Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובה המפורטת דרור. הסיכויים שאגיע אליכם שוב הם נמוכים מכיוון שאני לא מהאזור והגעתי אליכם מה שנקרא "על הדרך".

אני לא ממהר לשלם סכום גבוה להתקנה איכותית מהסיבה הפשוטה שהרכב ככל הנראה יוחלף בקרוב ויכאב לי לפרק את הכל ולדעת שהכסף נזרק לפח.

דבר נוסף שמנע ממני לחשוב על התקנה מתחת למושב הוא שבקרוב אני ארכוש גם מונובלוק, אני בטוח שלא יהיה מקום ל2 מגברים מתחת למושב אחד, ופירוק מושב הנהג יהיה בעייתי ביותר מכיוון שמדובר במושב עם כוונון חשמלי.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

זה לא סכום גבוה - ואם זה עוד כולל בפנים גם את החיווט והנלווים - זה ממש לא סכום גבוה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 לאדי שאם זה כולל את החיווט אז זה ביכלל מחיר זול מאוד

ולפי הדיבור של דרור אם כבר הייתה התקנה ליפעמים התיקון של התקנה זה יותר סיפור ובמחיר הזה זה שווה מאוד ומומלץ :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
500 ש"ח להתקנת מגבר הכוללת את כל הנרשם מטה זה מחיר סביר וטוב וריאלי ואפילו היה מוציא אותנו צדיקים אם בעל הרכב היה חיים הכט :idea:

+1

יצאת צדיק ! רק עשה טובה, בלי חיים הכט והקול המעצבן שלו :-D

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תוכן חדש...