Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לעשות עם אוטו ישן??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

יש לי אוטו ישן פיאט טיפו שנת 92

לפני כחצי שנה התפוצץ לי הרדיאטור ומאז האוטו עומד מושבת.

צריכה עצות מה הכי מומלץ לעשות איתו

ערב נעים ילנה:grin:

פורסם

זה הדבר היחיד שלא בסדר בו?

אם כן, אני מוכן לגאול אותך מהרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשלב הזה קיימת אפשרות למכור לפירוק. יש די הרבה מודעות לזה בכל מקום, וגם חיפוש בפורום יתן כמה תוצאות (נסי "פירוק"). אין לי נסיון בזה אבל אני מניח שאת יכולה לעשות סקר טלפוני לגבי כמה תקבלי והאם יבואו לקחת מאצלך, ובנוסף: חשוב מאד לוודא ולהבטיח שכל העניין רשום נכון מול משרד התחבורה למניעת אי הבנות בלתי נעימות בעתיד.

אפשר לנסות למכור למוסכניקים שמתמחים במכוניות ישנות יותר (אבא שלי מכר ככה בגרושים שתי מכוניות משנתון דומה).

השאלה היא מה מצבו: אם כל מה שלא בסדר זה רדיאטור - יש מצב שמשתלם יותר לתקן.

• תוכן חדש...