Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי סרטונים כמו זה

וקראתי באינטרנט על זה ויש את זה ברכב טיגוון השאלה היא כזאת

יש לי את הרכב טיגוון , זה אומר שיש לי את זה?

ואיפה זה נמצא?,

פורסם

יש את המערכת כאופציה בטיגואן. אמרת שלך יש טיגוון, אז ככל הנראה שאין לך את המערכת הזו.

פורסם

לדעתי - מילא מערכות בטיחות, מילא חיישני רברס שבכל זאת מחייבים לסובב את הראש ולהסתכל אחורה,

אבל זו מערכת לעצלנים, עם כל הכבוד.

עוד מעט גם ימציאו מערכת שמעלה ומורידה אוטומטית את בלם היד,

ראיתי הרבה שמתעצלים להרים אותו, משהו שלוקח שנייה :roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
לדעתי - מילא מערכות בטיחות, מילא חיישני רברס שבכל זאת מחייבים לסובב את הראש ולהסתכל אחורה,

מה הקשר לעצלנים?? כל חידוש טכנולוגי בא במטרה לעזור לך ולהקל עליך את החיים (בין שאר הדברים). גם הגה כוח זה לעצלנים? חלונות חשמל? כפתור להתנעה במקום לסובב מפתח?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זה כבר קיים בפאסאט. בלם היד הוא כפתור, שגם אם אתה שוכח ללחוץ עליו אז הוא "נלחץ" מעצמו בשלב מסויים (בשילוב עם מערכת AutoHold).

פורסם

סה"כ רעיון שימושי, לא מבין מה ההתנגדות שלך בנוגע לזה. מי שלא חונה טוב (דוגמא: נשים), ימצא את עצמו לא פעם משתמש בדבר הזה.

גם אני לפעמים מסתבך עם חניות, למרות שחיישני רברס בלבד יכולים לספק אותי - יהיה נחמד מדי פעם להשתמש בפיצ'ר הזה.

לא אהבת? אל תשתמש, אף אחד לא הכריח אותך.

השאלה שלי היא - האם הוא יודע להחנות רק חניות L, או גם כאלה יותר מסובכות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שלום.

זה שאתה לא מעודכן בטכולוגיות לא כול כך חדשות וחיי בפרהיסטוריה לא עושה אותך יותר חכם

מה שצינתה כבר ישן ברנו :shock:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אחרי שקרה לא פעם שראיתי איך דופקים קלות את הרכב שלי/ של ההורים בזמן שמנסים להחנות,

לדעתי רעיון מבורך לרוב נהגי ישראל.

פורסם

שמעו , יש בטיגוון את הכפתור של הבלם יד

אתה לוחץ על הAUTO HOLD ובזמן שאתה מעביר לP זה "מרים את הבלם יד"

משהו נחמד בקושי משתמש בזה

דרך אגב לא בדקתי אם יש לי את הכפתור של החניות ,.. אני אבדוק מחר כנראה

פורסם

מה כל כך מבורך בזה?

בשביל שהמערכת "תסכים" לבצע חניה אוטומטית, חייב להיות מקום חניה גדול יחסית. מקומות החניה בפועל קטנים ומספיקים לחניה עם מרווחים קטנים מקדימה ומאחור. השימוש בזה בחיי היום יום הוא מינימלי עד אפסי. אני רוצה לראות את המערכת הזו מנסה לחנות ברחוב תל אביבי טיפוסי.

פורסם

גם לדעתי מערכת מיותרת, עובדה שזה לא ממש תפס גם אצל יצרני היוקרה, שזה אומר שגם הלקוחות לא ממש מעוניינים. מזכיר במשהו את התפעול קולי לטלפון הסלולרי שבהתחלה כולם היו בטוחים שזה גאוני, עד שאתה מתקשר לגיא והוא בטוח שאתה רוצה להתקשר ל-איי, ובכלל במקום שנייה לחייג מספר מהזיכרון, התהליך כולו עורך שניות רבות.

דרך אגב למישהו יצא לראות את המערכת בפעולה בחניה ברחובות צרים?. בפאסאט החדשה, הוסיפו גם אפשרות לחנייה בניצב רק שזה באמת באמת מיותר, אבל אם זה יחסוך עמידה של 5 דקות מאחורי בחורה היסטרית אז אולי עדיף שיהיה.

חיישני חנייה מהסוג הישן והטוב עושים את העבודה נפלא בלי שום תצוגה יקרה, ממש לא צריך יותר מזה.

• תוכן חדש...