Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי הדיבור שלך אתה סתם משחק אותה נוסע כחוק נגיד שאתה ילד טוב ?

גם אתה קמצן על דלק שנוסע כחוק..

א. הבחור שאותו ציטטת צודק ב100% ועל זה נאמר "WORD". נסיעה מעל המהירות המותרת היא מיותרת וחסרת טעם, כמעט תמיד קורה לי שאני נוסע בול במהירות המותרת (בכביש של 70 לדוג' אפילו לא 71 אלא 70) נהגים עוקפים אותי על ימין ועל שמאל ובסוף כולנו עומדים יחדיו ברמזור וכך יוצא שהבדלים בזמני ההגעה.. אין בינינו, ההבדל היחיד שיתכן הוא אם הייתה מצלמת מהירות והם משלמים ואני לא :-D

ובאשר לדלק, גם כאשר ההורים שלך משלמים לך על הדלק הכסף לא בא יש מאין ולכן חסכון בדלק (שהפך להיות לטרנד בינלאומי שממש לא נובע מ"קמצנות") הוא חשוב, בייחוד לאלו שלא משלמים דלק על עצמם (עושה רושם שאתה אחד כזה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא נכון....

מי שנוסע לדוגמא לאילת, במהירות ממוצעת של 120, לעומת החוק שאומר 90 חוסך כשעה שלמה על הכביש...

פורסם
ממש לא נכון....

מי שנוסע לדוגמא לאילת, במהירות ממוצעת של 120, לעומת החוק שאומר 90 חוסך כשעה שלמה על הכביש...

איך חוסך שעה אם הוא מתחיל את נסיעתו ביוטבתה?

אהה' מתל אביב

120 ממוצע פירושו 140 150 קמ"ש בחלקים נכבדים מן הדרך.

חוסך זמן ואולי מקרב את הסיכון להגיע לא לאילת אלא למקום אחר.

ממל"ז פה משאית תובלה מפלצתית שם, עיקול כזה או אחר..

בד"כ גם הפסקה לרענון אצל כושי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ממש לא נכון....

נסעתי לאילת, 90 כל הדרך, בסוף הגענו וזה מה שחשוב.

בדר"כ המקום גם שורץ שוטרים ולכן אם תיסע מעל 90 אתה מסתכן בדוח, יש לא מעט מפרצי אכיפה ומחברים שנסעו לאילת שמעתי שמפרצים אלו גם בדר"כ מלאים (אם כי כשאני נסעתי הכביש היה ריק)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נסעתי לאילת, 90 כל הדרך, בסוף הגענו וזה מה שחשוב.

בדר"כ המקום גם שורץ שוטרים ולכן אם תיסע מעל 90 אתה מסתכן בדוח, יש לא מעט מפרצי אכיפה ומחברים שנסעו לאילת שמעתי שמפרצים אלו גם בדר"כ מלאים (אם כי כשאני נסעתי הכביש היה ריק)

בכביש הערבה תופסים במהירות שמעל 115. לא יתפסו אותך על 98. גם אגד נוסעים שם קבוע 105-110

פורסם
לשאלתו של פותח השרשור:

אם אין פלאש - אין צילום ואין דו"ח

לדו"חות לוקח ברדך כלל להגיע בין שבועיים לחודש

קח בחשבון שיש ניידות שעובדות לא על צילום אלא על קריאת מהירות בזמן אמת (דבורה, ממל"ז) ואז אם תפסו אותך אתה תדע בו במקום

תודה לך. ותודה לכולכם.

שבוע וחודש טוב! :)

פורסם
נסיעה מעל המהירות המותרת היא מיותרת וחסרת טעם, כמעט תמיד קורה לי שאני נוסע בול במהירות המותרת (בכביש של 70 לדוג' אפילו לא 71 אלא 70) נהגים עוקפים אותי על ימין ועל שמאל ובסוף כולנו עומדים יחדיו ברמזור וכך יוצא שהבדלים בזמני ההגעה.. אין בינינו, ההבדל היחיד שיתכן הוא אם הייתה מצלמת מהירות והם משלמים ואני לא

אוי(אנחה ארוכה של פולניה :wink: ).

עצם כך שהנך נוהג במהירות שהתמרור מורה אינה מעידה בהכרח על נסיעה כחוק. המהירות אמורה להיות מותאמת לתנאי הדרך ולאו דוקא לזו המצויינת בתמרור.

וואלה?! הגעתם לרמזור הבא ביחד? האם בכל הפעמים זה כך? האם גם בכבישים בהם הרמזור הבא נמצא מס' ק"מ ממקום מוצאך, ולא אחרי 500 מ'?

ההבדל היחידי בין ה"ממהרים"(אלו שאני מכיר, ורובם מסתובבים בפורומים השונים), שאנחנו נהנים מהנסיעה, מהריגוש וממכות הרוח(ברכב ובפרצוף) ואילו בשבילך הנהיגה היא טורח.

אנחנו בסוף הנהיגה(במידה ולא נלכדנו בכפנו) יוצאים מרכב עם פרצוף כזה(תבחר) :-P:-D:lol::-):twisted:

ואילו, שכמותך עם פרצוף סתום משהו :| (או שהנך שמח לאיד על אלו שנתפסו על מהירות, שיבושם לך).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...