Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, אני מחפש כבר כמה חודשים רכב, לא משהו רציני, איזו סיאט איביזה נחמדה, 206, ועוד מכוניות בקטגוריה.. הטווח של השנים שלי 2000 עד 2002, והתקציב הוא עד 30K, באמת שחיפשתי בכל מקום אפשרי, בכל את, עיתון, מוסך או משהו כזה, ואני פשוט לא מוצא אהבה, (או שכן ואז היא יקרה ממש), היום הלכתי לבדוק סיאט איביזה ועל הליפט הוא שפך גיר..:oops:

אני לפני מעבר מקום עבודה שיחייב אותי ברכב, ואני נהיה ממש לחוץ, יש למישהו עצות איך לזרז ת'עניינים? או לעודד קצת,

כי ממש אבל ממש ממש לא בא לי לרכב על אופניים :-P

תודה!

פורסם

תפסיק להתפשר על רכבים באיזור הגיאוגראפי שלך.

תתחיל לחפש בכל הארץ.

תעשה חיפוש מדויק לפי ק"מ מסוים, שמתאים לך - ז"א עד 120-130-200 אלף ק"מ (לפי השיקול שלך והרצון שלך).

נכון שזה יעלים בערך 80% מהרכבים, אבל תסתכל על הצד החיובי - נשארים רק ה-20% ששווים משהו.

פורסם

תראה, אתה עומד לפני בחירה של קבצן, כלומר עליך לבחור מן ההיצע ולא לפי גחמותיך. עצתי - הרחב מאוד את מבחר הדגמים אותם אתה בוחן, וקנה רכב שנראה לך במצב טוב, גם אם וא נראה לך "זקן" או "לא ספורטיבי" - בסופו של דבר מדובר בכלי עבודה שישמש אותך תקופה מסויימת ובהמשך יוחלף, ואם הרכב משמש לעבודה הפרמטר החשוב ביותר הוא שהרכב יסע ולא יושבת כל שני וחמישי לצורך תיקונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תמשיך לחפש, אני מכיר את התופעה הזאת איך שיש רכב שבאמת שווה משהו הוא נחטף לפני שהספקת לעשות משהו.

ועל כן ניתן לאמר בהחלט שהוא שווה משהו.

קח בחשבון שכאשר אתה מסתכל על רכב והוא נראה לך טוב יש עוד רבים כמוך המסתכלים על אותו הרכב, פשוט תמשיך לחפש, עצתי לך היא זו, בדוק את כל הרכבים העומדים בדרישות שהצבת לרכב (המראה, היצרן, גיר, מנוע, רמות גימור, שנתונים וכמובן תקציב) והעמד אותם כאן ברשימה, שאל עליהם והתעניין (כל העסק לוקח מקס' יומיים) ואז חפש לך אחד מהרכבים הנ"ל, בתקציב שלך אפשר למצוא לא מעט רכבים בשנתון שאתה מבקש ובמצב טוב מכל היצרנים והסוגים. מה גם, שתוכל לקבל עזרה טובה יותר אם תמקד את החיפוש שלך (יותר מסיאט איביזה או הפיג'ו שרצית לא הבנתי מה אתה מחפש) לקריטריונים מסוימים ובו זמנית תפצל אותו למס' דגמים ויצרנים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

א. להרחיב אזור חיפושים

גם אם זה מצריך נסיעה של שעה וחצי-שעתיים לכל כיוון.

ב. אולי להרחיב אופציות.

למרות שמה שאתה מחפש זה לא מכוניות נדירות ואפשר למצוא הרבה שמורות.

ג. תפרסם מודעות "מחפש" בפורום.

ובעוד פורומים ואתרים.

V5

פורסם
א. להרחיב אזור חיפושים

גם אם זה מצריך נסיעה של שעה וחצי-שעתיים לכל כיוון.

ב. אולי להרחיב אופציות.

למרות שמה שאתה מחפש זה לא מכוניות נדירות ואפשר למצוא הרבה שמורות.

ג. תפרסם מודעות "מחפש" בפורום.

ובעוד פורומים ואתרים.

אם אתה עדין מחפש גיסי מוכר את הפג'ו 206 שלו שנת 2001 או 2002 לא זוכר בדיוק הוא מבית שמש אם אתה עדין מעוניין דבר איתי בפרטי אני יתן לך את המספר שלו

• תוכן חדש...