Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לשרדג את הסאב שכרגע מוגבר באותו מגבר 4 ערוצים יחד עם הקומפוננט.

כרגע Hertz ES300 והוא מקבל מהמגבר בגישור משהו כמו RMS 400W (ההספק שלו RMS 350W)

על איזה סאב הייתם ממליצים בטווח מחיר שבין 1500-2000 ש"ח (לא יותר מ 12"). Hertz HX300? משהו אחר?

הקומפוננט הוא Hertz MLK 165. חשבתי בכיוון של סאב של mille, אבל הם גם נדמה לי מאוד יקרים, וגם מאוד עצמתיים מה שדורש הגברה רצינית יותר. חשוב לציין שאני נוטה בצורה חריפה ל SQ מאשר ל SPL. אני לא מחפש להרשים את השכנים, אני מחשב סאב שיוציא צלילים מדויקים גם בתדרים "מאתגרים" ויותר חבויים ולא רק כשיש "boom".

בנוסף, איך לבחור מונובלוק? כמה הוא צריך להוציא? והאם כדאי להוריד ל 2OHM או אפילו 1OHM כדי לקבל עוד עצמה?

עד כמה אני ארגיש הבדל בין מונובלוק אחד לאחר בכל הקשור לאיכות? אני לא יכול להשקיע אלפי שקלים על מונובלוק חדש כרגע...אז או חדש פשוט שעושה את העבודה, או איכותי יותר ביד 2.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

אני מרגיש שהוא לא מדייק בתדרים מסוימים וקצת צורם. מבחינת עצמה הוא בהחלט מספיק, ונותן גם באס מצויין מרבית הזמן, אבל שוב לפעמים בתדרים מסוימים הוא מפשל.

אני תוהה אם אולי עם הגברה של מונובלוק גם ה ES300 יישמע הרבה יותר טוב?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...