Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון :

אז הייתי במוסך היום, בעקבות פתיחת האשכול ניגשתי לפקידה ודרשתי ממנה לרשום בכרטיס העבודה לרשום "החלפת טרמוסטט" ללא אבחון וללא שאלות מיותרות.

וכך באמת היה! ועכשיו -אחרי נסיעה בלילה עם אויר קר השעון עומד מתוח על ה 90 מעלות בכל מצב, אם זה בתוך העיר ואם זה בכביש פתוח, הרכב גם מגיע לטמפרטורת עבודה הרבה יותר מהר מאשר קודם.

והנזק? 748 ש"ח כולל מע"מ בצ'מפיון לטרמוסטט מקורי + אטם של הפלאנץ'.

אגב, ביקשתי החזר על החיישן שהחליפו לחינם (בעלות של 400 ש"ח) ומנהל העבודה אמר שבמידה וימצא את החיישן שהיה מותקן אצלי אז אני יקבל זיכוי, ובמידה ולא ימצא, הוא פשוט יתקין לי חיישן אחר משומש אבל תקין ויזכה אותי בכל מקרה או בכסף מזומן או בעבודה הבאה שאצטרך בשביל הרכב למרות שלא נראה לי שבמחירים הללו אני אמשיך לטפל במוסך היבואן.

אז תודה רבה לכל המומחים שעזרו לאבחן את התקלה מרחוק והמשך שבת שלום שתיהיה לכולנו :-)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

חובבנות לשמה ,הלקוח צריך להגיע למוסך הרשת עם איבחון התקלה בעצמו אחרת יחפרו לו

לו סתם ברכב ויחליפו לו חצי אוטו .

מצד שני ..זה המזל שלי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
עדכון :

אז הייתי במוסך היום, בעקבות פתיחת האשכול ניגשתי לפקידה ודרשתי ממנה לרשום בכרטיס העבודה לרשום "החלפת טרמוסטט" ללא אבחון וללא שאלות מיותרות.

וכך באמת היה! ועכשיו -אחרי נסיעה בלילה עם אויר קר השעון עומד מתוח על ה 90 מעלות בכל מצב, אם זה בתוך העיר ואם זה בכביש פתוח, הרכב גם מגיע לטמפרטורת עבודה הרבה יותר מהר מאשר קודם.

והנזק? 748 ש"ח כולל מע"מ בצ'מפיון לטרמוסטט מקורי + אטם של הפלאנץ'.

אגב, ביקשתי החזר על החיישן שהחליפו לחינם (בעלות של 400 ש"ח) ומנהל העבודה אמר שבמידה וימצא את החיישן שהיה מותקן אצלי אז אני יקבל זיכוי, ובמידה ולא ימצא, הוא פשוט יתקין לי חיישן אחר משומש אבל תקין ויזכה אותי בכל מקרה או בכסף מזומן או בעבודה הבאה שאצטרך בשביל הרכב למרות שלא נראה לי שבמחירים הללו אני אמשיך לטפל במוסך היבואן.

אז תודה רבה לכל המומחים שעזרו לאבחן את התקלה מרחוק והמשך שבת שלום שתיהיה לכולנו :-)

אל תסכים להתקנת חיישן משומש.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - אתה צודק.

מאידך, אם יבוא מנהל המוסך ויטען שהוא מחזיר את החישן שהיה ברכב, איך באמת אפשר לדעת שזה באמת החישן שהיה ולא איזה זבל מהג'נקיה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מרק - אתה צודק.

מאידך, אם יבוא מנהל המוסך ויטען שהוא מחזיר את החישן שהיה ברכב, איך באמת אפשר לדעת שזה באמת החישן שהיה ולא איזה זבל מהג'נקיה?

קראתי את השרשור בעיון רב היות ואני סובל מבעיה שקצת מזכירה את הבעיה המתוארת,

יש לי לאון 2002 1800 ללא טורבו, ולוקח למנוע בערך 20-30 דקות להגיע ל 90 מעלות, אבל מרגע שהוא מגיע לשם, הוא לא יורד גם בנסיעה רגועה ב 100 קמ"ש.

הייתי במוסך קלדס בראשון לציון, בדקו את החיישן טמ"פ אמרו שהוא תקין, (עם מחשב) ושכנראה שהבעיה בתרמוסטט.

בקשתי הצעת מחיר - 950 שקל כולל מע"מ תרמוסטט מקורי + איטום + עבודה. (750 חלופי, פשוט מחירי בדיחה).

כך ש 750 שקל ~ שהציעו לך הם לא כאלה נוראיים, אבל כן בדיחה שהחליפו את החיישן בצורה עוורת.

הוצאתי את הרכב, ואני מתכנן לוודא בכמה נסיעות הקרובות אם המנוע מתקרר בירידות בכביש מהיר,

בנוסף אם רון קורא הודעה זו אשמח אם יתן הצעת מחיר!

תודה.

Peugeot 208 GTI 2016

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר של טרמוסטט גרמני OEM הוא 140 שח

נוזל קרור 80

עבודה 250

סהכ 470 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מחיר של טרמוסטט גרמני OEM הוא 140 שח

נוזל קרור 80

עבודה 250

סהכ 470 שח לפני מעמ .

אהא, תודה רבה על ההצעה :)

Peugeot 208 GTI 2016

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

תגובה אינפורמטיבית - לאון 2002, 1800 20vt ללא טורבו.

לאחר תקופה של חודש בערך שהרכב היה אצלי (קניתי מההורים), גיליתי שהמנוע מתחמם מאוד לאט, אבל לא מתקרר לאחר הגעה לטמ"פ עבודה.

מה זה לאט? - 15-25 דקות בימים לא קרים במיוחד בכביש מהיר.

אתמול החלפתי טרמוסטט, בחדש מקורי, המנוע מתחמם אחרי 5 דקות לאחר לילה שלם גם כש 15 מעלות בחוץ.

אם המנוע של מישהו מתחמם לאט, אפילו ברכבים סגנון הלאון 2002, שלא יחשוב פעמיים וילך לטפל בטרמוסטט.

חבל על הדלק, חבל על הבלאי.

איתם.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...