Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rover 620TI

igorok
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ברצוני לרכוש את הרובר 620 גרסאת הטורבו.

הישתמשתי בחיפוש וקיבלתי רקע כללי על האוטו, אבל כל הדיונים על על הגרסא הזאות הם משנת 2003-2005(המודעות).

רציתי לבקש חוות דעת רלוונתית למן זה, האם עכשיו כדי לקנות את הרכב הנ"ל או שעקב פשיטת רכב של רובר לא כדי להיתעסק איתו.

מה מחיר התחזוקה של הרכב והעם ישנם עדיין מוסכים שמטפלים ברכב זה בצורה טובה?

תודה והמשך יום נעים.

פורסם

בעבר שקלתי לקנות רכב שכזה.

שאלתי את בעל המוסך שלי, מורשה רובר/לנד רובר, בו טיפלתי במשך שנים בדיסקברי שלי (עד היום).

הוא הזדעזע מהרעיון.

אמר לי שזה אוטו שנכנס למוסך ואתה אף פעם לא יודע איך ומתי יצא ממנו.

בניגוד ל 620 האטמוספרית שבה יש מנוע הונדה, כאן זה מנוע מקורי של רובר ולדבריו הוא מאוד לא מוצלח.

קניתי תמה טורבו ונהניתי ממנה מאוד.

בכל מקרה, אלו רכבים ישנים שעברו חיים קשים, להיסטוריה הספציפית של הרכב יש משמעות גדולה לא פחות מאמינותו הבסיסית.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תריץ חיפוש יש המון מידע מהזמן האחרון.

למגיב מעלי אומנם יש לרכב הזה מחלות אבל אף אחת מהם לא נוגעת למנוע שנחשב לאמין וותיק .

רוב מוסכי רובר לא ראו כמעט את הTI ולפי דברי המוסכניק שלך נשמע שהוא אחד מהם .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...