בתקופת האחריות במקרה של תקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לנו אמרו שעושים לרכב הנ"ל טיפול כל 15K אבל בפעם הראשונה מומלץ לבוא ב10

כן עניין האחריות הוא הבעייתי , כנראה נצתרך בכל זאת לטפל בשלוש השנים הקרובות במורשה השנוא עלינו

אגב רציתי לשאול בעניין חשבונית ישנה שמצאתי עוד מהתקופה שהייתה ברשותנו אקסנט 03 שטופלה במורשה , היה רשום שם שמן מנוע X5 , לא זכור לי שנכנסים 5 מיכלים של שמן למנוע ה1.5 של האקסנט :-D

פורסם

אל תהיה קמצן!

כולו טיפול ראשון שאמרו להיות על חשבון היבואן ואתה משלם רק על החומרים. כמה הבדל כבר יהיה?

מה שתפסיד זה האחריות, אולי היה ריקול לא בטיחותי שיופיע במחשב המוסך המורשה, אולי עצה טובה מהנסיון שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...